Kazkodel negaliu el.pastu issiusti savo foto. Gal.zinot kodel?
Jei tau susius raumenis,truputi nupjaus odos pertekliu.Bamba tures perkelti i kita vieta.O senos bambos vieta uzsius.As taip supratau,kad tau taip darytu.O su ta mini plastika,nezinia ar bus geras rezultatas.Gerai,kad paskaitei ta DenimOnDenim istorija.
Pati esu kuda ir atrodo neturejau nei pilvo,nei odos nukarusios.Bet surado ka nupjauti.
Pas mane tokia pati situacija, bet kiek gyd sake lyg ir bamba liks tik zemiau nes siek tiek patems... net nzn ar taip imanoma....
O kodel tau des ta tinkleli? Idomu koks skirtumas yra su juo ir be jo?
Sveika. Niekaip neprisiruošiu nusifotkint. Faktas - nebesuku sau galvos, kad kažkas negerai. Atėjo tas ramybės jausmas, kad pilvas sutvarkytas Aišku, niekada nebus taip, kaip pries nėštumus. Aš patenkinta Daktarėlis išspaudė maksimumą
DianaSt, gavau tavo nuotraukas. Truputėlį daugiau pabendrauk, tada įkelsiu į albumėlį ir duosiu slapuką ok?
Sveikos, merginis. Pagimdziau pries 1,5 metu ir pulvas neatsistate. Galvoju apie operacija. Bet gasdiba tas didelis randas. Todel labai noriu prisijungti prie jusu albumo, kad oasvarstyti kas geriau : mano dabartinis pilvas ar randas. Nes pas nane tarpas 2,5 pirstu. Man padejo pagerinti situacija osteopatas. Parode pratimus ir pasiule guleti ant teniso kamoliuko.
Bet kokiu atveju bamba tvakyti reikia. Nes dabar as atrodau kaip nescia del pilvo ir bambos😀
Ikelki cia nuotraukyte. Pasiziuresime. Jei rimta beda, nelabai tikiu, kad pratimai ir teniso kamuoliukas isgelbes.
Papildyta:
Na taip, vis tiek liks randas, bet svarbu ir pati moters savijauta. As pvz. jauciuos tikrai geriau po operacijos, nesistengiu itraukti pilva, pvz. kai matuojuos rubus,nes to pilvo itraukti ir nereikia. Aisku gal nera taip idealu kaip noreciau,bet tikrai geriau nei buvo pries tai.
[URL=http://www.radikal.ru][/URL]m
Kazkaip ikeliau 😀 iki gimdymo pilvas buvo grazus, presas 😀 o dabar va toks vaizdas. Chirurgas is poliklinikos pasake, kad niekas neoperuos ( turbut turejo omeny uz valdyskus pinigus) ir pasake kad reikia daug dirbti, kad atsistatytu. Bet kol kas nepavyko man. nes raumenys ten kaip gelis.
Abejoju ar tau cia pades tik pratimai. Nes prasiskyrusiu raumenu niekas nesuklijuoja, jokie pratimai, jokie teniso kamuliukai, jokie kremukai, jokios tabletes, o tik susiuvimas. Ir tai yra rimta operacija. Galima operuotis privaciai, kai kur juk ir kompensuoja operacijos kainos dali.
Tu turi 1 vaikeli? Jei taip, patarciau susigimdyti visus ir tik tada tvarkytis pilvuka.