Sveiki, Visi, besidomintys ir prijaučiantys astrologijai

Pati asmeniškai esu tokios nuostatos, kad niekuo negalima pamišėliškai tikėti, tačiau kiekvienas randame savo atspirties tašką (paaiškinimą įvykių sekai), aš atradau astrologiją ir norėčiau tomis žiniomis pasidalinti su Jumis. Esu bestudijuojanti jau 3-ejus metus šį mokslą, tačiau tai nėra mano pagrindinė veikla, tai yra hobis, savęs atradimas

Vedų Astrologija yra pati seniausia astrologijos rūšis, kuriai daugiau nei 5000 metų, planetų padėtys joje naudojamos ne astrologinės (kurios atsilieka apie 23 laipsn.,), o astronominės. Taip pat Vedų astrologijoje daug didesnis dėmesys skiriamas Mėnuliui ir itin mažas Saulei, nes manoma, kad Saulė lemia mūsų pasąmoninus įgeidžius, kurių protas nesuvokia, ko pasekoje Mėnulis parodo žmogaus mąstymo kryptį, padėtį, stiprumą. Mano suvokimu tai yra nepaprasta astrologijos rūšis, kuri yra be galo išsami, tačiau labiau tinkama naudoti keleto ar keliolikos metų perspektyvoje, o ne mėnesio ar metų (ką dažnai praktikuoja Vakarų astrologija).
Temoje nenorėčiau kategoriškų ir įžeidinėjančių, piktų ir nepatenkintų žmonių, nes tai yra namai, kuriuos sukūriau aš ir jokios neigiamos energijos čia nepageidauju. Jeigu šiandieną Jums ne nuotaika, tuomet užsukite į skyrelį, Pasipykime

Visi kurie turi klausimų, prašau rašyti viešai, komentarai bus skelbiami taip pat viešai, nes tokiu būdu siekiu tobulėti ir būti pastebėta. Kas papildomai suteiks daugiau galimybių patobulėti ;) Jeigu nenorite skelbti savo duomenų viešai juos galite atsiūsti asmenine žinute.
Tad pradedame Antrąją temą