Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

hmm... :hmm:geriu  gal apie 1-1,5l  vandens, gal mažokai, reikai padauginti jo :D :D  o aš esu 168, ryte sveriu 55, vakare 57-58 :D :D Mano randas yra dengtas tokiomis juostelėmis kūno spalvos, bet ne per visą pjūvį. Nu šakės, gersiu ir aš vandens dabar daugiau, gal rimtai padės. Jau labai nenoriu to tinimo  :unsure: 

Išaivaikščios tie skysčiai, ypač jei grįžot į ritmą😀

Atsakyti
kilo klausimas, Jūs čia visos tokios lieknos, o as dar planuoju pamazu numesti iki vasaros 5 kg....aisku, reiktu iki oper. bet yra kaip yra..... ar numetus svorio vel nepakibs pilvas? hmm.gif hmm.gif hmm.gif nors mesiu po pamazu, garantuotai, kad nebegriztų, nenoriu staigių svorio suolių....
Atsakyti

kilo klausimas, Jūs čia visos tokios lieknos, o as dar planuoju pamazu numesti iki vasaros 5 kg....aisku, reiktu iki oper. bet yra kaip yra..... ar numetus svorio vel nepakibs pilvas? hmm.gifhmm.gifhmm.gifnors mesiu po pamazu, garantuotai, kad nebegriztų, nenoriu staigių svorio suolių....

Priminkit, čia jau po op būtų?

Atsakyti

Sveikos! Pagaliau pradėjot kalbėti,  o tai parašiau gal prieš mėnesį,  bet visos tylėjo, taip ir negavau atsakymo... Nu bet gal dabar jau sulauksiu  :ax: Tai va noriu darytis op, bet gyvenu užsienyje. Parašiau į grožio chirurgiją gal 4 email'us - jokio atsakatsakymo  :dry2:​ Gal žinot ar įmanoma būnant užsieny uzsužsiregistruoti op be gyvos konsultkonsultacijos? Nes esu vasarą buvus konsultacijoj pas Daunoravičių,  bet noriu darytis pas Kaikarį. ..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstele: 07 kovo 2018 - 22:11
QUOTE(lelija111 @ 2018 03 07, 21:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Faustyte" data-cid="72026915" data-time="1520441197"><div><p>kilo klausimas, Jūs čia visos tokios lieknos, o as dar planuoju pamazu numesti iki vasaros 5 kg....aisku, reiktu iki oper. bet yra kaip yra..... ar numetus svorio vel nepakibs pilvas? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukanors mesiu po pamazu, garantuotai, kad nebegriztų, nenoriu staigių svorio suolių....</p></div></blockquote><p>Priminkit, čia jau po op būtų?</p>

cia butu po op,
Papildyta:
QUOTE(krisstele @ 2018 03 07, 23:10)
<p>Sveikos! Pagaliau pradėjot kalbėti,  o tai parašiau gal prieš mėnesį,  bet visos tylėjo, taip ir negavau atsakymo... Nu bet gal dabar jau sulauksiu  ax.gif Tai va noriu darytis op, bet gyvenu užsienyje. Parašiau į grožio chirurgiją gal 4 email'us - jokio atsakatsakymo  dry.gif​ Gal žinot ar įmanoma būnant užsieny uzsužsiregistruoti op be gyvos konsultkonsultacijos? Nes esu vasarą buvus konsultacijoj pas Daunoravičių,  bet noriu darytis pas Kaikarį. ..</p>

o nebandėte pasiskambinti?
Atsakyti

Dar nebandžiau... Vis nėra kada... O kai atsilaisvinu jau būna vėloka LT... O jie savaitgaliais dirba? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(krisstele @ 2018 03 07, 23:29)
<p>Dar nebandžiau... Vis nėra kada... O kai atsilaisvinu jau būna vėloka LT... O jie savaitgaliais dirba? hmm.gif​ </p>

https://www.grozioch...ikos-kontaktai/
Atsakyti

Reiks bandyt skambintis  :) bet keista kad i email'us neneatsako...  :hmm: kam tada jie skirti?  :D​ 

Atsakyti

Dar nebandžiau... Vis nėra kada... O kai atsilaisvinu jau būna vėloka LT... O jie savaitgaliais dirba? :hmm:​ 

Sveika, as dariaus pas Kaikari vasario 27d.Del savaitgalio nesu tikra, bet ten konsultac uzrasineja administratores, abejoju ar savaitgalį jos yra.Kazkaip turit bandyt prisiskambint siokia diena.😀

Atsakyti

Reiks bandyt skambintis  :) bet keista kad i email'us neneatsako...  :hmm: kam tada jie 

Nelabai aisku grazu, bet gal pasikeites koks tas emailas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija111: 08 kovo 2018 - 08:33

Sveika, as dariaus pas Kaikari vasario 27d.Del savaitgalio nesu tikra, bet ten konsultac uzrasineja administratores, abejoju ar savaitgalį jos yra.Kazkaip turit bandyt prisiskambint siokia diena.😀

Ačiū,  bandysiu skambintis ;) 

Atsakyti

Priminkit, čia jau po op būtų?

Esu forumuose skaiciusi, kad kai kurie gyd kartais praso dar numest kelis kg pries op, del kad butu daugiau tos laisvos odos, tai jums po op kzk nelogiska butu😀

Atsakyti