ar slapukas i foto albuma pasikeite? nebeleidzia prisijungti
Sveikos. Noriu pasidalinti ir savo įspūdžiais. Trečiadienį operavausi pas Bagdoną. Tai jau esu namuose ir laukiu pagerėjimo. Man darė pilvo plastiką. Susiuvo raumenis. Nusiurbė virš bambos 200gr. Bambutę paliko tą pačią. Man sunku išsitiesti. Veržia skaudžiai 1 vietą pilve, bet ne per pjūvį. Pirmadienį važiuosiu perrišimui. Labai džiaugiuosi, kad man išimti siūlų nereikės, nes susiuvo su tirpstančiais. Šalia gulėjusiom kitom merginom siūlai paprasti, nežinau nuo ko tai prikaluso. Prieš išleidžiant darė perrišimą ir mačiau kaip atrodė viskas. Dreno išėmimas ojojoj koks fuj jausmas ir ta keista skylutė 😂 Pats randas telpa į 35cm pleistrą, tai manau nėra ji itin didelis palyginus su kitom. Man tik nepatiko pjūvyje žemiau bambos keistoka duobutė. Gydytojas paaiškino, kad viskas susitvarkys. Tipo dėl siūlų ir raumenų susiuvimo čia. Gal kas galite pakomentuoti iš savo patirties tą duobutę??? Ir dar - man leido miegoti ant šono. Tai jaučiausi kaip 9 danguje 😂Dėl pačios ligoninės ir personalo parašysiu vėliau jei kam aktualu. 🤗Bet iš esmės labai džiaugiuosi ir tikiuosi puikaus pilvo rezultato. Kai jau pradėsiu išsitiesti įkelsiu foto.
Vitalija J., 24 Vas 2018 - 11:51, parašė: Sveikos. Noriu pasidalinti ir savo įspūdžiais. Trečiadienį operavausi pas Bagdoną. Tai jau esu namuose ir laukiu pagerėjimo. Man darė pilvo plastiką. Susiuvo raumenis. Nusiurbė virš bambos 200gr. Bambutę paliko tą pačią. Man sunku išsitiesti. Veržia skaudžiai 1 vietą pilve, bet ne per pjūvį. Pirmadienį važiuosiu perrišimui. Labai džiaugiuosi, kad man išimti siūlų nereikės, nes susiuvo su tirpstančiais. Šalia gulėjusiom kitom merginom siūlai paprasti, nežinau nuo ko tai prikaluso. Prieš išleidžiant darė perrišimą ir mačiau kaip atrodė viskas. Dreno išėmimas ojojoj koks fuj jausmas ir ta keista skylutė 😂 Pats randas telpa į 35cm pleistrą, tai manau nėra ji itin didelis palyginus su kitom. Man tik nepatiko pjūvyje žemiau bambos keistoka duobutė. Gydytojas paaiškino, kad viskas susitvarkys. Tipo dėl siūlų ir raumenų susiuvimo čia. Gal kas galite pakomentuoti iš savo patirties tą duobutę??? Ir dar - man leido miegoti ant šono. Tai jaučiausi kaip 9 danguje 😂Dėl pačios ligoninės ir personalo parašysiu vėliau jei kam aktualu. 🤗Bet iš esmės labai džiaugiuosi ir tikiuosi puikaus pilvo rezultato. Kai jau pradėsiu išsitiesti įkelsiu foto.
Sveikinimai! Pas mane duobutės nėra, bet mano bamba naujai suformuota.Smagu, kas galima ant šono🤗 Aš po dvigubos operacijos , tai ant šono be šansų kol kas.
Norit, kad apmokėtų kasos ligonių, reik turėt indikacijas operacijai. Vien negražiaus pilvo nepakanka. Pvz. nemokamai operuoja kartu su krūties rekonstrukcija (po onkologių operacijų) t.y. du viename. Pažeistai krūčiai atkurti reik riebalinio audinio, tai nuo pilvo paima, tuo pačiu ir plastika padaro. Todėl, kai paskaitau, kad Santariškėse blogai daro, o privatus gerai, tai atrodo keista. Sveika padidinti arba atkurti yra vieni juokai, lyginant kai reikia atkurti subjaurota, jau surandejusi audinį, esu mačiusi atkurtos nuotraukas, man jos pasirodė, kaip iš pasakos, kad žmonės taip sugeba. Vnz, ieškokite, skaitytik, klauskit bendrosios praktikos gydytojo siuntimo operacijai. Kas iesko, tas randa.Labas, turėtų būt bambos išvarža, kad TLK apmokėtų, bet turbūt jau išsiaiškinai😀
Merginos, as jau po operac.. klaikiai jauciuosi... po dvieju cp nebuvo taip sunku asaros byra net issitiesti negaliu. Dejo tinkla ir sutempe oda.... kada jau jus atsitieset? Namie 2 mazi vaikai... vyras kita sav isvyksta. Ateina drauge pagyvent. Esu nevilty... nei uz ka nekartociauLabas, ar jau geriau jautiesi?
Labas, ar jau geriau jautiesi?
Sveika na gyventi gal jau labiau norisi man ryt 2 sav bus. Bet as dar pilnai neisiitiesusi.. vis dar kaip bobulyte, bet jau nugaros bent nebeskauda. Miegu drasiai ant sonu. Lengvai atsikeliu is lovos. Tik tas tempimas pilva neleidzia man atsitiesti... o tau kokie nepatogumai? Randas zemai? Bamba nauja?
