Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

As si menesi vazineju 2 kartus per savaite i Kauna, tai noriu ir i konsultacija nueiti pas ja nors is 1. psl gydytoju. Tai prasau prie albumo prijungti, paziureti ko galima tiketis, pas ja kreiptis, kaip randas atrodo

Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2018 01 07, 16:14)
<p>As si menesi vazineju 2 kartus per savaite i Kauna, tai noriu ir i konsultacija nueiti pas ja nors is 1. psl gydytoju. Tai prasau prie albumo prijungti, paziureti ko galima tiketis, pas ja kreiptis, kaip randas atrodo</p>

Pas koki gydytoja norit eiti i konsultacija? Kiekvieno zmogaus kunas skirtingai randeja. Tad koks bus randukas, sunku pasakyti. Bet jis yra tikrai ilgas. Nuo vieno sono iki kito. O internete pilna pavyzdziu.

Ir galite apziureti ir musu gydytoju darbus. Pvz. pilvo sienos tobulinimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 07 sausio 2018 - 16:26

o kokias atvejais daro mikro operacija, per bamba?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 07 sausio 2018 - 16:28
QUOTE(Luandra @ 2018 01 07, 16:28)
<p>o kokias atvejais daro mikro operacija, per bamba?</p>

Kiek maciau is foto, tai tau nuzteks tik bamba sutvarkyti. Reiks ir pilvo raumenis susiuti. O juos siuna ne per bamba. O per bamba, gali patvarkyti tik pacia bamba.
Atsakyti

Gerai :) darysiuos operacija North way klinikoje pas gyd. Jauniski. Labiausiai kazkodel bijau to rando didelio bet nori nenori turiu darytis operacija. Nes pilvas kietas ir atsikises.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DianaSt: 07 sausio 2018 - 19:54

Sveika. Niekaip neprisiruošiu nusifotkint. Faktas - nebesuku sau galvos, kad kažkas negerai. Atėjo tas ramybės jausmas, kad pilvas sutvarkytas wub.gifAišku, niekada nebus taip, kaip pries nėštumus. Aš patenkinta bigsmile.gifDaktarėlis išspaudė maksimumą biggrin.gif

DianaSt, gavau tavo nuotraukas. Truputėlį daugiau pabendrauk, tada įkelsiu į albumėlį ir duosiu slapuką ok?

Gerai  :) darysiuos operacija North way klinikoje pas gyd. Jauniski. Labiausiai kazkodel bijau to rando didelio bet nori nenori turiu darytis operacija. Nes pilvas kietas ir atsikises.. 

Atsakyti

O kodel tau des ta tinkleli? Idomu koks skirtumas yra su juo ir be jo?

Skirtumas sake toks : jei tik susius raumenis pilvas nebus toks plokscias ir ta isvarza gali islysti pro sonus... jei des tinkleli bus sake toks variantas koks reikia. Sake nebusiu patenkinta jei tik raumenis susius, jei daryt sake tai daryt gerai. Bet mane neramina vienas klausimas. Sake siek tiek oda patempti vistie nores... tai galvoju kaip su mano bamba... nes ji anatomiskaj yra auksciau.. pvz jei pas kitus yra 12-14cm nuo bambos iki plauku augimo linijos pas mane 17c... tai gal liks ta pati bamba... kaip tikiuosi... nes kitaip dar vienas randas. Gal kam kas panasaus buvo? Uz men operacija...

Atsakyti

Bet kokiu atveju bamba tvakyti reikia. Nes dabar as atrodau kaip nescia del pilvo ir bambos😀

Bamba tvarko tik tuo atveju jei yra prie ko ja kabinti - raumenu. Bet gal.jusu atveju mazai jie prasiskyre

Atsakyti

Gerai  :) darysiuos operacija North way klinikoje pas gyd. Jauniski. Labiausiai kazkodel bijau to rando didelio bet nori nenori turiu darytis operacija. Nes pilvas kietas ir atsikises.. 

Shagrifa, o tam albume yra panasiu i mano pilvuku?:)

Atsakyti

Sveikos,

įlindau paskaityt, žiūriu mano vardas minimas biggrin.gifOi, keistas daktaras, kuris konsultuoja du kartus ir abu skirtingai.... nuojauta iškart sakytų, kad reikia bėgti nuo tokio. Nežinau, ką konkrečiai kalbėjo jis konsultacijoje, bet žinau viena, kad jei yra išvarža ir joje įstringa žarna, tai operuoja extra ir jokio grožio nežiūri. Dėl to esant išvaržai, besiformuojančiai išvaržai, plyšusiems raumenims, geriau operaciją planuotis iš anksto. Araa, rašėt, kad esat liekna. Aš irgi esu liekna, neturėjau jokio antsvorio ir jokios kabančios odos, bet turėjau bambos išvaržą ir prasiskyrusius raumenis, todėl pilvas irgi atrodė kaip nėštukės. Sportavau iki skausmų, vėliau skaudėdavo net ilgiau pastovėjus. Vienas pilvo chirurgas poliklinikoje irgi šnekėjo, kad tokia mano situacija nieko baisaus ir kol nebus extra, tai niekas manęs neoperuos. O iki to "extra" negaliu nieko - nei sportuoti, nei ką kelti, nei ką nešti.... taigi, ėjau į kitas konsultacijas aiškintis pas kitus daktarus. Dabar dėl tinklelio - tai pilvo chirurgų mėgstamas dalykas. Pabrėžiu - pilvo chirurgų. Plastikos chirurgai didžiąja dalimi tinklelių nededa, nes skirtingos mokyklos, skirtingi požiūriai ir pan., jie tiesiog susiuva raumenis. Man susiuvo raumenis ir tinklelį dėjo, nes kaip sakė mane operavęs plastikas T. Aštrauskas - dėl geresnio operacijos rezultato, nes esu liekna su atsikišusiu pilvu, pilvo raumenys buvo nupjauti (turėjau CP) ir jokiais sportais jų nebeatstatysiu kaip kad sveikų raumenų, plius tinklelis nuima dalį apkrovos nuo pačių raumenų. Man dėl to buvo lengviau gyti, man mažiau skaudėjo gijimo metu, o šiuo metu išvis viskas super. Tai va, siūlau nepagailėti pinigėlių ir nueiti į kelias konsultacijas pas skirtingus plastikus. Čia temoje apkalbam beveik visus biggrin.gifVienoms patiko vienas, kitoms kitas, nuomonių daug, bet bendrą vaizdą susidarysi ir išsirinkti sau labiausiai patikusį ir atitinkantį tavo lūkesčius, tik pati pabendravusi su plastikais. 4u.gif

Mano tokia pati situacija kaip aprasete :) ar jums bamba paliko ta pacia vietoje?? Ar salino kazkiek odos? Randas zemai?:)

Atsakyti

Sveika, o siuvo raumenis nuo krutinkaulio? Kaip suprast patempta bamba? Ta pati bamba tik pakoreguota ir itraukta i vidu?:)

Atsakyti

as skaiciau kad raumenis gali siusiuti per bamba, jei nereikia odos salinti ir hei tarpas nedudelis tarp raunenu. Ta idomu butu suzinoti daugiau. ar neteisingai kazka supratau

Atsakyti