Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

QUOTE(lololy @ 2017 06 29, 06:45)
Sveiki,
esu gimusi 1991-10-05 01:45 Joniškyje. Norėjau pasiteirauti dėl santykių. Turiu antrą pusę, bet vis dažniau pasvarsatau apie skyrybas. Kas laukia netolimoje ateityje?   unsure.gif

Santykiai Jums gyvenime nebus lengvi, JOKIAIS BUDAIS NESITUOKITE IKI 35-UJU ASMENINIO GYVENIMO METU, kad ir kaip to trokstumėte, rinkitės daug vyresnį už save vyrą, nes kitu atveju santuoka sunkiai klostysis savaime ir maloniai... unsure.gif

2018 m., pavasaris/vasara atrodo itemtai santykiu sriciai, manyciau tada gali ivykti didysis luzis.

Siaip esate linkusi traukti ganetinai despotiskus, itin daug is Jusu reikalaujanciu ir mazai gebancius duoti vyrus, su kuriais santykiai buna sekinantys... Padetis gereti gali tik renkantis vyresni vyra ir tuokiantis tik antrojoje gyv. puseje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 29 birželio 2017 - 20:47
QUOTE(Zunkelis @ 2017 06 29, 21:28)
Santykiai Jums gyvenime nebus lengvi, JOKIAIS BUDAIS NESITUOKITE IKI 35-UJU ASMENINIO GYVENIMO METU, kad ir kaip to trokstumėte, rinkitės daug vyresnį už save vyrą, nes kitu atveju santuoka sunkiai klostysis savaime ir maloniai...  unsure.gif

2018 m., pavasaris/vasara atrodo itemtai santykiu sriciai, manyciau tada gali ivykti didysis luzis.

Siaip esate linkusi traukti ganetinai despotiskus, itin daug is Jusu reikalaujanciu ir mazai gebancius duoti vyrus, su kuriais santykiai buna sekinantys... Padetis gereti gali tik renkantis vyresni vyra ir tuokiantis tik antrojoje gyv. puseje.

Oho kaip įdomu. Yra tiesos jūsų žodžiuose smile.gif Jei draugas gimęs 1988-05-18 Kaune tarp 22-23 val. ar yra suderinamumas tarp mūsų? ax.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(lololy @ 2017 06 30, 06:41)
Oho kaip įdomu. Yra tiesos jūsų žodžiuose  smile.gif Jei draugas gimęs 1988-05-18 Kaune tarp 22-23 val. ar yra suderinamumas tarp mūsų?  ax.gif
Ačiū.

Visiškai tarpusavyje nederanti pora. Netgi turiu įspėjimą, kad vyras kaip jis lb lengvai galėtų nukrypti į kairę, tad būkite atidi mirksiukas.gif
Atsakyti
Demetra, klausėte dėl santykių su vaikais ax.gif

Visų pirma noriu pabrėžti, kad Jūs esate be galo šeimyniška moteris ir šeimos židinio šiluma Jums yra be galo svarbus gyvenimo aspektas. Panašu, kad vaikai žvelgiant iš Jūsų horoskopo atrodo labai gerai, netgi puikiai, gyvenimo eigoje, sensant jie tikrai Jumis rūpinsis ir gausite kažkokią naudą iš jų. Tikrai neturėtumėte būti apleista senatvėje ar pan., tad to bijoti nereikėtų.

Su pirmu vaiku santykiai kaip ir labai geri, tačiau tai itin stipri, aktyvi, sunkiai palaužiama asmenybė, kuri turės asmeniniuose santykiuose sunkumų, tad reiks tą sritį Jums slopinti, šiek tiek prigesinti.

