Vistik parašiau Bagdonui. Nusiunčiau nuotraukas. Gavau atsakymą, kad galėtų randą nuleisti žemiau. Reikia tik užsirašyti konsultacijai ir pasirodyti gyvai.
Vistik parašiau Bagdonui. Nusiunčiau nuotraukas. Gavau atsakymą, kad galėtų randą nuleisti žemiau. Reikia tik užsirašyti konsultacijai ir pasirodyti gyvai.
Bet realiai kaip užknisa vėl ir vėl po peiliu gultis, vėl narkozė, vėl nepatogumai kol sugyji.... jei pati nebūčiau savo kailiu patyrus, niekad nepatikėčiau, kad taip sudėtinga iškart išsirinkti plastikos chirurgą, kurio darbas nuo žodžių nesiskirtų.
Šita op tai lengvesnė bus. Nebus liečiami raumenys, tai ir gyjimas paprastesnis. Man juk korekciją bendrinėj nejautroj darė, tai čia bus kažkas panašaus, tik pjaus per visą rando ilgį. Bet jei siūlys bendrinę nejautrą, tai prašysiu narkozės.
Užsirašiau pirmadieniui. Laukiu nesulaukiu komentarų.
Sveika, randa nuleistu zemiau, tai ir likusi odos pertekliu pasalintu? Kaip suprantu, tu ne dėl rando auksčio pergyvenai?
Sveikos,
Mąstau ir aš apie pilvo plastiką. Antsvorio neturiu, tik po 2 CP negražiai pilvukas užkrenta ant rando. Buvau konsultacijoj, sakė prasiskyrę raumenys, siūlo daryti pilną pilvo plastiką, bet , kaip gydytojas sakė, nėra pakankamai odos, kad išpjautų plotą iki bambos, todėl toj vietoj, kur buvo ankstesnė bamba, liks statmenas randelis .. tai man kažkaip be ryšio.... galvoju, gal tada vertėtų dalinę plastiką daryti.
Betkokiu atveju dar planuoju nueiti konsultacijos pas Maslauską arba Samsanavičių (kurį rekomenduotumėt )
Shagrifa, žiūrėjau Jūsų nuotraukas, nelabai suprantu, ten kur šonuose toks kaip "sutraukimas-suveržimas" tai čia randas? toj vietoj pjauta?
Lauksim ziniu pirmadieni.. Tikrai dar cia reikia taisyti.
</p><p>Mąstau ir aš apie pilvo plastiką. Antsvorio neturiu, tik po 2 CP negražiai pilvukas užkrenta ant rando. Buvau konsultacijoj, sakė prasiskyrę raumenys, siūlo daryti pilną pilvo plastiką, bet , kaip gydytojas sakė, nėra pakankamai odos, kad išpjautų plotą iki bambos, todėl toj vietoj, kur buvo ankstesnė bamba, liks statmenas randelis .. tai man kažkaip be ryšio.... galvoju, gal tada vertėtų dalinę plastiką daryti.
</p><p>Betkokiu atveju dar planuoju nueiti konsultacijos pas Maslauską arba Samsanavičių (kurį rekomenduotumėt )
</p>
Tas randukas bus nedidelis, bet vis tiek randukas. Butinai pasikonsultuok su kitais gydytojais. Blogiau tikrai nebus.
O ta daline, tai turi galvoje mini plastika?
Pilvuko randas yra didelis, t.y. ilgas, jis tesias nuo vieno sono iki kito.
Shagrifa, sioje nuotraukoje labai zemos kelnaites arba jos labai nusmauktos zemyn? Tau randukas uzsidengia su kelnaitem, normaliai jas uzsidejus? Ar ne?
Tas randukas bus nedidelis, bet vis tiek randukas. Butinai pasikonsultuok su kitais gydytojais. Blogiau tikrai nebus.
Dėl randuko, tai jis nepasislėps po kelnaitėmis, o kai aš dar bamboj auskarą turiu, tai prisibijau, kad gali ryškokai matytis tas randelis.
O kad po pilvo plastikos didelis randas, tai žinau, bet dabar turiu randą po CP, tai po kelis cm į šonus pailgės
O dėl dalinės, tai taip, turėjau omeny mini plastiką, bet dabar paskaičiau DenimOnDenim (berods) patirtį, kad po mini plastikos, darėsi pilną... tai vėl mintys susisuko
Oi ne, su rando aukščiu viskas gerai. Ir aš taip suprantu, kad pašalins dar kažkiek odos. Erzina mane tas kalnas virš pjūvio
Jei gerai suprantu klausimą, tai taip.
Nuotraukoj nusmauktos. Šiaip kelnaitės pilnai uždengia randą.
</p></div></blockquote><p>Dėl randuko, tai jis nepasislėps po kelnaitėmis, o kai aš dar bamboj auskarą turiu, tai prisibijau, kad gali ryškokai matytis tas randelis.
</p><p>O kad po pilvo plastikos didelis randas, tai žinau, bet dabar turiu randą po CP, tai po kelis cm į šonus pailgės
</p><p>O dėl dalinės, tai taip, turėjau omeny mini plastiką, bet dabar paskaičiau <strong>DenimOnDenim </strong>(berods) patirtį, kad po mini plastikos, darėsi pilną... tai vėl mintys susisuko
</p>
Jei tau susius raumenis,truputi nupjaus odos pertekliu.Bamba tures perkelti i kita vieta.O senos bambos vieta uzsius.As taip supratau,kad tau taip darytu.O su ta mini plastika,nezinia ar bus geras rezultatas.Gerai,kad paskaitei ta DenimOnDenim istorija.
Pati esu kuda ir atrodo neturejau nei pilvo,nei odos nukarusios.Bet surado ka nupjauti.
Oi ne, su rando aukščiu viskas gerai. Ir aš taip suprantu, kad pašalins dar kažkiek odos. Erzina mane tas kalnas virš pjūvio
Jei gerai suprantu klausimą, tai taip.
Nuotraukoj nusmauktos. Šiaip kelnaitės pilnai uždengia randą.
Gal todėl, kad nusmauktos kelnaitės, tas randas kažkaip man nelabai pasirodė, bet kur foto su užsmauktom kelnaitėm, tai pilvukas labai gražiai atrodo.
O šiaip klausimas ne į temą, kaip jūsų vyrai reagavo į jūsų norą darytos operaciją aš pati, kaip ir priėmus sprendimą, tik dar vyrui nesakiau... jaučiu sakys, kad nušokau nuo protelio
Pati esu kuda ir atrodo neturejau nei pilvo,nei odos nukarusios.Bet surado ka nupjauti.
Cunia, o tau liko tas vertikalus randas vietoj buvusios bambos, ar nutempo odą tiek, kad nusipjautų ta bamba?
Esi patenkinta rezultatu? nesigaili, kad dareis? Būtų žiauriai idomu pamatyti, kaip atrodei prieš ir po