Įkraunama...
Įkraunama...

VEDŲ ASTROLOGIJA 2

QUOTE(panterra86 @ 2017 01 10, 11:29)
sveiki, ar galite paziureti mano 1986.02.13 gimus berods  3.15 nakties.  kokie laukia santykiai su vyru ir kas bus su darbu ?  nes vel ruosiuosi  keist darba.

Na su vyru/ais/antrąja puse nesvarbu ar jis šis ar kitas egzistuoja perdegimas, tai sunki išgyvenimų daug keliantis sritis. Tačiau nuo vasario iki vasaros pradžios galite tikėtis sutikti žmonių, kurie Jums padės priimti labai Jums financiškai naudingų sprendimų, tad tikrai nebijokite ir naudokitės atsiradusiomis gaminybėmis mirksiukas.gif Nebijokite keisti darbą, nes tikrai atsiras galimybės geresniam 4u.gif
Atsakyti
Žurnaluose dažnai matome astrologines prognozes savaitei arba kiekvienai diena.
Ar pasinaudojant vedų astrologijos žiniomis irgi galima sudaryneėti tokias astrologines prognozes? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal galite peržvelgti mano darbo reikalus ir kokie laukia santykiai su vyru. 1980-05-29, 11.30 Naujoji Akmenė.
iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Domina darbo ir karjeros galimybės. Gal būtu patarimu? 4u.gif
1986 06 05, 23.35 val.
Atsakyti
Sveiki, norėjau Jūsu patarimo. Priėmiau sprendima steigti nauja įmonę su partneriu. Vadovas būsiu aš.Koks metas būtu palankiausias? Kuri mėnulio faze būtu palanki? Nes artėja delčia, o procedūra pradėjau.
Mano duomenys RA 1974 12 28
Partnerio II 1975 03 26
Ar reiktu dar kokiu duomenu?
Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki?
Domina ar palanku siuo metu kurti versla su partneriu? Ir finansine seimos padetis? Mano gimimo diena 1984.12.31, 13.15, Klaipeda, vyro- 1983.05.21, 21.20, N.Akmene. Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kokia gera tema, linkėjimai autoriui/ei 4u.gif
Gimusi 1972-07-09. Domina santykių su vyru perspektyva. Jo gimimo data 1976-12-12 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2017 05 02, 11:37)
Sveiki, kokia gera tema, linkėjimai autoriui/ei 4u.gif
Gimusi 1972-07-09. Domina santykių su vyru perspektyva. Jo gimimo data 1976-12-12 smile.gif

Ačiū už linkėjimus 4u.gif

Visiems klausiantiems noriu pranešti, kad būtina gimimo laikas, miestas, data.

Buvau šiek tiek užsiėmusi kitais reikalais, tačiau tikiuosi su Jūsų visų pagalba vėl pasinėrti į astrologiją, tad drąsiai kreipkitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimeta @ 2017 03 15, 21:10)
Sveiki. Domina darbo ir karjeros galimybės. Gal būtu patarimu? 4u.gif
1986 06 05, 23.35 val.

Papildau : gimimo vieta - Prienai. Labai lauksiu atsakymo, nes svarbu sužinoti, kaip toliau klostysis karjera bei kokie būtu patarimai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 19 birželio 2017 - 13:27
QUOTE(Lotta* @ 2017 03 18, 18:19)
Sveiki, norėjau Jūsu patarimo. Priėmiau sprendima steigti nauja įmonę su partneriu. Vadovas būsiu aš.Koks metas būtu palankiausias? Kuri mėnulio faze būtu palanki? Nes artėja delčia, o procedūra pradėjau.
Mano duomenys RA 1974 12 28
Partnerio II 1975 03 26
Ar reiktu dar kokiu duomenu?
Būsiu dėkinga 4u.gif

Sveiki, klausimas vis dar aktualus:) aciu
Atsakyti
QUOTE(Lotta* @ 2017 06 19, 13:36)
Sveiki, klausimas vis dar aktualus:) aciu

Lotta, man butinas gimimo laikas, tad prasau patikslinti duomenis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimeta @ 2017 06 19, 11:26)
Papildau : gimimo vieta - Prienai. Labai lauksiu atsakymo, nes svarbu sužinoti, kaip toliau klostysis karjera bei kokie būtu patarimai. 4u.gif

Karjeros sritis palankiausiai žiūrisi tik individualioje veikloje, galimas netgi šeimos verslo plėtojimas su antrąja puse, manau tai būtų labai palanku Jums abiems. Politika gali atrodyti labai patraukli, tačiau nerekomenduočiau sukti ta linkme, nes patirsite daug priešiškos energijos dėl savo nuomonės/pažiūrų/tikėjimo.

Šiaip pats pagrindinis einamasis periodas Jums nėra lb palankus, dėl to lb sunku surasti save karjeroje it kt srityse. Žadu lb didelį pagerėjimą nuo 2025 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 19 birželio 2017 - 23:07
QUOTE(Zunkelis @ 2017 06 19, 23:01)

Karjeros sritis palankiausiai žiūrisi tik individualioje veikloje, galimas netgi šeimos verslo plėtojimas su antrąja puse, manau tai būtų labai palanku Jums abiems. Politika gali atrodyti labai patraukli, tačiau nerekomenduočiau sukti ta linkme, nes patirsite daug priešiškos energijos dėl savo nuomonės/pažiūrų/tikėjimo.

Šiaip pats pagrindinis einamasis periodas Jums nėra lb palankus, dėl to lb sunku surasti save karjeroje it kt srityse. Žadu lb didelį pagerėjimą nuo 2025 m.

Dėkui, kad pažiūrėjote 4u.gif Sritį jau esu pasirinkusi - tai teisė. Bet šeimyniniu santykiu dar nesu sukūrusi.
Ech, 8 metai - atrodo toks ilgas laikas pagerėjimui smile.gif). O gyveni reikia jau dabar... Gal turite patarimu arba matosi, kaip šie metai nuo gimtadienio klostysis karjeros srityje? 4u.gif
Atsakyti