Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2017 12 08, 11:58)
Labas rytas. Merginos!!! As happyyyyy  wub.gif Taip, yra pjuvio pakilimas, bet jis isbluks, raukslytes issilygins. Svarbu pilvas liks lygus. Labai dziaugiuosi bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

clap.gif clap.gif smagu girdet! Grazu ziuret! smile.gif

O kaip pats gijimas, ar reikia but susilenkus?
Ar per viduri randukas pakilo iskart po korekcijos, ar palaipsniui kilo?
Ta pcia diena namo paleido?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 12 gruodžio 2017 - 15:08
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 12 12, 17:06)
clap.gif  clap.gif smagu girdet! Grazu ziuret! smile.gif

O kaip pats gijimas, ar reikia but susilenkus?
Ar per viduri randukas pakilo iskart po korekcijos, ar palaipsniui kilo?
Ta pcia diena namo paleido?

Iš pradžių norisi susiriesti. Pirmas 3 paras buvo sunkiau, dabar jau nieko nejaučiu. Nuotrauka 3 parų. Tai manau gal taip susiuvo. Paleido beveik iškart. Šiek tiek pagulėjau palatoj ir išvažiavau namo. Nėra ko lyginti su pirma operacija, kai siūti raumenys. Tik korsetas veda iš proto doh.gif Braižo, niešti. Dar saveitę reiks nešioti.
Atsakyti

Merginos patarimo ir palaikymo reikia  :unsure:

Mano 19 gruodzio pilna pilvo plastika ir krutu pakelimas o as persalus  :-(

Aleira kaip savijauta? gal praeis tas peršalimas, nes jei nepraeis, tai neįsivaizduoju, kaip po operacijos atsikosėti :unsure:  jaučiu žiauru turėtų būti.....

Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2017 12 12, 17:35)
Aleira kaip savijauta? gal praeis tas peršalimas, nes jei nepraeis, tai neįsivaizduoju, kaip po operacijos atsikosėti unsure.gif  jaučiu žiauru turėtų būti.....

Patikėk, labai žiauru, atrodo, kad siūlė plyšo unsure.gif
Atsakyti

Patikėk, labai žiauru, atrodo, kad siūlė plyšo unsure.gif

:bijau2: skamba tai baisiai. 

Aš vis pasižiūriu pilvukus po plastikų, bet viduj tokia aprimus, kad sprendimas jau priimtas, vyro palaikymas yra :wub: Bet įsivaizduoju, kas darysis artėjant operacijos datai...  :unsure: 

Būtų įdomu pamatyt pilvukus ne tik po 6-8 mėn, kaip klinikos parodo, bet kaip atrodo po kelių savaičių :ax: gal jau būtų galimybė patekti į jūsų nuotraukų slėptuvę  :4u: 

Atsakyti

Sveikos merginos :) na savijauta pusia su beda. vakar buvau nuvykusi pas homeopate kuri dirba su vaistais zoleliu pagrindu. dave 2 skirtingus gert ir ziurek siandien jau biski zvalesne jauciuos. deja sloga nepraeina, bet bent jau siandien nosis begt pradejo po gruputi o taip budavo uzsikimsus o issnypst ner ka. uztat pradejo ausi skaudet ir mergaite sirgt pradeda...nzn nesamone kazkokia.... :(

Atsakyti
Sveikos merginos, aß jau 3diena po :-) ar ir jums taip randa perstejo po pilvo plastikos ir korsetas tiesiog i sonkaulius grezesi? Pas mane dar krutine pakelta tai dar liemenele uzdeta extra tai pilvo korsetas net pilnai neuzsegtas nes neussisega :-( siandien pirma nakti namie miegojau nepatogu baisiai Tail atsikeliau ne tik kaip apdauzyta bet ir apspardyta viska skauda labiau nei po operacijos.
Kas rekomdenduotu masaziste kaune kur ateitu per sventes i namus pamasazuot, nes mergaites is grozio chirurgijos tik nuo sausio vel pradeda dirbt o masazu verkiant reik ...
Atsakyti
QUOTE(Aleira @ 2017 12 22, 11:13)
<div>Sveikos merginos, aß jau 3diena po :-) ar ir jums taip randa perstejo po pilvo plastikos ir korsetas tiesiog i sonkaulius grezesi? Pas mane dar krutine pakelta tai dar liemenele uzdeta extra tai pilvo korsetas net pilnai neuzsegtas nes neussisega :-( siandien pirma nakti namie miegojau nepatogu baisiai Tail atsikeliau ne tik kaip apdauzyta bet ir apspardyta viska skauda labiau nei po operacijos.</div><div>Kas rekomdenduotu masaziste kaune kur ateitu per sventes i namus pamasazuot, nes mergaites is grozio chirurgijos tik nuo sausio vel pradeda dirbt o masazu verkiant reik ...</div>

