Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sayta, 24 Vas 2017 - 08:21, parašė: Paskambino Jauniskis pagaliau. Nekokios naujienos. Ji ir jo kolegu manymu man neuzteko tik susiuti viduri raumenis. Esu isskirtinis atvejis, soniniai raumenys ir audiniai yra silpni. Tipo jis to negalejo numatyti, nes esu plona. Siulo nauja operacija daryti, Santariskese su chirurgu. Tipo detu tinkleki ir giliau kapstytusi. Manau kad pas ji geriau nebesioperuoti. Kazkas panadaus Krisamai buvo kai tema skaiciau. Gal pakomentuotu jei skaito.
Sveika. Taip pat esu plona bet labai sportuojanti su parsiskyrusiais raumenimis. Operacija mumatyta pas Jauniski vasario 13d. Bet sake man iskart reik deg tinkla nes jei susius raumenis gali pro sonus kas islysti...tai galvoju gal cia jis is patirties... nes Jusu atvejis panasus :( lb gaila :( o siaip randas Jusu grazus? Zemas? Dar negaliu paziureti albumo, kad pakomentuociau. :) laukiu sutikimo i albuma :)
Atsakyti
Idomu kiek is musu cia yra su tais pilvo tinkleliais?
Atsakyti

Ir man idomu.. ar jauciasi atrama? Nes as polve sake jokios atramos neturiu del to jis pupso.. ar pasiteisino tas tinklelis?

Atsakyti
QUOTE(DianaSt @ 2018 01 08, 11:16)
<p>Ir man idomu.. ar jauciasi atrama? Nes as polve sake jokios atramos neturiu del to jis pupso.. ar pasiteisino tas tinklelis?</p>

Tai jei susiuna raumenis ir bus pilvui atrama.Juk raumenys ir laiko visus pilvo organus.Ir tada niekas neislenda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 08 sausio 2018 - 11:20

Anatomiskai vien raumenu pilvo atramai sudaryti neuztenka. Po raumenimis yra baltoji pilvo pleve(linija) laikanti visus vidaus organus, o tada jau tiesieji pilvo raumenys. Daznai po nestumu ta pleve atsipalaiduoja, prasiskiria tiesieji pilvo raumenys ir nesvarbu , kad 3cm ar 5cm. Pilvas plokscias jau nebus ( retas atvejis kad buna) tai del to norint efekto patarciau Jums visom detis jei yra galimybe. Esu macius ir su tinklu ir be. Tai po 6 men skirtumas kur su tinklu yra. Oda nebetiek issoka :) nzn kaip paaiskinti. Kai ikels mano foto pamatysit. 

Atsakyti
QUOTE(DianaSt @ 2018 01 08, 11:23)
<p>Anatomiskai vien raumenu pilvo atramai sudaryti neuztenka. Po raumenimis yra baltoji pilvo pleve(linija) laikanti visus vidaus organus, o tada jau tiesieji pilvo raumenys. Daznai po nestumu ta pleve atsipalaiduoja, prasiskiria tiesieji pilvo raumenys ir nesvarbu , kad 3cm ar 5cm. Pilvas plokscias jau nebus ( retas atvejis kad buna) tai del to norint efekto patarciau Jums visom detis jei yra galimybe. Esu macius ir su tinklu ir be. Tai po 6 men skirtumas kur su tinklu yra. Oda nebetiek issoka smile.gif nzn kaip paaiskinti. Kai ikels mano foto pamatysit. </p>

Tai ta pilvo pleve yra po raumenim.Tai jei tuos raumenis susiuna,tvirtai,tvirtai.Tai kam tada reikalingas tas tinklelis?Juk pilvo raumenis pamankstinki ir viska jie laikys.Nebent zmogus visai nepasportuoja.

Idomu kaip bus man.Kol kas yra patinimas vakarais.Noreciau jausti visa oda.Bet dar taip nera.

