Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

o kaip del tu pleistru jau po op? bus galima vietoje įsigyti ar reiks lankytis kokioje vaistinėje ir ieskoti? o tepaliukas del rando tepamas kai siules isims?

Kas liečia rando mažinimą tai pleistriukai ir tepaliukai tepami tik sugijus pjūviui, kai nueina ,,šašiukai''. O po operacijos yra uždedami pleistriukai pjūviui prilaikyti ir dideli bintiniai pleistrai kuriuos reikia keisti. Man juos nuėmė lygiai 2 sav po operacijos.

Atsakyti

Atsakyti

jau po biski sirdele darosi nerami, bet mano svajone tureti plokscia pilva pildosi... manau nusipelniau, pilvukas buvo jau pilnai realizuotas, išnaudotas keturiems pupuliukams, atejo laikas man smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Faustyte, kada Tavo operacija? Man jau irgi širdis daužosi... gerai, kad darbo daug, tai nėr kada jaudintis labai....

Ryt/poryt važiuosiu kraujo priduot. Dar kaip tyčia kažkoks peties uždegimas įsisuko, geriu dabar Nimesilį. Kaži nerodys kokio uždegiminio kraujo?.... :unsure:

Atsakyti

Šaunuolė, būtina save mylėti . Aš esu 2 sav po operacijos. pilvas dar tinsta, pats pjūvis jau baigia ,,užsitraukt''. Paskauda pilvą, su rūbais atrodau dar kaip didžiapilvė, bet jau esu laiminga vien nuo minties, kad psidariau po 8 m laukimo. Būsite patenkinta ir jūs ;)

Vitalija J , jau grįžai į darbus? Kaip savijauta? pas mane sėdimas darbas, aišku nėr gerai visą dieną prasėdėt... nu bet kaip nors :)

Atsakyti

Vitalija J , jau grįžai į darbus? Kaip savijauta? pas mane sėdimas darbas, aišku nėr gerai visą dieną prasėdėt... nu bet kaip nors :)

Jo grįžau jau nuo praeito pirmadienio, tai buvo 1,5 sav po operacijos. Išsėdėti pirmas dienas buvo sunkiau, tad nuo 15val buvau nebe darbinga. Dabar jau nieko, pavaikštau laikas nuo laiko kavos atsigerti :D Šašiukai jau beveik visi nuėję, pjūvis tikrai gražus. Esu dar kiek patinusi, dėl to labai liūdžiu. Apimtis kokia ir prieš tai buvo. tik tiek, kad pati forma pilvelio matosi , kad yra kažkas daryta. Šiandien gavau naują korsetą/kelnaites. Rytoj bandysiu jį dėtis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija J.: 12 kovo 2018 - 13:22

Labas rytas, skaitineju jau senokai mąstau apie pilvo plastiką, konsulacijoje dar nebuvau. Bet susidarau tokią mintį kad būtiną man numesti kažkiek svorio dar.

Kiek skaičius ir girdėjus, rekomenduoja numesti kažkiek svorio prieš operaciją.

Atsakyti
Del svorio metimo-ar jis reikalingas manau gydytojas pasako, as irgi maniau, kad kažką sakys dėl svorio, nes manau kad kokis 5 kg butu gerai buve numesti; bet apie svori net neuzsimine, tik paprase pilvo presa patreniruoti smile.gif
man op kovo 16 d-l.gerai kad pavasari viskas ivyks, iki vasaros siek tiek jau vaizdas pasimatys.....
Atsakyti

man op kovo 16 d-l.gerai kad pavasari viskas ivyks, iki vasaros siek tiek jau vaizdas pasimatys.....

Aš irgi tikiuosi, kad birželio mėn jau visa graži po kokį pliažą vaikštinėsiu  :ax: 

Atsakyti
Kaip smagu Jūs jau greitai turėsit gražų pilvuką.
Atsakyti

[attachment=253118:74463B53-8940-4E05-AC54-9077C9FCCD43.jpeg]Klausimas senbūvėms. Man lygiai trys savaitės po operacijos bus rytoj trečiadienį. Bet ištiko kažkoks isterinis šokas, kad mano pilvas nebus plokščias. Ką nanot? Pjūvis super. Jaučiuosi super. Bet pasidariau foto iš šono verkt noriu

Atsakyti
Klausimelis: ar tam bendram kraujo tyrimui reikia buti nevalgius? Ar nesvarbu?
Atsakyti
del kraujo tyrimo-negėrus ir nevalgius
Atsakyti