Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

mano operacija tik bus vasario 13d :)

Atsakyti
matot, as prie albumo neprieinu nematau jo darbu ir net nezinau kur pasiziureti... tai gal man atsaukti ta opracija.. :( nes man estetika labai svarbu :(  jau prigasdinot mane... PVZ, buvau pas  visu giriama Maslauska, man isvis nepatinka ka jis snekejo, jis man zadejo oda tempti tiek kad as net neisvaizduoju ar mano atveju imanoma ir sake randas bus ties klubakauliais, tai ta smane isgasdino, o Jauniskis man visai kitaip viska isdeste, plius su ligoniu kasim dirba.. tai net nezinau, greiciau priimtu mane i albuma tai isivertinciau, gal tikrai kirtur opracija darytis.... 
Atsakyti

merginos, kaip atsakyti, kad mano atsakymas butu po ,kiekvienos kam noriu atrsakyti, nes gaunasi rasau bendrai... 

Atsakyti

as negavau is jusu zinutes, nebent tikrai esu buka :D 

Atsakyti

Sveikos, mielosios,
karts nuo karto įlendu paskaitinėti temą ir vis užtaikau, kad esu minima bigsmile.gif
man jau turbūt daugiau nei du metai, kaip esu po antrosios pilvo plastikos operacijos, iš tikrųjų jau nebeskaičiuoju laiko, neaktualu ax.gifMan dėjo tinklelį, viskas ok, daug sportavau, ne kiek dėl pilvo, bet apskritai dėl bendros kūno kondicijos pagerinimo, tai ir pilvas liuks, net prieš nėštumą tokio neturėjau, randas žemai, pilnai paslepia kelnaitės su nužemintu liemeniu, bamba irgi sava liko. Apie Jauniškį kaip apie plastikos chirurgą esu tikrai nekokios nuomonės, kai yra su kuo palyginti jo darbus, tai akivaizdu, kad gamta jo neapdovanojo gebėjimais. Jei kalbėti apie operaciją Santariškėse, jei neturėčiau pinigų (arba jie būtų numatyti kitiems ne mažiau svarbiems dalykams gyvenime), ir jei tikrai tą operaciją kompensuotų ligonių kasos, tai aš greičiausiai eičiau į konsultaciją pas Indrę Sakalauskaitę, nu gal dar pas Dainių Daunoravičių. Kitų nežinau, nesusidūrusi, o K. Vitkus - būkim biedni, bet teisingi - jau per senas....

Parasiau i az.  As asmeniskai zinau 4 merginas , kurioms pavyko pilvo raumenis atstatyti pilnai.

Osteopatas pasake, kad dirbti su baltaja linija labai sunku, bet imanoma. Parode pratimus, parode koks jausmas turi buti, kai teisingai pratimus darai. Dabar vazineju del vienos problemos pas kinu medicinos daktare, ji pati yra gyd. ginikologe-akusere. Del pivo pasake, kad organizmui truksta jegu, energijos. Kad galima su akupunktura pabandyti padirbti. Chirurge irgi sake, kad sunku bus, bet imanoma. As tikiu, kad imanoma atstatyti ir bandysiu pati. bet ir zinau, kad ne visosm pavyksta :) Taigi rinksiu infor ir apie operacija .

as negavau is jusu zinutes , nebent tikrai esu buka ir nezinau kur ziureti :(

Atsakyti

Sveikos, As siandien buvau konsultacijoj pas M, mane labiausiai besina mano isvirtusi ir nebesulendanti bamba, o pilvas nera baisus, bet kazkaip daktaras puole uskart aiskint kokia plokscia buciau po operacijos...taip idomiai, tikiu, kad prasiskyrecraumenys po gomdymu, bet taip gaunasi, kad be pilvo nuemimo ner kito varianto :-( gal kas susidure su panasia situacija? Mrginos, o kaip galima butu ta albuma paziuret?

