Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Nivea @ 2017 11 30, 11:40)
O šiaip klausimas ne į temą, kaip jūsų vyrai reagavo į jūsų norą darytos operaciją ax.gif aš pati, kaip ir priėmus sprendimą, tik dar vyrui nesakiau... jaučiu sakys, kad nušokau nuo protelio unsure.gif

Maniskis tai labai palaike, nes zinojo kaip man tai svarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 30 lapkričio 2017 - 20:46

Pakalbėjau savaitgali su vyru, tai likau maloniai nustebinta, nes jis iškart palaikė mano norą operuotis (gal ne iki galo supranta, kokia ta operacija :bigsmile: ) aš jau buvau pasiruošus kelis argumentų variantus :lol: , nes tikėjaus, kad sakys " kam tau to reikia?" o jis sako "tai gerai, ok, jei tu tik to nori" :yahoo: po pikalbio ( kuris vyko apie 1 val nakties) pas mane buvo tiek adrenalino, ar ko ten, kad aš užmogau gal tik 3 val  :blink:  bet peržiūrėjau dar nuotraukų ir , kaip jau rašiau, rinkaus antrą konsultaciją tarp KM ir DS) tai visgi pasirinkau DS, kažkaip gražūs man jo darbai. Tai šiandien skambinsiu užsirašyt. Operacijos norėčiau antrą sausio sav. Kažin ten didelės eilės? Atsižvelgia į pacientų norus?

Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2017 12 04, 12:54)
Pakalbėjau savaitgali su vyru, tai likau maloniai nustebinta, nes jis iškart palaikė mano norą operuotis (gal ne iki galo supranta, kokia ta operacija bigsmile.gif ) aš jau buvau pasiruošus kelis argumentų variantus lotuliukas.gif , nes tikėjaus, kad sakys " kam tau to reikia?" o jis sako "tai gerai, ok, jei tu tik to nori" yahoo.gif po pikalbio ( kuris vyko apie 1 val nakties) pas mane buvo tiek adrenalino, ar ko ten, kad aš užmogau gal tik 3 val  blink.gif  bet peržiūrėjau dar nuotraukų ir , kaip jau rašiau, rinkaus antrą konsultaciją tarp KM ir DS) tai visgi pasirinkau DS, kažkaip gražūs man jo darbai. Tai šiandien skambinsiu užsirašyt. Operacijos norėčiau antrą sausio sav. Kažin ten didelės eilės? Atsižvelgia į pacientų norus?

Saunu bigsmile.gif Zinai, norai norais, bet jei nera vietu niekur nenusoksi.
Siandien man konsultacija ir zinot ka??? Neuzvedu masinos doh.gif frusty.gif Bet vaziuosiu su autobusu i kita miesta. Nieks manes nepabaidys biggrin.gif

Imetu dar viena foto kaip pilvas atrodo su kelnaitem. Ledas ka biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Saunu bigsmile.gifZinai, norai norais, bet jei nera vietu niekur nenusoksi.
Siandien man konsultacija ir zinot ka??? Neuzvedu masinos doh.giffrusty.gifBet vaziuosiu su autobusu i kita miesta. Nieks manes nepabaidys biggrin.gif

Imetu dar viena foto kaip pilvas atrodo su kelnaitem. Ledas ka biggrin.gif

144899bc83532428920f3b293fde7430267.jpg

SU kelnaitėm tai labai liuks atrodo ir liemuo koks lieknas :super: Tik ten kur randą rodei, tai man kažkaip... bet gal tik foto taip atrodo.

Dėl datos, tai suprantu, kad jei nėr vietų, tai į tarpą neįkiš. Tik galvoju, kaži kiek ten eilės į priekį sudarytos. Pas Norkų tai sakė eilės - apie 2 sav.

Mes kovo pradžioj varom slidinėt, tai norėčiau kad bent 2 mėn būtų praėję (Norkus sakė jau po 6 sav galima, nes pagrindinis krūvis ne pilvo presui tenka).

Aš kol perskaičiau visą temą, tai kokius 5 kartus apsigalvojau į vieną ar kitą pusę :lol: bet vakar buvom baseine ir pagalvojau, nu kaip noriu užsidėt maudomuką ir negalvot "nepamiršk įtraukti pilvo...." 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 04 gruodžio 2017 - 13:57
QUOTE(Nivea @ 2017 11 30, 09:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ciunia" data-cid="71907957" data-time="1511987770"><div><p>Pati esu kuda ir atrodo neturejau nei pilvo,nei odos nukarusios.Bet surado ka nupjauti.
</p></div></blockquote><p>Cunia, o tau liko tas vertikalus randas vietoj buvusios bambos, ar nutempo odą tiek, kad nusipjautų ta bamba?
</p><p></p><p>Esi patenkinta rezultatu? nesigaili, kad dareis? Būtų žiauriai idomu pamatyti, kaip atrodei prieš ir po ax.gif
</p>

Labas, man neliko vertikalaus randuko vietoj bambos. Man uzteko odos, tad nupjove buvusia oda iki bambos. Esu patenkinta operacija, jau niekada neitraukineju pilvuko. Nebent tik tam, kad pamatyciau, kaip dirba pilvo raumenys. Reiks kada padaryt foto ir ikelt. Aisku galetu randukas butu kiek zemiau, bet nieko cia baisaus.