Sveika, lengvo gijimo tau ;)
Kaip su tuo persalimu baigesi, ar pasveikai pilnai ar operavo nepasveikusia iki galo?
Atsakyti

Sveikos, Su praėjusiom ir ateinančiais :) Gražėkit, žydėkit :bis

Sveikos merginos, aß jau 3diena po :-)

Aleira, kaip Tavo savijauta? Jau virš savaitės parėjo? Ar labai dar skauda? Ar galėtum tokios savijautos į darbą varyt? :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 28 gruodžio 2017 - 10:33

Sveikos, merginos.

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Užsirašiau pirmadienį Klaipėdoje pas Bagdoną konsultacijai dėl pilvo riebalų nusiurbimo ir/arba pilvo plastikos. Esu 168 ūgio, sveriu 58-60kg. Turiu 2 vaikus. Nesportuoju :D :D :D Mano pilvas apvalainas. Oda lygi, tik tie riebaliukai erzina nerealiai, negaliu nešioti aptemptesnių rūbų. Ryte pilvas kaip ir normaliai atrodo, bet apie pietus jau kaip 4-5 mėn nėščia, todėl yra tikimybė, kad trūkę pilvo raumenys. Yra įvairių nuomonių apie Bagdoną, suprantu, kad visur visko būna , bet tikiuosi kad komplikacijų išvengsiu :D Noriu jūsų paklausti, gal kuri darėtės tik riebalų nusiurbimą? Kokie rezultatai praėjus metams ir daugiau? Kokia būtų jūsų rekomendacija : darytis tik nusiurbimą ar ir pilvo plastiką? Gal dar galėčiau pamatyti realų vaizdą po riebalų nusiurbimo? Būčiau dėkinga už bet kokius atsakymus.

Storapilvė Vitalija

Atsakyti
QUOTE(Vitalija J. @ 2018 01 02, 18:08)
<p>Sveikos, merginos.
</p><p>Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Užsirašiau pirmadienį Klaipėdoje pas Bagdoną konsultacijai dėl pilvo riebalų nusiurbimo ir/arba pilvo plastikos. Esu 168 ūgio, sveriu 58-60kg. Turiu 2 vaikus. Nesportuoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mano pilvas apvalainas. Oda lygi, tik tie riebaliukai erzina nerealiai, negaliu nešioti aptemptesnių rūbų. Ryte pilvas kaip ir normaliai atrodo, bet apie pietus jau kaip 4-5 mėn nėščia, todėl yra tikimybė, kad trūkę pilvo raumenys. Yra įvairių nuomonių apie Bagdoną, suprantu, kad visur visko būna , bet tikiuosi kad komplikacijų išvengsiu biggrin.gif Noriu jūsų paklausti, gal kuri darėtės tik riebalų nusiurbimą? Kokie rezultatai praėjus metams ir daugiau? Kokia būtų jūsų rekomendacija : darytis tik nusiurbimą ar ir pilvo plastiką? Gal dar galėčiau pamatyti realų vaizdą po riebalų nusiurbimo? Būčiau dėkinga už bet kokius atsakymus.
</p><p> Storapilvė Vitalija
</p>

Sveika, Storapilve Vitalija lotuliukas.gif Nepamenu, kad čia būtų merginų, kurios darėsi tik nusiurbimą. Kažkaip manau, kad Bagdonas siūlys plastiką. Pati pas jį operavausi. Tai galiu pasakyt, kad tikrai visko būna. Esu patenkinta pilvo vaizdu tik po operacijos ir 2 korekcijų. Džiugina tai, kad daktaras nesispyriodamas taiso klaidas.
Atsakyti

Sveiki. Vasario 13d. Man operacija pilna pilvo plastika. Des tinkleli nes pasirodo turiu dar ir igimta baltosios linijos isvarza bei raumenys prasiskyre. Esu po dvieju CP.  Noreciau ikelti savo foto pries ir po operacijos i jusu albuma. Kadangi i savo atveji panasiu situaciju beveik nerandu, arba nemoku ieskoti. 

Atsakyti