QUOTE(Shagrifa @ 2017 12 05, 16:28)
Sveikos, gražuolės. Sveika, gyva. Truputį peršti, bet gyvensiu
Operacija truko 45 minutes su pasikalbėjimais su daktaru ir sesutėm. Tarpais jutau skausmus, bet viskas iškenčiama. Juk pagimdžiau 3 vaikus be nuskausminamųjų
Po visko parodė kaip atrodo pjūvis. Gražiai viskas, bus matyti kaip atrodys kai sugis. Esu laiminga, kad pasirašiau šiandien viską susitvarkyti. Dabar bus ramu. Įkelsiu foto su piešiniu kai prisėsiu prie kompo. Dar išėmė nemažą gabaliuką odos ir riebaliuko. Už tyrimus sumokėjau 14.65 , pati operacija 58 .
Oho, Shagrifa, nebuvau prisijungus, o cia iskart tokios naujienos! Sveikinu! Gerai, kad greit supakavo ir pasiryzai! Tu mano stiliaus, as irgi tokia
Nivea, po mini plastikos mano pilvas neatrode blogai, daktaro asistente sake, kad mano vietoj nieko nesidarytu. Artimieji panasiai. Tokiu rauksleliu (kaip Shagrifos foto iki korekcijos) nebuvo, kalneliu ant rando irgi nebuvo.. Mano labai neelastinga oda. Tai susiuvus raumenis ir pamazinus liemens apimti man palaisvejo ta oda, kuri yra po krutine, virs bambos (siaip kai ji nestrijuota toj vietoj, tai turetu graziai susitraukt). Ir pvz sedint palinkus i prieki krisdavo ne mazos rauksleles, o tokios panasiai kaip rinkes, kaip riebalines
nors esu kuda ir sake pilvo siena isvis plonyte.
Vienai is musiskiu, dare toki varianta kaip tau siulo, tai jos tas bambos randukas visai mazas ir man rodos slepiasi po kelnaitem, bet tu dar nueik pas kt daktara ;)