Labas
Buciau dekinga jei perziuretumete kaip su darbu turiu bet imone pleciasi tad kaip toliau ir kaip su vyru. Siuo metu mes dokumentaliai issiskyre bet nenoriu as jo paleist..gimusi esu 1973.02.10. 9.40val panevezys
Noriu pranešti, kad gryžiu konsultuoti tik po Naujuju.
Noriu Visiems palinketi nuostabaus Kaledinio laikotarpio bei palaimos Jums ir Jūsų šeimoms
Noriu Visiems palinketi nuostabaus Kaledinio laikotarpio bei palaimos Jums ir Jūsų šeimoms

QUOTE(Zunkelis @ 2016 12 19, 09:22)
Noriu pranešti, kad gryžiu konsultuoti tik po Naujuju.

Jums taip pat

QUOTE(grazute @ 2017 01 02, 19:25)
<p>Sveiki, norejau paklausti kaip seksis meileje asmeniniuose santykiuose 1978.03.08 00.05 Vilnius</p>
Sveiki

Šiaip dabartinis Jūsų einamasis periodas visiškai neaktyvuoja meilės srities., manau kad šiuo metu šioje srityje vyksta dalinė stagnacija. Situacija tikrai turėtų pradėtis taisytis po 46 m., (pačios gyvenimo).
Nuo 2018 iki 2021 m., meilės srityje gali vykti pokyčiai, tačiau tikrai nerekomenduočiau dėti į juos per daug vilčių, nes jie nepanašus į žadančius, kažką stabilaus. Jeigu esate santuokoje, nesusižavėkite šiame periode kažkuo iš šalies, geriau žavėkitės savo antrąja puse. Taip pat lb panašu, kad gali būti dar atžalų šiame laike, nes Jūsų abi dukros gimę šiame mažąjame periode. Tik klausimas Jūsų sveikatos būklės, nes ji ganėtinai pažeista, astrologiniu požiūriu.
Sėkmės Jums ir begalinės kantrybės ;)
QUOTE(dzese @ 2016 12 11, 08:02)
Labas
Buciau dekinga jei perziuretumete kaip su darbu turiu bet imone pleciasi tad kaip toliau ir kaip su vyru. Siuo metu mes dokumentaliai issiskyre bet nenoriu as jo paleist..gimusi esu 1973.02.10. 9.40val panevezys
Buciau dekinga jei perzvelgtumete
QUOTE(dzese @ 2017 01 04, 19:07)
Buciau dekinga jei perzvelgtumete
Atleiskite, tačiau nesuprantu ką žiūrėti ar darbinę sferą ar santykius, kažkaip per sudėtingai parašėte. Prašau suformuluoti tikslų klausimą. Konsultuoju tik vienu klausimu viešai.
Zunkeli, pažiūrėkit man
santykiai, šeima, meliė.... 1982 06 30 15:32 Alytus

QUOTE(Zunkelis @ 2017 01 05, 13:26)
Atleiskite, tačiau nesuprantu ką žiūrėti ar darbinę sferą ar santykius, kažkaip per sudėtingai parašėte. Prašau suformuluoti tikslų klausimą. Konsultuoju tik vienu klausimu viešai.
Atsiprasau gal ne taip va parasiau arba perdaug noriu😄 gal tada santykius perzvelkite. Rugsejo menesi buvo skirybos bet vis mano prasymu mes dar bandom buti kartu...tad vat vis galvoju ka jis masto ir planuoja kas is visos sitos painiavos laukia....nes dabar man skauda labai skauda po jo isdavysciu kai buvo grazus pazadai man....
QUOTE(dzese @ 2017 01 05, 16:26)
Atsiprasau gal ne taip va parasiau arba perdaug noriu😄 gal tada santykius perzvelkite. Rugsejo menesi buvo skirybos bet vis mano prasymu mes dar bandom buti kartu...tad vat vis galvoju ka jis masto ir planuoja kas is visos sitos painiavos laukia....nes dabar man skauda labai skauda po jo isdavysciu kai buvo grazus pazadai man....
Man siuo atveju reikia Jusu vyro gimimo datos, o ne Jusu. As Juk nematau ka jis galvoja per Jusu planetu padetis.
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2017 01 05, 14:27)
Prasau suformuluoti viena konkretu klausima. Aciu
labas vakaras, gal galite paziureti man meiles sfera.
gimimo data 1991.02.05, 14.35vln

gimimo data 1991.02.05, 14.35vln
[quote=Zunkelis,2017 01 05, 20:52]
Man siuo atveju reikia Jusu vyro gimimo datos, o ne Jusu. As Juk nematau ka jis galvoja per Jusu planetu padetis.
Papildyta:
Nu negerai.....nezinau jo tikslios valandos o data tai 1979.09.23 nepavyks tada muset?
Papildyta:
Nu negerai.....nezinau jo tikslios valandos o data tai 1979.09.23 nepavyks tada muset?