Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Labas rytas,

krisstele, tikrai drąsiai skambinkite, sutaupysite ir laiko ir dvejonių :D :D :D

O aš vakar buvau apžiūrai pas daktarą. Buvo lygiai 2 sav po op. Nuėmė jau bintinį pleistrą, tai labai keistas jausmas.. Pradėjau nešioti korsetą-triko. Pilvas patinęs, bet normos ribose. Klausiau dėl bioptron lempos, tai gydytojo teigimu tai labai geras dalykas bet naudotinas iškart po operacijos, dabar didelio rezultato nebebūtų. Klausiau dėl aukštakulnių, tai leido avėti jei vaikštant netempia pilvo. O svarbiausia - gavau leidimą stiklinei alaus. :D :D :D Taaaip norėjau žirnių su spirgučiais ir alaus, kad negaliu :D :D ;d :D

Atsakyti

Labas rytas,

krisstele, tikrai drąsiai skambinkite, sutaupysite ir laiko ir dvejonių :D :D :D

O aš vakar buvau apžiūrai pas daktarą. Buvo lygiai 2 sav po op. Nuėmė jau bintinį pleistrą, tai labai keistas jausmas.. Pradėjau nešioti korsetą-triko. Pilvas patinęs, bet normos ribose. Klausiau dėl bioptron lempos, tai gydytojo teigimu tai labai geras dalykas bet naudotinas iškart po operacijos, dabar didelio rezultato nebebūtų. Klausiau dėl aukštakulnių, tai leido avėti jei vaikštant netempia pilvo. O svarbiausia - gavau leidimą stiklinei alaus. :D :D :D Taaaip norėjau žirnių su spirgučiais ir alaus, kad negaliu :D :D ;d :D

Liuks! O kur jūs žiemą su tais aukštakulniais eisit gi? :D  :D (Juokauju)O pilvo odos jautrumas atsistatęs?

Atsakyti
QUOTE(lelija111 @ 2018 03 08, 09:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lelija111" data-cid="72027064" data-time="1520449107"><div><p>Priminkit, čia jau po op būtų?</p></div></blockquote><p>Esu forumuose skaiciusi, kad kai kurie gyd kartais praso dar numest kelis kg pries op, del kad butu daugiau tos laisvos odos, tai jums po op kzk nelogiska butu😀</p>

Gydytojas neprase numesti svorio, tik reikia padaryti pratimuku, skirtų pilvo preso tvirtinimui. na dėl svorio metimo-grisiu neužilgo į darbą po VPA, tai dėl streso ir atsiradusio ritmo man savaime nukrenta keli kg; todėl ir mastau kaip čia bus su ta oda, bet tik kokie 5 kg, o ne 10-15 kg
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Vitalija J. @ 2018 03 08, 09:06)
<p>Labas rytas,
</p><p></p><p>O aš vakar buvau apžiūrai pas daktarą. Buvo lygiai 2 sav po op. Nuėmė jau bintinį pleistrą, tai labai keistas jausmas.. Pradėjau nešioti korsetą-triko. Pilvas patinęs, bet normos ribose. Klausiau dėl bioptron lempos, tai gydytojo teigimu tai labai geras dalykas bet naudotinas iškart po operacijos, dabar didelio rezultato nebebūtų. Klausiau dėl aukštakulnių, tai leido avėti jei vaikštant netempia pilvo. O svarbiausia - gavau leidimą stiklinei alaus. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Taaaip norėjau žirnių su spirgučiais ir alaus, kad negaliu biggrin.gif biggrin.gif ;d biggrin.gif
</p>

Saunu, kad viskas geryn. O kad anksti i darbus gryzai, tai man tik dar daugiau pozityvo, nes as irgi planuoju ilgai namie neuzsibuti.

Kadangi dabar nemazai katik issioperavusiu, tai vel as su savo klausimu: gal kuri emet biuleteni? ar visos operuojates savo atostogu saskaita?
Atsakyti

Liuks! O kur jūs žiemą su tais aukštakulniais eisit gi? :D  :D (Juokauju)O pilvo odos jautrumas atsistatęs?

Aš ir miegu su aukštakulniais :D ;d O jei rimtai, tai aš prieš operaciją ieškojau ir pirkau žemakulnius žiemai. Mėgstu aukštakulnius :yahoo:

Dėl pilvo jautrumo, ne, jis vis dar neatsistatęs. Manau čia per anksti dar tikėtis. Nes po CZ man reikėjo gero pusmečio

Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Saunu, kad viskas geryn. O kad anksti i darbus gryzai, tai man tik dar daugiau pozityvo, nes as irgi planuoju ilgai namie neuzsibuti.

Kadangi dabar nemazai katik issioperavusiu, tai vel as su savo klausimu: gal kuri emet biuleteni? ar visos operuojates savo atostogu saskaita?

jei darbas sėdimas ir nereikia sunkių dalykų kilnoti tai nėra problemų dirbti.

Dėl biuliotenio. Kadangi operacija mokama, biuliotenį reikia organizuotis iš šeimos gydytojo. Aš tiesiog ėmiau atostogas 8 d ir viskas.

Atsakyti

Gydytojas neprase numesti svorio, tik reikia padaryti pratimuku, skirtų pilvo preso tvirtinimui. na dėl svorio metimo-grisiu neužilgo į darbą po VPA, tai dėl streso ir atsiradusio ritmo man savaime nukrenta keli kg; todėl ir mastau kaip čia bus su ta oda, bet tik kokie 5 kg, o ne 10-15 kg

Įtariu, kad jums net nėra nuo kur net mest tą svorį😀 Bet kokiu atveju tie 5kg kris nuo viso kūno simetriškai, ne tik nuo pilvo

Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Sveika, as vaiko auginime😀 tai nereikejo rupintis

Atsakyti
QUOTE(lelija111 @ 2018 03 08, 11:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Faustyte" data-cid="72027407" data-time="1520495972"><div><p>Gydytojas neprase numesti svorio, tik reikia padaryti pratimuku, skirtų pilvo preso tvirtinimui. na dėl svorio metimo-grisiu neužilgo į darbą po VPA, tai dėl streso ir atsiradusio ritmo man savaime nukrenta keli kg; todėl ir mastau kaip čia bus su ta oda, bet tik kokie 5 kg, o ne 10-15 kg</p></div></blockquote><p>Įtariu, kad jums net nėra nuo kur net mest tą svorį😀 Bet kokiu atveju tie 5kg kris nuo viso kūno simetriškai, ne tik nuo pilvo</p>

as irgi taip pagalvojau, nesuksiu sau galvos..... biski jau neramu darosi......o sakykite kaune kur jau darys operacija, reikia lipti į antrą aukštą iš kurios gatvės -Partizanų, Savanorių pr. ar Birzelio 23-osios, nes as su gydytoju konsultavausi kt. mieste ax.gif per google maps apziurineju, kad ten didelis pastatas jau labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustyte: 08 kovo 2018 - 13:44

[quote name="Faustyte" post="72027719" timestamp="1520509370"] as irgi taip pagalvojau, nesuksiu sau galvos..... biski jau neramu darosi......o sakykite kaune kur jau darys operacija, reikia lipti į antrą aukštą iš kurios gatvės -Partizanų, Savanorių pr. ar Birzelio 23-osios, nes as su gydytoju konsultavausi kt. mieste ax.gifper google maps apziurineju, kad ten didelis pastatas jau labai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija111: 08 kovo 2018 - 14:01

Čia apie kurią kliniką kalbate? Grožio chirurgija?

Atsakyti

Jie dabarČ. Sasnausko g. 19, Kaunas,Grožio chirurgija.

Atsakyti