Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos, gražuolės. Sveika, gyva. Truputį peršti, bet gyvensiu mirksiukas.gifOperacija truko 45 minutes su pasikalbėjimais su daktaru ir sesutėm. Tarpais jutau skausmus, bet viskas iškenčiama. Juk pagimdžiau 3 vaikus be nuskausminamųjų biggrin.gifPo visko parodė kaip atrodo pjūvis. Gražiai viskas, bus matyti kaip atrodys kai sugis. Esu laiminga, kad pasirašiau šiandien viską susitvarkyti. Dabar bus ramu. Įkelsiu foto su piešiniu kai prisėsiu prie kompo. Dar išėmė nemažą gabaliuką odos ir riebaliuko. Už tyrimus sumokėjau 14.65 €, pati operacija 58 €.

Smagu girdėt, kad viskas gerai praėjo :bigsmile:  laukiam foto

Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2017 12 05, 17:33)
Kaip dziaugiuos uz tave smile.gif Jeee... O dar tik tokia suma smile.gif  Kad tik viskas dabar butu dar graziau.

Daug odos ispjove?

O kiek uz pirma korekcija mokejai?

Ačiū, Ciunia 4u.gif
Kaip per korekciją palyginus nemažai išpjovė. Už pirmą korekciją nieko nemokėjau, nors laiške rašė, kad kainuos 200 €.
Daktaras susigrąžino mano pasitikėjimą biggrin.gif Patinka jame tai, kad su mielu noru pataiso nepatinkančias vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 05 gruodžio 2017 - 16:48
Neina ikelti mazos foto, tai dedu nuoroda

https://www.part.lt/...9da596fc328.jpg
Atsakyti

Neina ikelti mazos foto, tai dedu nuoroda

https://www.part.lt/...9da596fc328.jpg

Čia išpjovė tą apibrėžtą plotelį dar? visai nemažai. Manau sugijus turėtų tikrai daug geriau atrodyti.

Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2017 12 05, 19:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Shagrifa" data-cid="71915549" data-time="1512487842"><div><p>Neina ikelti mazos foto, tai dedu nuoroda

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.part.lt/perziura/3ca3c14311b2c0e340fe07659da596fc328.jpg'>https://www.part.lt/perziura/3ca3c14311b2c0...9da596fc328.jpg</a></p></div></blockquote><p>Čia išpjovė tą apibrėžtą plotelį dar? visai nemažai. Manau sugijus turėtų tikrai daug geriau atrodyti.
</p>

Taip, Nivea, tiek išpjove. Laukiu galutinio rezultato wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 12 05, 16:28)
Sveikos, gražuolės. Sveika, gyva. Truputį peršti, bet gyvensiu mirksiukas.gif  Operacija truko 45 minutes su pasikalbėjimais su daktaru ir sesutėm. Tarpais jutau skausmus, bet viskas iškenčiama. Juk pagimdžiau 3 vaikus be nuskausminamųjų  biggrin.gif Po visko parodė kaip atrodo pjūvis. Gražiai viskas, bus matyti kaip atrodys kai sugis. Esu laiminga, kad pasirašiau šiandien viską susitvarkyti. Dabar bus ramu. Įkelsiu foto su piešiniu kai prisėsiu prie kompo. Dar išėmė nemažą gabaliuką odos ir riebaliuko. Už tyrimus sumokėjau 14.65 €, pati operacija 58 €.

Oho, Shagrifa, nebuvau prisijungus, o cia iskart tokios naujienos! Sveikinu! Gerai, kad greit supakavo ir pasiryzai! Tu mano stiliaus, as irgi tokia biggrin.gif

Nivea, po mini plastikos mano pilvas neatrode blogai, daktaro asistente sake, kad mano vietoj nieko nesidarytu. Artimieji panasiai. Tokiu rauksleliu (kaip Shagrifos foto iki korekcijos) nebuvo, kalneliu ant rando irgi nebuvo.. Mano labai neelastinga oda. Tai susiuvus raumenis ir pamazinus liemens apimti man palaisvejo ta oda, kuri yra po krutine, virs bambos (siaip kai ji nestrijuota toj vietoj, tai turetu graziai susitraukt). Ir pvz sedint palinkus i prieki krisdavo ne mazos rauksleles, o tokios panasiai kaip rinkes, kaip riebalines biggrin.gif nors esu kuda ir sake pilvo siena isvis plonyte.

Vienai is musiskiu, dare toki varianta kaip tau siulo, tai jos tas bambos randukas visai mazas ir man rodos slepiasi po kelnaitem, bet tu dar nueik pas kt daktara ;)

Atsakyti

Vienai is musiskiu, dare toki varianta kaip tau siulo, tai jos tas bambos randukas visai mazas ir man rodos slepiasi po kelnaitem, bet tu dar nueik pas kt daktara ;)

Šiandien po darbo važiuoju pas DS. pažiūrėsiu, ką sakys. Žiūrėjau jo darbus, tai net ir panašaus kaip aš  sudėjimo moterims lyg ir nesimato to statmeno randelio, tai galvoju, gal nupjovė odos pakankamai.

