O aš taip atsipalaidavau, kad pradėjau ėsti viską iš eilės Pilvas išsipūtė kaip per nėštumą Bet nuo šiandien susiimu. Grikiaaaaaaaiiii Kai susitrauksiu nufotkinsiu pilvą
http://s1200.photobucket.com/
Paspausk ant nuorodos. Viršuj, dešiniau spausk Log In ir suvesk duomenis.
Prisijungus spausk LIBRARY
Jauniskis labai aukstai padare randa, ir tiesu, neaisky del ko. Pats susiuvimas negrazus. Man nepatiko jo darbas.
As persiooperavau spalio men Kaune. Jau 4 men. Randas susiutas graziau ir padare sypsenos forma. Tinklelio nedejo. Susiuvo ne tik viduri bet is toliau.
Jauniskis labai aukstai padare randa, ir tiesu, neaisky del ko. Pats susiuvimas negrazus. Man nepatiko jo darbas.
As persiooperavau spalio men Kaune. Jau 4 men. Randas susiutas graziau ir padare sypsenos forma. Tinklelio nedejo. Susiuvo ne tik viduri bet is toliau.
O Jus pas Jauniski operavotes privaciai ar santariskese? Nes jei santariskese esu girdejusi, kad daznai rezidentams duoda operuoti po ju prieziura....
O Jus pas Jauniski operavotes privaciai ar santariskese? Nes jei santariskese esu girdejusi, kad daznai rezidentams duoda operuoti po ju prieziura....
As privaciai Northway dariausi. Su siuntimu ten kompensavo.
Laba, jei turi galimybę, pasikonsultuok su kokiais kineziterapiautais. Aš pati nebeprisimenu tiksliai kada pradėjau presą mankštinti, užtad pradėjau nuo bėgiojimo ir tik tada palaipsniui perėjau prie kitų pratimų.
Papildyta:
</p><p>As persiooperavau spalio men Kaune. Jau 4 men. Randas susiutas graziau ir padare sypsenos forma. Tinklelio nedejo. Susiuvo ne tik viduri bet is toliau. </p>
Aš kažkaip buvau įsitikinus, kad tik po Vitkaus operacijų persioperuojama, pasirodo ir dar po šito... nu ne veltui mane vien nuo jo pavardės krato...
planuoju darytis pilvo plastika.
sakykit pas ka Vnl geriau kreiptis?
kokios eiles?
planuoju darytis pilvo plastika.
sakykit pas ka Vnl geriau kreiptis?
kokios eiles?
Eilių dabar neįsivaizduoju,turbūt priklauso nuo konkretaus chirurgo populiarumo. Į Vilnių atvažiuoja konsultuoti Kauno chirurgai T. Aštrauskas (rekomenduoju, nors daugelį gąsdina jo įsivaizduojamas šaltumas), K. Maslauskas ir regis dar Kaikaris atvažinėja. Iš vilniečių tai gal koks Radzevičius, jei ištversit jo aroganciją ir pasikėlimą
Sveikos, esu čia naujokė Planuoju darytis pilvuko operaciją. Vasarą buvau konsultacijoj pas D. Daunoravičių. Man kaip ir viskas patiko kaip jis šneka , bet kažkaip nežavi manęs jo darbų pavyzdžiai Ar yra kas pas jį darėsi? Ar patenkintos rezultatu?