Sveika na gyventi gal jau labiau norisi man ryt 2 sav bus. Bet as dar pilnai neisiitiesusi.. vis dar kaip bobulyte, bet jau nugaros bent nebeskauda. Miegu drasiai ant sonu. Lengvai atsikeliu is lovos. Tik tas tempimas pilva neleidzia man atsitiesti... o tau kokie nepatogumai? Randas zemai? Bamba nauja?
Man irgi ta bobulės poza pakerta nugarą.Man 1 sav., bet dar krūtinė operuota, tai dar prideda sunkumo.Randas man nuo klubo iki klubo, gal nėra labai žemai, kaip įsivaizdavau, bet po apatiniais pasislėps manau😀Bamba nauja, nes buvo bambos išvarža.Bet pilvas absoliučiai nutirpęs kaip negyvas.
Labas rytas, būsimos lieknapilvės
Šiandien man irgi 2 savaitės po operacijos. Nuo pirmadienio jau darbe. Vakare lekiu iki Klaipėdos pas gydytoją apžiūrai ir bus laikas klausimams Mano pilvelis dar patinęs. Atsigulusi atrodau labai graži, o atsistojus matosi išpūtimas. Pjūvis gyja, bet įtariu buvau pasitempusi, nes viena pusė su storesniais krešuliukais, o kita pusė jau dalinai šašiukai nuėję. Išsitiesiu gal 90procentų. Miegų kaip kukulis vartydamasi ant visų šonų, o ir lovos galvos dalį nusileidau ir guliu įprastai nuo savaitgalio. Vis tikiuosi, kad velykas sutiksiu su aptempta suknele ;D Tutiu klausimų, kokia jūsų nuomonė būtų. Ar esate susidurę su Bioptron lempų procedūromis? Vieni teigia, kad labai gerai žaizdoms gydyti ir padeda audiniams sugyti ir tt. :hmm:Korsetas: kada planuojate pradėti nešioti ne užsiaučiamą korsetą gautą po operacijos, o kaip kelnaites užsegamą klyniuką. Ir turiu dar slaptą klausimą: kada kažin galima su vyru čiki briki? Jaučiu kai leidžiama sportuoti po 4-6 sav?? Gal merginos galėtų pakomentuoti kurios jau senai darėsi operaciją?
Na ką, sveikatos ir kantrybės visoms
Man irgi ta bobulės poza pakerta nugarą.Man 1 sav., bet dar krūtinė operuota, tai dar prideda sunkumo.Randas man nuo klubo iki klubo, gal nėra labai žemai, kaip įsivaizdavau, bet po apatiniais pasislėps manau😀Bamba nauja, nes buvo bambos išvarža.Bet pilvas absoliučiai nutirpęs kaip negyvas.
Na man tai atrodo kuo as labiau tiesiuosi tuo tas randas auksciau kyla:( nervas ima... bamba braziliska maza padare, gal neblogai kai pati smulki... bet tas randas pas mane smile formos, tai galiukai is zemo maudymuko kelnaiciu matytis. Gal as nesveika , bet nu nervas ima 😃 zinoma pas mane buvo sveikatos klausimas pirmas nes sake kai prapjove vien zarnos.. nes pilvo pleve isplonejus ant tiek buvo... bet nu vistiek ... man niekada nebus gerai 😃
Labas rytas, būsimos lieknapilvės
Šiandien man irgi 2 savaitės po operacijos. Nuo pirmadienio jau darbe. Vakare lekiu iki Klaipėdos pas gydytoją apžiūrai ir bus laikas klausimams Mano pilvelis dar patinęs. Atsigulusi atrodau labai graži, o atsistojus matosi išpūtimas. Pjūvis gyja, bet įtariu buvau pasitempusi, nes viena pusė su storesniais krešuliukais, o kita pusė jau dalinai šašiukai nuėję. Išsitiesiu gal 90procentų. Miegų kaip kukulis vartydamasi ant visų šonų, o ir lovos galvos dalį nusileidau ir guliu įprastai nuo savaitgalio. Vis tikiuosi, kad velykas sutiksiu su aptempta suknele ;D Tutiu klausimų, kokia jūsų nuomonė būtų. Ar esate susidurę su Bioptron lempų procedūromis? Vieni teigia, kad labai gerai žaizdoms gydyti ir padeda audiniams sugyti ir tt. :hmm:Korsetas: kada planuojate pradėti nešioti ne užsiaučiamą korsetą gautą po operacijos, o kaip kelnaites užsegamą klyniuką. Ir turiu dar slaptą klausimą: kada kažin galima su vyru čiki briki? Jaučiu kai leidžiama sportuoti po 4-6 sav?? Gal merginos galėtų pakomentuoti kurios jau senai darėsi operaciją?
Na ką, sveikatos ir kantrybės visoms
Man jau 2 sav ir as nesu labai istinus. Apimtys ant 4cm sumazejusios. Kelnes uzsisegu tik nera malonu. Siek tiek i vakara gal vos vos patinus bet ir tai neaisku. Plokscia kai lenta as. Tik rando nematau ir su strip pleistrais jis pilnai uzklijuotas ir su dideliais ant virsaus. Sian perrisimas. Del bioptron girdejus geru atsiliepimu - bet reik pastoviai su ja sildyt. Su vyru galima kada tik norit priklauso nuo savijautos. Juk ne giekologines problemas tvarket del sporto lb idividualu , as bent po 2 men pradesiu. O presa po 6 kitos anksciau pradeda