Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(dolce fragola @ 2016 11 07, 14:46)
oo , is karto smagiau pasidare  wub.gif  mane kazkodel is karto patrauke sis gyd. daug net ir nemascius. as gal net neiciau pas kita konsultacijai, bet ziuriu duguma eina palyginimui. Ziuresiu kaip nuojauta ves taip ir elgsiuos  mirksiukas.gif
Planuoju iki nauju metu apsilankyti konsultacijai , o po nauju operuotis  smile.gif  butinai apsilankysiu pasidziaugti  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jus teisi, pasedejus jusu temuteje apziurejau daugiau gyd. Maslausko darbu , tai tikrai nenusileidzia gyd. Kaikariui. Ir as gal pasirodysiu keista, bet esu toks zmogus, kad mane traukia gyd. Kaikario isorinis "grozis" , jeigu galima taip sakyti. Ziurejau video kaip jis kalba, patinka man jo konkretumas, ramus stotas, simpatiskumas. Zinoma nelygu kaip bus per konsultacija  smile.gif

laba visoms, labi labai senia buvau sioje temukeje smile.gif as pries metus su biski dariausi pas kaikari, superinis gyd
Atsakyti
QUOTE(dolce fragola @ 2016 11 07, 14:46)
oo , is karto smagiau pasidare  wub.gif  mane kazkodel is karto patrauke sis gyd. daug net ir nemascius. as gal net neiciau pas kita konsultacijai, bet ziuriu duguma eina palyginimui. Ziuresiu kaip nuojauta ves taip ir elgsiuos  mirksiukas.gif
Planuoju iki nauju metu apsilankyti konsultacijai , o po nauju operuotis  smile.gif  butinai apsilankysiu pasidziaugti  mirksiukas.gif
Papildyta:

As viena is nedaugelio cia, kuri konsultavosi tik pas viena gydytoja. Buvau uzsirasius ir pas gyd. Maslauska, bet atsaukiau, nes gyd. Kaikaris man patiko iskart ir nemaciau priezasciu blaskytis smile.gif
Atsakyti
labas mergaites! Pagaliau ir as sutvarkysiu savo pilvuza! Bet turiu dilema! Norejau darytis pries sventes, bet mano norimi gyd jau uzimti( K.M ir V.K) tai man pasiule operuotis pas Donata Samsanaviciu! Ar kuri nors is jusu daretes pilvo plastika pas ji? Verta darytis?
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 11 09, 20:30)
labas mergaites! Pagaliau ir as sutvarkysiu savo pilvuza! Bet turiu dilema! Norejau darytis pries sventes, bet mano norimi gyd jau uzimti( K.M ir V.K) tai man pasiule operuotis pas Donata Samsanaviciu! Ar kuri nors is jusu daretes pilvo plastika pas ji? Verta darytis?

Sveika. Taigi musu grazuole EMZ pas ji operavosi. Rezultatas tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 11 09, 19:30)

Labas rytas,as pasidariau pas Samsanaviciu pas mane dvigyba buvo,dar tik trecia diena siandien. Randa kiek maciau tai jis labai zemai.Rekomenduoju daktara man jis patiko. Aisku rezultatai dar negreit matysis
Atsakyti
Oj super! Sveikinu smile.gif niu kaip ir as jau susitariau operacijai gruodzio men smile.gif negaliu patiket , kad turesiu grazu pilvuka ax.gif kaip jauciates? Po kiek laiko jau galima normaliai vaiksciot? Nes galvoju ar iseis man jau naujuju nakti bent fejrverkus paziuret biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar pasake kad reikia numesti kaz kiek kg , nors 5 , nzn ar iseis man biggrin.gif bet pasistengsiu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliunia333 @ 2016 11 10, 19:14)
Oj super! Sveikinu smile.gif niu kaip ir as jau susitariau operacijai gruodzio men smile.gif negaliu patiket , kad turesiu grazu pilvuka  ax.gif kaip jauciates? Po kiek laiko jau galima normaliai vaiksciot? Nes galvoju ar iseis man jau naujuju nakti bent fejrverkus paziuret biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar pasake kad reikia numesti kaz kiek kg , nors 5 , nzn ar iseis man biggrin.gif bet pasistengsiu smile.gif  biggrin.gif

Jauciuosi neblogai,vaikscioti jau reikia antra diena smile.gif
Ar turit virssvorio kad liepe numest?
Atsakyti
Merginos, po kiek laiko jums trauke siulus? ax.gif

Atsakyti
Jo turiu kokiu 10 kg, po antro gimdymo sunku numest kazkaip 😞
Man kartais atrodo kad puse tu nereikalingu kg ant pilvo 😁
Atsakyti
Labas rytas,gal.kas is panu galetu rekomenduoti kadsKlaipedoje daro limfodrenazinius masazus rankom?
Atsakyti
QUOTE(emsi @ 2016 11 10, 21:07)
Merginos, po kiek laiko jums trauke siulus? ax.gif

Po 12 dienu
Atsakyti
Dabar pagalvojau, kad reikia bikini depiliacija pries op daryt😀 kazkaip butu patogiausia jauciu ax.gif kad po korsetu su veltiniu nevaiksciot tongue.gif blink.gif kaip manot?
Atsakyti