Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Bandomasis2006, sveika. Tik dabar grįžti į vėžias? Jau išsitiesus?

O aš taip atsipalaidavau, kad pradėjau ėsti viską iš eilės unsure.gif Pilvas išsipūtė kaip per nėštumą biggrin.gif Bet nuo šiandien susiimu. Grikiaaaaaaaiiii biggrin.gif Kai susitrauksiu nufotkinsiu pilvą mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, gavau slapuka :)) nekantrauju paziureti, taciau iejus i photobucket paieskoj suvedus albumo pavadinima - man nieko neranda. Gal kas gali paaiskinti kaip rasti ta albuma ? :) 

Atsakyti
QUOTE(DianaSt @ 2018 01 22, 20:41)
<p>Sveikos merginos, gavau slapuka smile.gif) nekantrauju paziureti, taciau iejus i photobucket paieskoj suvedus albumo pavadinima - man nieko neranda. Gal kas gali paaiskinti kaip rasti ta albuma ? smile.gif </p>

http://s1200.photobucket.com/

Paspausk ant nuorodos. Viršuj, dešiniau spausk Log In ir suvesk duomenis.

Prisijungus spausk LIBRARY
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 22 sausio 2018 - 22:11

Jauniskis labai aukstai padare randa, ir tiesu, neaisky del ko. Pats susiuvimas negrazus. Man nepatiko jo darbas. 

As persiooperavau spalio men Kaune. Jau 4 men. Randas susiutas graziau ir padare sypsenos forma. Tinklelio nedejo. Susiuvo ne tik viduri bet is toliau. 

Atsakyti

Jauniskis labai aukstai padare randa, ir tiesu, neaisky del ko. Pats susiuvimas negrazus. Man nepatiko jo darbas. 

As persiooperavau spalio men Kaune. Jau 4 men. Randas susiutas graziau ir padare sypsenos forma. Tinklelio nedejo. Susiuvo ne tik viduri bet is toliau. 

Atsakyti

O Jus pas Jauniski operavotes privaciai ar santariskese? Nes jei santariskese esu girdejusi, kad daznai rezidentams duoda operuoti po ju prieziura....

Atsakyti
Sveikutes.Suejo po operacijos 4men. Sakykit kada pradejot daryti pratimus pilvo presiukui?Po kiek daret i diena?Nuo kada?Kiek kartu per savaite?Man baisoka sportuot.Bijau,kad nepakenciau sau.Laukiu Jusu komentaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 29 sausio 2018 - 22:59

O Jus pas Jauniski operavotes privaciai ar santariskese? Nes jei santariskese esu girdejusi, kad daznai rezidentams duoda operuoti po ju prieziura....

As privaciai Northway dariausi. Su siuntimu ten kompensavo. 

Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2018 01 29, 23:58)
Sveikutes.Suejo po operacijos 4men. Sakykit kada pradejot daryti pratimus pilvo presiukui?Po kiek daret i diena?Nuo kada?Kiek kartu per savaite?Man baisoka sportuot.Bijau,kad nepakenciau sau.Laukiu Jusu komentaru.

Laba, jei turi galimybę, pasikonsultuok su kokiais kineziterapiautais. Aš pati nebeprisimenu tiksliai kada pradėjau presą mankštinti, užtad pradėjau nuo bėgiojimo ir tik tada palaipsniui perėjau prie kitų pratimų.
Papildyta:
QUOTE(Sayta @ 2018 01 24, 01:51)
<p>Jauniskis labai aukstai padare randa, ir tiesu, neaisky del ko. Pats susiuvimas negrazus. Man nepatiko jo darbas. 
</p><p>As persiooperavau spalio men Kaune. Jau 4 men. Randas susiutas graziau ir padare sypsenos forma. Tinklelio nedejo. Susiuvo ne tik viduri bet is toliau. </p>

Aš kažkaip buvau įsitikinus, kad tik po Vitkaus operacijų persioperuojama, pasirodo ir dar po šito... doh.gif nu ne veltui mane vien nuo jo pavardės krato...
Atsakyti
Sveikois.
planuoju darytis pilvo plastika.
sakykit pas ka Vnl geriau kreiptis?
kokios eiles?
Atsakyti
QUOTE(:)katyte:) @ 2018 02 01, 13:47)
Sveikois.
planuoju darytis pilvo plastika.
sakykit pas ka Vnl geriau kreiptis?
kokios eiles?

Eilių dabar neįsivaizduoju,turbūt priklauso nuo konkretaus chirurgo populiarumo. Į Vilnių atvažiuoja konsultuoti Kauno chirurgai T. Aštrauskas (rekomenduoju, nors daugelį gąsdina jo įsivaizduojamas šaltumas), K. Maslauskas ir regis dar Kaikaris atvažinėja. Iš vilniečių tai gal koks Radzevičius, jei ištversit jo aroganciją ir pasikėlimą rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos, esu čia naujokė :rolleyes: Planuoju darytis pilvuko operaciją. Vasarą buvau konsultacijoj pas D. Daunoravičių. Man kaip ir viskas patiko kaip jis šneka , bet kažkaip nežavi manęs jo darbų pavyzdžiai :unsure:​ Ar yra kas pas jį darėsi? Ar patenkintos rezultatu?

Atsakyti