Pas mane tokia situacija

Atsakyti

Aš irgi pas T.A. ir krūtinė. ok nepanikuoju smile.gif
pas mane irgi pilvas papūstas, prieš op tai buvo six-pack'as.O dabar pasislėpė biggrin.gifman tik odą pašalino, kuri mane nervavo, žiauriai nepatiko, tiesa, po kelnaitėm jos net nesimatė smile.gifbet pačiai nepatiko, kompleksas buvo, geriau jau randą slėpsiu po kelnaitėm nei skurytes biggrin.gif

kol kas nepanikuoju dar smile.gif
Papildyta:
foto net nesimato skuros, nes ji sėkmingai po kelnaitėm pasislėpusi smile.gif

a7758035eaf9ac41aa71aed9026b3f59402.jpg
Papildyta:

kai sugis parodysiu galutinį vaizdą smile.gif

Jums tik oda salino?? Ilgas randas? 

Atsakyti

Sveika. Niekaip neprisiruošiu nusifotkint. Faktas - nebesuku sau galvos, kad kažkas negerai. Atėjo tas ramybės jausmas, kad pilvas sutvarkytas wub.gifAišku, niekada nebus taip, kaip pries nėštumus. Aš patenkinta bigsmile.gifDaktarėlis išspaudė maksimumą biggrin.gif

DianaSt, gavau tavo nuotraukas. Truputėlį daugiau pabendrauk, tada įkelsiu į albumėlį ir duosiu slapuką ok?

Shagrifa, gal jau galeciau patekti i albuma?:)

Atsakyti

Sveikos, mielosios,
karts nuo karto įlendu paskaitinėti temą ir vis užtaikau, kad esu minima bigsmile.gif
man jau turbūt daugiau nei du metai, kaip esu po antrosios pilvo plastikos operacijos, iš tikrųjų jau nebeskaičiuoju laiko, neaktualu ax.gifMan dėjo tinklelį, viskas ok, daug sportavau, ne kiek dėl pilvo, bet apskritai dėl bendros kūno kondicijos pagerinimo, tai ir pilvas liuks, net prieš nėštumą tokio neturėjau, randas žemai, pilnai paslepia kelnaitės su nužemintu liemeniu, bamba irgi sava liko. Apie Jauniškį kaip apie plastikos chirurgą esu tikrai nekokios nuomonės, kai yra su kuo palyginti jo darbus, tai akivaizdu, kad gamta jo neapdovanojo gebėjimais. Jei kalbėti apie operaciją Santariškėse, jei neturėčiau pinigų (arba jie būtų numatyti kitiems ne mažiau svarbiems dalykams gyvenime), ir jei tikrai tą operaciją kompensuotų ligonių kasos, tai aš greičiausiai eičiau į konsultaciją pas Indrę Sakalauskaitę, nu gal dar pas Dainių Daunoravičių. Kitų nežinau, nesusidūrusi, o K. Vitkus - būkim biedni, bet teisingi - jau per senas....

O kas jus operavo? 

