Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

o man nurode atvykti į Savanorių prospekta, dave vizitine savo
Papildyta:
Kontaktai
„Grožio chirurgija“ klinikos
Savanorių pr. 284/ Partizanų g.17,
Kaunas LT-49475 (Ortopedijos technikos pastato II aukštas). Todėl ir klausiu kura tas įėjimas, kad paskui nepaklysti

o Sasnausko g. 19 yra PLASTINĖS CHIRURGIJOS CENTRAS siuo adresu dirba T.Aštrauskas , Vikšraitis
Atsakyti

o man nurode atvykti į Savanorių prospekta, dave vizitine savo
Papildyta:
Kontaktai
„Grožio chirurgija“ klinikos
Savanorių pr. 284/ Partizanų g.17,
Kaunas LT-49475 (Ortopedijos technikos pastato II aukštas). Todėl ir klausiu kura tas įėjimas, kad paskui nepaklysti

o Sasnausko g. 19 yra PLASTINĖS CHIRURGIJOS CENTRAS siuo adresu dirba T.Aštrauskas , Vikšraitis

Jis ten dirbo seniau, dabar ten grozio chirurgija.Gal jūs seniau konsultavotės ir jie dar dirbo senojoj vietoj.😀

Atsakyti
Nieko nesuprantu, tas adresas Grozio chirurgija nurodytas ir jų svetainėje, kad Savanorių pr. Su gydytoju bendravau siais metais, dar paklausiau kokiu adresu atvaziuoti, ant vizitines pabrauke Savanorių pr...
Papildyta:
https://www.grozioch...rgijos-klinika/ as apie sita klinika klausinėjau
Atsakyti

Nieko nesuprantu, tas adresas Grozio chirurgija nurodytas ir jų svetainėje, kad Savanorių pr. Su gydytoju bendravau siais metais, dar paklausiau kokiu adresu atvaziuoti, ant vizitines pabrauke Savanorių pr...
Papildyta:
https://www.grozioch...rgijos-klinika/ as apie sita klinika klausinėjau

Taip, taip ta pati😀 Nzn kodėl jie neatnaujina info.Bet kai gausite sms, bus įrašytas naujas adresas.

Atsakyti

Atsiprašau už atvirumą, bet ieškote bėdų kur jų nėra :D Paskambinkite ir pakalbėkite, administratorė atsakys į šiuos klausimus. ;)

Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2018 03 09, 09:36)
<p>Atsiprašau už atvirumą, bet ieškote bėdų kur jų nėra biggrin.gif Paskambinkite ir pakalbėkite, administratorė atsakys į šiuos klausimus. ;)
</p>

taip ir padariau, pasiskambinau; adresas Savanoriu pro. įėjimas iš Birželio 23-osios g. smile.gif

jau po biski sirdele darosi nerami, bet mano svajone tureti plokscia pilva pildosi... manau nusipelniau, pilvukas buvo jau pilnai realizuotas, išnaudotas keturiems pupuliukams, atejo laikas man smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti

Faustyte, atsiprašau, kad suklaidinau,😮 nes mane operavo ir konsultavo Sasnausko g.gyd Kaikaris, is jo supratau, kad jie dabar persikraustę, o matyt išsiplėtę.Gerai, kad paskambinot

Atsakyti

taip ir padariau, pasiskambinau; adresas Savanoriu pro. įėjimas iš Birželio 23-osios g. smile.gif

jau po biski sirdele darosi nerami, bet mano svajone tureti plokscia pilva pildosi... manau nusipelniau, pilvukas buvo jau pilnai realizuotas, išnaudotas keturiems pupuliukams, atejo laikas man smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Šaunuolė, būtina save mylėti . Aš esu 2 sav po operacijos. pilvas dar tinsta, pats pjūvis jau baigia ,,užsitraukt''. Paskauda pilvą, su rūbais atrodau dar kaip didžiapilvė, bet jau esu laiminga vien nuo minties, kad psidariau po 8 m laukimo. Būsite patenkinta ir jūs ;)

Atsakyti
o Sakykite gal reikia laisvesniu rubu nusivezt, as dabar su dzinsais vaikstau ir kokia laisvesne palaidine, kazin ar ilisiu i dzinsus? ax.gif gal kokias timpas su tunika nusivezt?
Atsakyti

o Sakykite gal reikia laisvesniu rubu nusivezt, as dabar su dzinsais vaikstau ir kokia laisvesne palaidine, kazin ar ilisiu i dzinsus? ax.gifgal kokias timpas su tunika nusivezt?

būtinai reikia laisvesnių. Aš su laisvalaikio suknute ir timponis iš ligoninės išvažiavau. Bus pačiai patogiau ;)

Atsakyti
o kaip del tu pleistru jau po op? bus galima vietoje įsigyti ar reiks lankytis kokioje vaistinėje ir ieskoti? o tepaliukas del rando tepamas kai siules isims?
Atsakyti
Labas rytas, skaitineju jau senokai mąstau apie pilvo plastiką, konsulacijoje dar nebuvau. Bet susidarau tokią mintį kad būtiną man numesti kažkiek svorio dar. Esu 176ūgio, sveriu 106kg kažkur. Per abu nėštumus priaugau nemažai kg ir jie labai sunkiai krenta. Atsibodo slėpti tą pilvą kabantį, gėda net maudimuką užsidėti, nekalbu apie tai kad net kelnes užsidėti problema. Maistą prisižiūriu, sportuoju. Ar yra, buvo tarp mūsų čia tokio sudėjimo kaip aš. Galvoju apie kelias op krūtų pakėlimą, riebalų nusiurbimą ir pilvo plastika.
Atsakyti