QUOTE(Shagrifa @ 2017 12 04, 13:24)
Saunu  bigsmile.gif Zinai, norai norais, bet jei nera vietu niekur nenusoksi.
Siandien man konsultacija ir zinot ka??? Neuzvedu masinos  doh.gif  frusty.gif Bet vaziuosiu su autobusu i kita miesta. Nieks manes nepabaidys  biggrin.gif

Imetu dar viena foto kaip pilvas atrodo su kelnaitem. Ledas ka  biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Su kelnaitem ir stovint viskas super atrodo. Bet sedint tai perdaug susigaranksciuoja.

Idomu ka pasakys gydytojas. Parasyki po konsultacijos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 04 gruodžio 2017 - 14:37
Sveikos. Operacija rytoj biggrin.gif bigsmile.gif . Žadėjau rašytis po švenčių, o gyd. sako ryt turiu vietą, gal nori? biggrin.gif Karštis išpylė nuo tokio pasiūlymo, bet sutikau.Vėl darys vietinę nejautrą. Tą vietą per vidurį tvarkys, kur kalnai. Na ir sakė vėl tą patį, kad oda pilna strijų ir vistiek bus kažkiek laisvesnė.
Dabar jau tikrai bus paskutinis kartas biggrin.gif
Atsakyti

zDideles sekmes rytojui :4u:  Parasyk jau po visko  :-)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleira: 04 gruodžio 2017 - 21:33
QUOTE(Aleira @ 2017 12 04, 23:33)
Dideles sekmes rytojui 4u.gif  Parasyk jau po visko  :-)

Ačiū. Būtinai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos. Operacija rytoj biggrin.gifbigsmile.gif. Žadėjau rašytis po švenčių, o gyd. sako ryt turiu vietą, gal nori? biggrin.gifKarštis išpylė nuo tokio pasiūlymo, bet sutikau.biggrin.gif

oi, Shagrifa  :blink: eina sau, jauciu net vidurius butu susuke nuo tokio pasiulymo.

Sekmes dideliausios ir kad rezultatas pagaliau tenkintu  :victory2:​ 

Atsakyti

Treciadieni einu konsultacijai pas DS. 

Tik to mano norimo laiko operacijai tai mazai tiketina, kad gausiu.... :( sake sausio pradzia labai jau uzimta. o paskui man per mazai laiko iki slidinejimo lieka... 

na bet pagyvensim - pamatysim 😊

Atsakyti
Sveikos, gražuolės. Sveika, gyva. Truputį peršti, bet gyvensiu mirksiukas.gif Operacija truko 45 minutes su pasikalbėjimais su daktaru ir sesutėm. Tarpais jutau skausmus, bet viskas iškenčiama. Juk pagimdžiau 3 vaikus be nuskausminamųjų biggrin.gif Po visko parodė kaip atrodo pjūvis. Gražiai viskas, bus matyti kaip atrodys kai sugis. Esu laiminga, kad pasirašiau šiandien viską susitvarkyti. Dabar bus ramu. Įkelsiu foto su piešiniu kai prisėsiu prie kompo. Dar išėmė nemažą gabaliuką odos ir riebaliuko. Už tyrimus sumokėjau 14.65 €, pati operacija 58 €.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 12 05, 15:28)
Sveikos, gražuolės. Sveika, gyva. Truputį peršti, bet gyvensiu mirksiukas.gif  Operacija truko 45 minutes su pasikalbėjimais su daktaru ir sesutėm. Tarpais jutau skausmus, bet viskas iškenčiama. Juk pagimdžiau 3 vaikus be nuskausminamųjų  biggrin.gif Po visko parodė kaip atrodo pjūvis. Gražiai viskas, bus matyti kaip atrodys kai sugis. Esu laiminga, kad pasirašiau šiandien viską susitvarkyti. Dabar bus ramu. Įkelsiu foto su piešiniu kai prisėsiu prie kompo. Dar išėmė nemažą gabaliuką odos ir riebaliuko. Už tyrimus sumokėjau 14.65 €, pati operacija 58 €.

Kaip dziaugiuos uz tave smile.gif Jeee... O dar tik tokia suma smile.gif Kad tik viskas dabar butu dar graziau.

Daug odos ispjove?

O kiek uz pirma korekcija mokejai?
Atsakyti