Atsakyti

Sveikos. Aš vis paskaitinėju ir oho... suprantu, kad pas mane problemos mažesnės, bet tikslas tas pats - turėti gražų pilvą :D Vakar buvau konsultacijoje ir iškart sutarėme datą. :yahoo: Vasario 28. Per pokalbį jaučiausi kaip per egzaminą :D :D Gydytojas sako: parodyt pilvuką. O aš sijoną iškart pakėliau ir rengiuos :D :D :D JIs man taip taktiškai: galite ir nuleisti jį žemiau, bus patogiau :D Žodžiu, apturėjau gėda, kad negaliu :D :D :rolleyes: Maniau kad guldys mane ant tos kėdės stalo apžiūrai, o teko pasportuoti prieš jį darant įvairius pratimus. Pasirodo man yra prasiskyrę apatiniai raumenys, viršutiniai kaip ir geri. Jam labai patiko mano bambos išvaizda, tai jis norėtų palikti ją pačią, tik ji gautųsi apie 1 cm žemiau nei yra dabar. Manau vizualiai neturėtų labai skirtis. Aš turiu cezario pjūvį, tai jis prailgėtų iš abiejų pusių. Jis dar nori panaikinti ir apendicito randą, bet pati jam sakiau, kad man tai neaktualu ir nėra jokios būtinybės. Apendicitas operuotas dar paauglystėje ir randas išblukęs, man visai nemaišo. Daug klausinėjo apie svorį, paklausė ar būtų įmanoma numesti iki operacijos 1-2 kg. Sakau galiu, bet man svoris svyruoja tik 2 kg, tai niekada nesu laikiusi jokios dietos. Tada pakeitė nuomonę ir sakė nebūtina. Turėjau jam dar 1 klausimą. Man rodėsi, kad ant to mano piūlvo yra laaabai daug riebalų. Tad paklausiau kokia galimybė juos suleisti į sėdmenis. Apčiupinėjęs namo pilvą papasakojo, kad reikia bent 700gr ar ml (nepamenu) riebalų, o pas mane jų labai mažai. Tai va, buvau konsultacijoje. Turiu datą. Lieka išlikti sveikai ir laukti operacijos datos.

P.s. bandau įkelti pilvo nuotraukas , nežinau kaip seksis , tad iškart atsiprašau jei gausis kas ne taip :4u:

https://www.part.lt/...60ee3cd199.jpeg

Atsakyti

Sveikos. Aš vis paskaitinėju ir oho... suprantu, kad pas mane problemos mažesnės, bet tikslas tas pats - turėti gražų pilvą :D Vakar buvau konsultacijoje ir iškart sutarėme datą. :yahoo: Vasario 28. Per pokalbį jaučiausi kaip per egzaminą :D :D Gydytojas sako: parodyt pilvuką. O aš sijoną iškart pakėliau ir rengiuos :D :D :D JIs man taip taktiškai: galite ir nuleisti jį žemiau, bus patogiau :D Žodžiu, apturėjau gėda, kad negaliu :D :D :rolleyes: Maniau kad guldys mane ant tos kėdės stalo apžiūrai, o teko pasportuoti prieš jį darant įvairius pratimus. Pasirodo man yra prasiskyrę apatiniai raumenys, viršutiniai kaip ir geri. Jam labai patiko mano bambos išvaizda, tai jis norėtų palikti ją pačią, tik ji gautųsi apie 1 cm žemiau nei yra dabar. Manau vizualiai neturėtų labai skirtis. Aš turiu cezario pjūvį, tai jis prailgėtų iš abiejų pusių. Jis dar nori panaikinti ir apendicito randą, bet pati jam sakiau, kad man tai neaktualu ir nėra jokios būtinybės. Apendicitas operuotas dar paauglystėje ir randas išblukęs, man visai nemaišo. Daug klausinėjo apie svorį, paklausė ar būtų įmanoma numesti iki operacijos 1-2 kg. Sakau galiu, bet man svoris svyruoja tik 2 kg, tai niekada nesu laikiusi jokios dietos. Tada pakeitė nuomonę ir sakė nebūtina. Turėjau jam dar 1 klausimą. Man rodėsi, kad ant to mano piūlvo yra laaabai daug riebalų. Tad paklausiau kokia galimybė juos suleisti į sėdmenis. Apčiupinėjęs namo pilvą papasakojo, kad reikia bent 700gr ar ml (nepamenu) riebalų, o pas mane jų labai mažai. Tai va, buvau konsultacijoje. Turiu datą. Lieka išlikti sveikai ir laukti operacijos datos.

P.s. bandau įkelti pilvo nuotraukas , nežinau kaip seksis , tad iškart atsiprašau jei gausis kas ne taip :4u:

https://www.part.lt/...60ee3cd199.jpeg

O kas jus konsultavo? Pas ka operacija?

Atsakyti

Aš buvau Klaipėdoje Clinicus klinikoje pas Bagdoną.Jis ir operuos

Atsakyti