O vat su jaunėliu, kiek sunkiau... Tai lb mažai emocijų rodantis, šaltas vaikas, be galo atsakingas, gali elgtis neatitinkamai suaugėliškai pagal amžių. Jokiu būdu nedarykite jam didelio spaudimo, nes jis mažai atsiskleidžia, tačiau viduje lb išgyvena. Santykiai su šiuo vaiku gali nutrūkti jeigu nemokėsite išlaviruoti ir priimti jo tokio koks yra ir gerbti jį už tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau užklausti dėl santykių su vaikais. ax.gif
Mano gimimo data 1980.09.04, 21:05, Vilnius.
Vaikai: 1999.04.25, 6:55, Vilnius. 2012-03-10, 22:25, Vilnius.
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indonezija_ @ 2017 07 01, 07:20)
Aš irgi norėčiau užklausti dėl santykių su vaikais.  ax.gif
Mano gimimo data 1980.09.04, 21:05, Vilnius.
Vaikai: 1999.04.25, 6:55, Vilnius. 2012-03-10, 22:25, Vilnius.
Ačiū.  4u.gif

Viskas labai gerai, vaikai be galo kurybingi, aktyvus, gyvenime siekiantys savu tikslu. Santykiai tikrai geri, malonus, gyvenimo eigoje nuolat turėtumėte buti šalia savo vaikų ir kažkaip jiems padėti, rūpintis, gyventi kartu, galbūt auginti anūkus, bet ryšys visad vyks nenutrūkstamas visą gyvenimą.

Mažasis gali turėti emocinių sutrikimų..., jis bus daug šaltesnis Jums už pirmąjį vaiką, bet bendras paveikslas labai geras. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Noreciau pasiteirauti, kada artimiausiu metu nusimato sutikti vyra, nusiteikusi rimtiems santykiams? Nezinau, ar galima pasakyti, koks jis - vyresnis, is kokios darbines srities ir pan.? Aciu! 1987-08-11 11.00 val. Panevezys
Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2017 07 01, 19:08)
Sveiki. Noreciau pasiteirauti, kada artimiausiu metu nusimato sutikti vyra, nusiteikusi rimtiems santykiams? Nezinau, ar galima pasakyti, koks jis - vyresnis, is kokios darbines srities ir pan.? Aciu! 1987-08-11 11.00 val. Panevezys

Sveiki,

tą norą Jums aktyvuoja dabartinis einamasis periodas, tačiau siūlyčiau per daug neskubėti ir pasverti visus "už ir prieš", nes Jusų asmenybei nelabai tinkamas ramus šeimos gyvenimas. Jums itin greitai atibosta vienas partneris, nuolat ieškote stimulo iš šalies ir t.t. Mano akimis žvelgiant Jūs neesate moteris ramiam ir stabiliam šeimos gyvenimui, o ir vyro tinkamo šeimai deja artimiausiu metu nėra. Manau Jums itin verta koncentruotis tiek karjera ir mėgautis gyvenimu, tačiau tikrai neįsisukti į šeimyninį gyvenimą, nes Jus jame nebūsite laiminga, tai Jūs slėgs, jausitės uždaryta ir paversite tiek savo, tiek kito žmogaus gyvenimą įtemptu. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Laba diena Zunkeli,
Nenoriu Jūsų varginti, bet trumpai gal galite pažiūrėti dėl asmeninių ssntykių? Turiu nesenai žmogų šalia, įmanoma ateitis su juo?
Duomenys savo parašysiu i Až.
Ačiū lb Jums. Užtenka trumpai ir aiškiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2017 07 03, 15:23)
Laba diena Zunkeli,
Nenoriu Jūsų varginti, bet trumpai gal galite pažiūrėti dėl asmeninių ssntykių?  Turiu nesenai žmogų šalia, įmanoma ateitis su juo?
Duomenys savo parašysiu i Až.
Ačiū lb Jums. Užtenka trumpai ir aiškiai wub.gif

Zinoma ;) tik nepamirskit vyriskio laiko ir gim miesto
Atsakyti

Vajetau juk reik gimimo laiko.... 

Deja neturiu jo...nei miesto nei laiko😬o data vargu ar ką padės😑

O tiesiog gal tada žvilgtelėtumėte į mano asmeninius santykius? Tiesiog ar nusimato kokie pokyčiai? 

Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2017 07 03, 17:52)
tiesiog gal tada žvilgtelėtumėte į mano asmeninius santykius? Tiesiog ar nusimato kokie pokyčiai? </p>

Deja, deja nenudžiūginsiu....

Meilės sritis atsigaus tik nuo 32-ųjų gyvenimo metų. Sėkmės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti