Papildyta:
Kontaktai
Grožio chirurgija klinikos
Savanorių pr. 284/ Partizanų g.17,
Kaunas LT-49475 (Ortopedijos technikos pastato II aukštas). Todėl ir klausiu kura tas įėjimas, kad paskui nepaklysti
o Sasnausko g. 19 yra PLASTINĖS CHIRURGIJOS CENTRAS siuo adresu dirba T.Aštrauskas , Vikšraitis
o man nurode atvykti į Savanorių prospekta, dave vizitine savo
Papildyta:
Kontaktai
„Grožio chirurgija“ klinikos
Savanorių pr. 284/ Partizanų g.17,
Kaunas LT-49475 (Ortopedijos technikos pastato II aukštas). Todėl ir klausiu kura tas įėjimas, kad paskui nepaklysti
o Sasnausko g. 19 yra PLASTINĖS CHIRURGIJOS CENTRAS siuo adresu dirba T.Aštrauskas , Vikšraitis
Jis ten dirbo seniau, dabar ten grozio chirurgija.Gal jūs seniau konsultavotės ir jie dar dirbo senojoj vietoj.😀
Papildyta:
https://www.grozioch...rgijos-klinika/ as apie sita klinika klausinėjau
Nieko nesuprantu, tas adresas Grozio chirurgija nurodytas ir jų svetainėje, kad Savanorių pr. Su gydytoju bendravau siais metais, dar paklausiau kokiu adresu atvaziuoti, ant vizitines pabrauke Savanorių pr...
Papildyta:
https://www.grozioch...rgijos-klinika/ as apie sita klinika klausinėjau
Taip, taip ta pati😀 Nzn kodėl jie neatnaujina info.Bet kai gausite sms, bus įrašytas naujas adresas.
Atsiprašau už atvirumą, bet ieškote bėdų kur jų nėra Paskambinkite ir pakalbėkite, administratorė atsakys į šiuos klausimus. ;)
</p>
taip ir padariau, pasiskambinau; adresas Savanoriu pro. įėjimas iš Birželio 23-osios g.
jau po biski sirdele darosi nerami, bet mano svajone tureti plokscia pilva pildosi... manau nusipelniau, pilvukas buvo jau pilnai realizuotas, išnaudotas keturiems pupuliukams, atejo laikas man
taip ir padariau, pasiskambinau; adresas Savanoriu pro. įėjimas iš Birželio 23-osios g.
jau po biski sirdele darosi nerami, bet mano svajone tureti plokscia pilva pildosi... manau nusipelniau, pilvukas buvo jau pilnai realizuotas, išnaudotas keturiems pupuliukams, atejo laikas man
Šaunuolė, būtina save mylėti . Aš esu 2 sav po operacijos. pilvas dar tinsta, pats pjūvis jau baigia ,,užsitraukt''. Paskauda pilvą, su rūbais atrodau dar kaip didžiapilvė, bet jau esu laiminga vien nuo minties, kad psidariau po 8 m laukimo. Būsite patenkinta ir jūs ;)
o Sakykite gal reikia laisvesniu rubu nusivezt, as dabar su dzinsais vaikstau ir kokia laisvesne palaidine, kazin ar ilisiu i dzinsus? gal kokias timpas su tunika nusivezt?
būtinai reikia laisvesnių. Aš su laisvalaikio suknute ir timponis iš ligoninės išvažiavau. Bus pačiai patogiau ;)