O jei yra CP randas, tai išpjauna tą randą, nelieka jų?dviejų randų?

Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 12 06, 09:56)
Oho, Shagrifa, nebuvau prisijungus, o cia iskart tokios naujienos! Sveikinu! Gerai, kad greit supakavo ir pasiryzai! Tu mano stiliaus, as irgi tokia biggrin.gif

Ačiū, Denim bigsmile.gif Jei gaunu gerą pasiūlymą, tai ir čiumpu nieko nelaukusi biggrin.gif . Tikiuosi šį kartą būsiu 100% laiminga.
QUOTE(Nivea @ 2017 12 06, 11:43)
Šiandien po darbo važiuoju pas DS. pažiūrėsiu, ką sakys.

Laukiam naujienų bigsmile.gif Kaip suprantu tave. Jau pasiryžai ir nori kuo greičiau viską susitvarkyti. Na gal gausi norimą datą.

Aš pasiėmiau nedarbingumą. Šeimos gyd. paprašiau tongue.gif Pailsėsiu savaitę.
Atsakyti
Nivea hmm.gif
Atsakyti

Nivea hmm.gif

Labas rytas,

tingėjau vakar telefone maigyti :blush-anim-cl:

Žodžiu DS man labai patiko. Paieškojo savo pilvo plastikos darbų su moterimis, kurios panašaus kūno sudėjimo kaip aš. Kad matyčiau kokio rezultato galima tikėtis.  Rekomendavo pilną pilvo plastiką, sakė tikrai galima nutempt odą ir jokio vertikalaus rando neliks :super: .

Su data jau kitas reikalas. Visas sausio mėn pas jį užimtas :huh2: Vasario mėn aš nenoriu, nes per mažai laiko lieka iki slidinėjimo, o rizikuot prisidaryt bėdų aš nenoriu.  Tad kol kas užsirašiau kovo 26.... (eina sau, kiek laiko laukt.... :mastau: )  tik suderinom, kad jei per pirmas sausio sav atsilaisvins laikas (tarkim neoperuos dėl blogo kraujo), tai man skambina ir aš tą pačią dieną lekiu priduot kraujo ir jei viskas ok, jau sekančią dieną operuoja.

Atsakyti

Aš pasiėmiau nedarbingumą. Šeimos gyd. paprašiau tongue.gifPailsėsiu savaitę.

Šaunu, pailsėsi :4u:

O nedarbingumą tik šeimos gydytoja gali išrašyti? Po operacijos jie neišdaro? Kaip aš nenoriu eiti pas šeimos gydytoją ir pasakotis :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2017 12 07, 10:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Shagrifa" data-cid="71918021" data-time="1512628689"><div><p>Nivea vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Labas rytas,
</p><p></p><p>tingėjau vakar telefone maigyti blush-anim-cl.gif
</p><p></p><p>Žodžiu DS man labai patiko. Paieškojo savo pilvo plastikos darbų su moterimis, kurios panašaus kūno sudėjimo kaip aš. Kad matyčiau kokio rezultato galima tikėtis.  Rekomendavo pilną pilvo plastiką, sakė tikrai galima nutempt odą ir jokio vertikalaus rando neliks thumbup.gif .
</p><p></p><p>Su data jau kitas reikalas. Visas sausio mėn pas jį užimtas huh.gif Vasario mėn aš nenoriu, nes per mažai laiko lieka iki slidinėjimo, o rizikuot prisidaryt bėdų aš nenoriu.  Tad kol kas užsirašiau kovo 26.... (eina sau, kiek laiko laukt.... mastau.gif )  tik suderinom, kad jei per pirmas sausio sav atsilaisvins laikas (tarkim neoperuos dėl blogo kraujo), tai man skambina ir aš tą pačią dieną lekiu priduot kraujo ir jei viskas ok, jau sekančią dieną operuoja.
</p>

Kaip viskas šaunu ir dėl rando, ir dėl to, kad patiko daktaras. Linkiu, kad atsirastų vietelė sausio mėnesį. O gal bus kaip man. Viena pacientė susirgo, tai pasiūlė man mirksiukas.gif

QUOTE(Nivea @ 2017 12 07, 10:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Shagrifa" data-cid="71917142" data-time="1512565919"><div><p>Aš pasiėmiau nedarbingumą. Šeimos gyd. paprašiau vartotojo įkelta nuotraukaPailsėsiu savaitę.
</p></div></blockquote><p>Šaunu, pailsėsi 4u.gif
</p><p>O nedarbingumą tik šeimos gydytoja gali išrašyti? Po operacijos jie neišdaro? Kaip aš nenoriu eiti pas šeimos gydytoją ir pasakotis huh.gif 
</p>

Plastikai nedarbingumo neduoda. O po pilnos plastikos mažiausiai 2 savaites neičiau į darbą. Dar priklauso koks darbas. Kai dariausi 1 operaciją buvau VPA, tai nesukau galvos.
Atsakyti