Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Plastikai nedarbingumo neduoda. O po pilnos plastikos mažiausiai 2 savaites neičiau į darbą. Dar priklauso koks darbas. Kai dariausi 1 operaciją buvau VPA, tai nesukau galvos.

Tai žodžiu po operacijos reikia važiuoti pas savo gydytoją ir prašyt, kad duotų nedarbingumą? Eina sau, kaip nenoriu. Bet ką darysi teks... Darbas tai sėdimas, bet jei priklauso, tai tegu moka Sodra. Šiaip ar taip iš namų teks darbuotis. Planavau jau po savaitės nors epizodiškai darbe pasirodyt. Bet mano norai - norais, žiūrėsiu, kaip jausiuos. AŠ irgi iš tų nekantriųjų ir nenusėdinčių :ax:

Dar galvoju, ką reiks darbe pasisakyt, nes yra baisiai smalsių moterų :topsecret: tai svarstau ar sakyt, kad apendicitą operavo ar kad nuo laiptų nukritau ir šonus gerai apsitrankiau  :blush-anim-cl:  žinau, kad kvaila, bet teisybės net kankinama nesakysiu  :lol: 

Ir dar dukrai reikia sugalvoti, ką pasakyt.... Jaučiu apsistosiu ties apendicito operacija.....

Atsakyti
Nivea,as i sedima darba grizau po 2 sav.Issitiesiau pilnai gal po 3 sav.Labai nugara skaudejo del to.O dar naktimis miegoti leido tik ant nugaros.Tai irgi nelengva buvo.

Greitai ateis tas kovo men.

As po 2 men.operacijos dar tikrai neiciau slidinet.Buna su vaikais padukstu ir bac pajuntu gan stipru skausma kaz kur pilve.Tad nesiplesau ir saugau save.Reikia laiko viskam sugyti.Manau puse metu reikia tikrai pasisaugot.Net kelt daug negalima.Iki 2 men tik iki 2 kg,paskui iki 6 men iki 5 kg.

O nedarbinguma seimos gydytoja israsys.Ko tu jos bijai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 07 gruodžio 2017 - 10:37
Ciunia, pasirodyk kaip atrodai bigsmile.gif
Atsakyti

O nedarbinguma seimos gydytoja israsys.Ko tu jos bijai?

jo, gal ir geriau bus kovo mėn operuotis. Teisingai sakai, prabėgs tas laikas :)

Aš nebijau, bet man kažkaip nesmagu :blush-anim-cl: Suprantu, kad pas mane nėra labai bloga situacija, tik kad tas pilvas pūpso, tai tikiu, kad iš šono atrodo, kad kam čia reikalinga tokia operacija ir taip kūda (ypač kai rūbais pamaskuoji, apspaudi, ką reikia..). Nu žodžiu... kažkaip sunkiai man sekasi paaiškint  :blush-anim-cl:  Bet būtent dėl to požiūrio, kad "kam tau to reikia, matyt iš raškažio stogas pačiuožė :fool: " planuoju niekam apie tai nesakyti - žinos tik vyras (dar reikia jam prigrasint, kad niekam nesakytų :hihihi: ).  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 07 gruodžio 2017 - 11:11
Kuo maziau zmoniu zino, tuo geriau. Faktas biggrin.gif
Atsakyti

Shagrifa, o kaip tu jauties? Skauda pjūvį?

Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2017 12 07, 13:15)
<strong>Shagrifa</strong>, o kaip tu jauties? Skauda pjūvį?

Siandien jauciuosi daug geriau. Maziau skauda, jauciuosi judresne. Ir miegojau geriau. Po savaites busiu kaip nauja biggrin.gif

Ziurejau ankstesnes savuo nuotraukas. Jau po pirmos operacijos tie kalniukai buvo, tik as maniau, kad tai tinimas.

Cia po pirmos korekcijos
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 07 gruodžio 2017 - 11:35
Labas rytas. Merginos!!! As happyyyyy wub.gif Taip, yra pjuvio pakilimas, bet jis isbluks, raukslytes issilygins. Svarbu pilvas liks lygus. Labai dziaugiuosi bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas. Merginos!!! As happyyyyy wub.gifTaip, yra pjuvio pakilimas, bet jis isbluks, raukslytes issilygins. Svarbu pilvas liks lygus. Labai dziaugiuosi bigsmile.gif
81bff1960ac8ee8cdae9a3cc298556f1862.jpg

Šaunu girdėt (y) kai sugis bus super (y)

O čia siūta? reiks dar siūlus traukt? Ar naudoti kokie tirpstantys siūlai?

Kažin kada labiau naudoja klijus, kada tirpstančius siūlus? o kada tuos, kur reikia ištraukt?

Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2017 12 08, 16:50)
Šaunu girdėt (y) kai sugis bus super (y)
O čia siūta? reiks dar siūlus traukt? Ar naudoti kokie tirpstantys siūlai?
Kažin kada labiau naudoja klijus, kada tirpstančius siūlus? o kada tuos, kur reikia ištraukt?

Siūta su tirpstančiais siūlais, nereiks traukti.
Ištikro nežinau kada kokie siūlai naudojami. Man per visas 3 operacijas naudojo tirpstančius. Tik bambą siuvo tokiais, kur reikėjo traukti. O gal kiekvienas daktaras pasirenka jam priimtinesnį būdą?
Atsakyti

Merginos patarimo ir palaikymo reikia  :unsure: 

Mano 19 gruodzio pilna pilvo plastika ir krutu pakelimas o as persalus  :-(

Imu zoleliu pagrindu tabletes bet nelabai padeda. Geriu arbata su imbieru, citrina ir medum ir labai bijau kad atsisakys operuot. O as atskrendu extra is uzsienio viskas jau suderinta. Ar kas operavos persalus? Temperaturos ner sloga nedidele....

Ka dabar daryt? :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Aleira @ 2017 12 10, 11:53)
<p>Merginos patarimo ir palaikymo reikia  unsure.gif </p><p>Mano 19 gruodzio pilna pilvo plastika ir krutu pakelimas o as persalus  :-(</p><p>Imu zoleliu pagrindu tabletes bet nelabai padeda. Geriu arbata su imbieru, citrina ir medum ir labai bijau kad atsisakys operuot. O as atskrendu extra is uzsienio viskas jau suderinta. Ar kas operavos persalus? Temperaturos ner sloga nedidele....</p><p>Ka dabar daryt? huh.gif​ </p>

Eina sau, Aleira, isivaizduoju, kad panikuoji. Bet dar visa savaite. O stipresniu vaistu neturi?
Atsakyti