O kada po operacijos jau visai atitirpo pilvas?Kada jautete visa pilvo oda?Ir ar galite ispusti pilva po operacijos?Kuriose vietose matote tada pilvo isputima?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 08 sausio 2018 - 12:54

Patikekit as sportuoju jau daug metu. Kai itraukiu raumenis net 6 pakas matosi o kai atpalaiduoju gaunasi balionas. Jei susiutu mano atveju tik raumenis issipustu viskas per sonus t.y. lb dideli tikimybe kad taip ir bus. Nes pas mane silpna lb baltoji linija. As sutinku logiskai mastant mano situacijoj kad taip ir bus. Nes raumene esu biski. Aiksu dar atgaudineju formas tik 8men po antro vaikelio

Atsakyti
QUOTE(DianaSt @ 2018 01 08, 12:56)
<p>Patikekit as sportuoju jau daug metu. Kai itraukiu raumenis net 6 pakas matosi o kai atpalaiduoju gaunasi balionas. Jei susiutu mano atveju tik raumenis issipustu viskas per sonus t.y. lb dideli tikimybe kad taip ir bus. Nes pas mane silpna lb baltoji linija. As sutinku logiskai mastant mano situacijoj kad taip ir bus. Nes raumene esu biski. Aiksu dar atgaudineju formas tik 8men po antro vaikelio</p>

Aisku tada.Tada tikrai tas tinklelis yra labai gerai.
Atsakyti

ir pas mane ta pati situacija. gulint presas grazus 😀 o stivint balionas. osteopatas man parode pratyma, kaip gulint ant teniso kamoliuko mankstinti butent baltoji linija. ir dar kelis pratimus. darau 2 menesius jay, situacija pagerejo 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 08 sausio 2018 - 14:29
Sveikos, mielosios,
karts nuo karto įlendu paskaitinėti temą ir vis užtaikau, kad esu minima bigsmile.gif
man jau turbūt daugiau nei du metai, kaip esu po antrosios pilvo plastikos operacijos, iš tikrųjų jau nebeskaičiuoju laiko, neaktualu ax.gif Man dėjo tinklelį, viskas ok, daug sportavau, ne kiek dėl pilvo, bet apskritai dėl bendros kūno kondicijos pagerinimo, tai ir pilvas liuks, net prieš nėštumą tokio neturėjau, randas žemai, pilnai paslepia kelnaitės su nužemintu liemeniu, bamba irgi sava liko. Apie Jauniškį kaip apie plastikos chirurgą esu tikrai nekokios nuomonės, kai yra su kuo palyginti jo darbus, tai akivaizdu, kad gamta jo neapdovanojo gebėjimais. Jei kalbėti apie operaciją Santariškėse, jei neturėčiau pinigų (arba jie būtų numatyti kitiems ne mažiau svarbiems dalykams gyvenime), ir jei tikrai tą operaciją kompensuotų ligonių kasos, tai aš greičiausiai eičiau į konsultaciją pas Indrę Sakalauskaitę, nu gal dar pas Dainių Daunoravičių. Kitų nežinau, nesusidūrusi, o K. Vitkus - būkim biedni, bet teisingi - jau per senas....
Atsakyti

ir pas mane ta pati situacija. gulint presas grazus 😀 o stivint balionas. osteopatas man parode pratyma, kaip gulint ant teniso kamoliuko mankstinti butent baltoji linija. ir dar kelis pratimus. darau 2 menesius jay, situacija pagerejo 

O gal galim privaciam chiate nuotraukom alsikeist? Nes man sake jokie pratimai nepades....

Atsakyti

Parasiau i az.  As asmeniskai zinau 4 merginas , kurioms pavyko pilvo raumenis atstatyti pilnai.

Osteopatas pasake, kad dirbti su baltaja linija labai sunku, bet imanoma. Parode pratimus, parode koks jausmas turi buti, kai teisingai pratimus darai. Dabar vazineju del vienos problemos pas kinu medicinos daktare, ji pati yra gyd. ginikologe-akusere. Del pivo pasake, kad organizmui truksta jegu, energijos. Kad galima su akupunktura pabandyti padirbti. Chirurge irgi sake, kad sunku bus, bet imanoma. As tikiu, kad imanoma atstatyti ir bandysiu pati. bet ir zinau, kad ne visosm pavyksta :) Taigi rinksiu infor ir apie operacija .

Atsakyti