Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Klausimas senbūvėms. Man lygiai trys savaitės po operacijos bus rytoj trečiadienį. Bet ištiko kažkoks isterinis šokas, kad mano pilvas nebus plokščias. Ką nanot? Pjūvis super. Jaučiuosi super. Bet pasidariau foto iš šono verkt nori

su telefonu kėliau vakar tai nuotrauka apsivertusi. Tikiuosi dabar gerai įsikels. Pilvas kairėje pusėje

Atsakyti

su telefonu kėliau vakar tai nuotrauka apsivertusi. Tikiuosi dabar gerai įsikels. Pilvas kairėje pusėje

Man tai visai gražiai atrodo (aš įsivaizdavau, kad po 3 savaičių dar ir mėlynių gali būti :unsure: ) o čia oda graži, randas kiek matosi irgi gražus (o dar ir patinimas laikosi). Aišku, nežinau, kaip prieš tai atrodė, bet manau, kad turi reikšmės ir kiek pilvo raumenys pasportuoti. Man vienas gydytojas sakė, kad tobulai plokščia nebus, reiks maistą prisižiūrėt  :essen:  (ir sportuot labai reikia :showoff:) tik tiek, kad kai raumenys prasiskyrę, tai nelabai tą presą užsportuosi, o kai viskas savo vietose, tai gal lengviau gražų pilvuką išlaikyt.

Bet kokiu atveju, man atrodo labai neblogas rezultatas, kaip po 3 sav. :4u:

Atsakyti

Man tai visai gražiai atrodo (aš įsivaizdavau, kad po 3 savaičių dar ir mėlynių gali būti :unsure: ) o čia oda graži, randas kiek matosi irgi gražus (o dar ir patinimas laikosi). Aišku, nežinau, kaip prieš tai atrodė, bet manau, kad turi reikšmės ir kiek pilvo raumenys pasportuoti. Man vienas gydytojas sakė, kad tobulai plokščia nebus, reiks maistą prisižiūrėt  :essen:  (ir sportuot labai reikia :showoff:) tik tiek, kad kai raumenys prasiskyrę, tai nelabai tą presą užsportuosi, o kai viskas savo vietose, tai gal lengviau gražų pilvuką išlaikyt.

Bet kokiu atveju, man atrodo labai neblogas rezultatas, kaip po 3 sav. :4u:

Nivea, labai labai ačiū. Tikrai paguodėt. Toliau lauksiu pilno rezultato. Nebuvau aš labai pasportavusi, raumenys buvo trūkę, turėjau apvalainą pilvą, bet pati oda buvo labai graži. Prisegu foto[attachment=253121:image2.jpeg][attachment=253122:image1.jpeg]

Atsakyti

Priminkit, Vitalija, darėt dalinę plastiką? (t.y. naujos bambos neformavo?) ir raumenis siuvo tik apatinėj daly ar ir virš bambos?

kai nueis patinimas, manau bus liuks :super:  nebeliks to atsikišusio pilvuko. Jau ir dabar vaizdas skiriasi, tikrai geriau atrodo.

Atsakyti

Mano bamba paliko ta pati, tiek man, tiek gydytojui ji patiko tad stengėsi išsaugoti. Pavyko puikiai. Man darė dalinę plastiką, siuvo raumenis žemiau bambos ir šalia jos. Ot negaliu atsakyti ar virš bambos siuvo ar ne, pagal skausmo zonas kažkas buvo ten daryta. Aplink bambą nusiurbė 200 riebalų, daugiau nesiurbė, nes nebuvo poreikio. Na, taip, to atsikišusio nebėra, bet jis visas dabar didelis :D :D Atrašė gydytojas, tai ramino, kad viskas gerai, reikia sulaukti 3-4 mėn :D :D sakė mediciniškai viskas padaryta, kad pilvas būtų plokščias :D :D sėdėsiu dabar ramesnė. Ot neturiu aš tos kantrybės, norisi čia ir dabar :D :D

Atsakyti

:D :D Atrašė gydytojas, tai ramino, kad viskas gerai, reikia sulaukti 3-4 mėn :D :D sakė mediciniškai viskas padaryta, kad pilvas būtų plokščias :D :D sėdėsiu dabar ramesnė. Ot neturiu aš tos kantrybės, norisi čia ir dabar :D :D

:super:

pas ką operavotės?

Atsakyti

Priminkit, Vitalija, darėt dalinę plastiką? (t.y. naujos bambos neformavo?) ir raumenis siuvo tik apatinėj daly ar ir virš bambos?

kai nueis patinimas, manau bus liuks :super:  nebeliks to atsikišusio pilvuko. Jau ir dabar vaizdas skiriasi, tikrai geriau atrodo.

:super:

pas ką operavotės?

Pas Bagdoną Klaipėdoje. Esu patenkinta viskuom, nuo pirminio bendravimo, iki pačios operacijos ir bendravimo dabar. Žmogus kantriai atsakinėja į mano isterinius klausimus :D :D :D

Atsakyti
kad mano toks pilvukas būtų po op....smile.gif
Atsakyti

kad mano toks pilvukas būtų po op....smile.gif

juk jūs dar nesidarėte? tad bus :D

Atsakyti
Sveikos, įdomu kaip Faustyte laikosi po op. ?
Atsakyti
Rytoj jau galiu eiti i dušą. Pjūvio vieta užklijuota peršvičiamos rudos spalvos pleistru. Sake eiti maudytis su visais tvarsciais. Tai ta prasme nereikia nuimti nuo pjūvio vietos pleistro? Ant to pleistro yra uzdeta didelė binto-marles juosta, o idave persirišimui tokius MEPORA ilgus 35 cm ilgio pleistrus sake juos naudoti abu, vieno neuztenka.... o tai cia situos deti ant pjūvio pleistro? Ar reikia vel uzdeti ta binto-marles juosta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 19 kovo 2018 - 10:35
QUOTE(Faustyte @ 2018 03 19, 11:27)
Rytoj jau galiu eiti i dušą. Pjūvio vieta užklijuota peršvičiamos rudos spalvos pleistru. Sake eiti maudytis su visais tvarsciais. Tai ta prasme nereikia nuimti nuo pjūvio vietos pleistro? Ant to pleistro yra uzdeta didelė binto-marles juosta, o idave persirišimui tokius MEPORA ilgus 35 cm ilgio pleistrus sake juos naudoti abu, vieno neuztenka.... o tai cia situos deti ant pjūvio pleistro? Ar reikia vel uzdeti ta binto-marles juosta?

nors ramiai pasedejus ir apziurejus matosi, kad pjuvio vieta sukabinta atskirais maziukais pleistriukais, tai dabar supratau ką norėjo pasakyto man gydytojas: maudytis su tvarsciais, gal kad apsaugoti nuo muilo unsure.gif , paskui po maudynių juos nusiimti, dezinfekuoti ką reikia ir ir jau tuos naujus ilgus Mepora sterilius pleistrus -tvarsčius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 19 kovo 2018 - 11:06