Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 24, 16:37)
Sveika. Tai cia tas pats daktaras rekomendavo operuotis, o paskui atkalbinejo?

Taip, tas pats. Pirmoj konsultacijoj aiskino kaip tas plysimas yra pavojingas, o kitoj jau sako, kad cia nieko tokio.
Atsakyti
QUOTE(araa @ 2016 10 24, 19:10)
Taip, tas pats.  Pirmoj konsultacijoj aiskino kaip tas plysimas yra pavojingas, o kitoj jau sako, kad cia nieko tokio.

Keistuolis koks. Kuris cia daktaras?.
Atsakyti
Idomu kaip is tikruju su tuo raumenu plysimu yra? Kiek domejausi, kad negalima sportuoti ir sunkiai kelti, nes gali isvarza susiformuoti.
Dar vienas dalykas neduoda ramybes, kaip tuos raumenis ten susiuna. Tik susiuna ir viskas ar deda dar kazkoki sutvirtinima. Nelabai isivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(araa @ 2016 10 24, 20:04)
Idomu kaip is tikruju su tuo raumenu plysimu yra? Kiek domejausi, kad negalima sportuoti ir sunkiai kelti, nes gali isvarza susiformuoti.
Dar vienas dalykas neduoda ramybes, kaip tuos raumenis ten susiuna. Tik susiuna ir viskas ar deda dar kazkoki sutvirtinima. Nelabai isivaizduoju.

Būna, kad deda tinklelį. Nuo ko tai priklauso nelabai žinau. Kirisama, tu galėtum apie tai pakomentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 24, 21:58)
Būna, kad deda tinklelį. Nuo ko tai priklauso nelabai žinau. Kirisama, tu galėtum apie tai pakomentuoti.

Sveikos,

įlindau paskaityt, žiūriu mano vardas minimas biggrin.gif Oi, keistas daktaras, kuris konsultuoja du kartus ir abu skirtingai.... nuojauta iškart sakytų, kad reikia bėgti nuo tokio. Nežinau, ką konkrečiai kalbėjo jis konsultacijoje, bet žinau viena, kad jei yra išvarža ir joje įstringa žarna, tai operuoja extra ir jokio grožio nežiūri. Dėl to esant išvaržai, besiformuojančiai išvaržai, plyšusiems raumenims, geriau operaciją planuotis iš anksto. Araa, rašėt, kad esat liekna. Aš irgi esu liekna, neturėjau jokio antsvorio ir jokios kabančios odos, bet turėjau bambos išvaržą ir prasiskyrusius raumenis, todėl pilvas irgi atrodė kaip nėštukės. Sportavau iki skausmų, vėliau skaudėdavo net ilgiau pastovėjus. Vienas pilvo chirurgas poliklinikoje irgi šnekėjo, kad tokia mano situacija nieko baisaus ir kol nebus extra, tai niekas manęs neoperuos. O iki to "extra" negaliu nieko - nei sportuoti, nei ką kelti, nei ką nešti.... taigi, ėjau į kitas konsultacijas aiškintis pas kitus daktarus. Dabar dėl tinklelio - tai pilvo chirurgų mėgstamas dalykas. Pabrėžiu - pilvo chirurgų. Plastikos chirurgai didžiąja dalimi tinklelių nededa, nes skirtingos mokyklos, skirtingi požiūriai ir pan., jie tiesiog susiuva raumenis. Man susiuvo raumenis ir tinklelį dėjo, nes kaip sakė mane operavęs plastikas T. Aštrauskas - dėl geresnio operacijos rezultato, nes esu liekna su atsikišusiu pilvu, pilvo raumenys buvo nupjauti (turėjau CP) ir jokiais sportais jų nebeatstatysiu kaip kad sveikų raumenų, plius tinklelis nuima dalį apkrovos nuo pačių raumenų. Man dėl to buvo lengviau gyti, man mažiau skaudėjo gijimo metu, o šiuo metu išvis viskas super. Tai va, siūlau nepagailėti pinigėlių ir nueiti į kelias konsultacijas pas skirtingus plastikus. Čia temoje apkalbam beveik visus biggrin.gif Vienoms patiko vienas, kitoms kitas, nuomonių daug, bet bendrą vaizdą susidarysi ir išsirinkti sau labiausiai patikusį ir atitinkantį tavo lūkesčius, tik pati pabendravusi su plastikais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 10 26, 08:23)
Sveikos,

įlindau paskaityt, žiūriu mano vardas minimas biggrin.gif  Oi, keistas daktaras, kuris konsultuoja du kartus ir abu skirtingai.... nuojauta iškart sakytų, kad reikia bėgti nuo tokio. Nežinau, ką konkrečiai kalbėjo jis konsultacijoje, bet žinau viena, kad jei yra išvarža ir joje įstringa žarna, tai operuoja extra ir jokio grožio nežiūri. Dėl to esant išvaržai, besiformuojančiai išvaržai, plyšusiems raumenims, geriau operaciją planuotis iš anksto. Araa, rašėt, kad esat liekna. Aš irgi esu liekna, neturėjau jokio antsvorio ir jokios kabančios odos, bet turėjau bambos išvaržą ir prasiskyrusius raumenis, todėl pilvas irgi atrodė kaip nėštukės. Sportavau iki skausmų, vėliau skaudėdavo net ilgiau pastovėjus. Vienas pilvo chirurgas poliklinikoje irgi šnekėjo, kad tokia mano situacija nieko baisaus ir kol nebus extra, tai niekas manęs neoperuos. O iki to "extra" negaliu nieko - nei sportuoti, nei ką kelti, nei ką nešti.... taigi, ėjau į kitas konsultacijas aiškintis pas kitus daktarus. Dabar dėl tinklelio - tai pilvo chirurgų mėgstamas dalykas. Pabrėžiu - pilvo chirurgų. Plastikos chirurgai didžiąja dalimi tinklelių nededa, nes skirtingos mokyklos, skirtingi požiūriai ir pan., jie tiesiog susiuva raumenis. Man susiuvo raumenis ir tinklelį dėjo, nes kaip sakė mane operavęs plastikas T. Aštrauskas - dėl geresnio operacijos rezultato, nes esu liekna su atsikišusiu pilvu, pilvo raumenys buvo nupjauti (turėjau CP) ir jokiais sportais jų nebeatstatysiu kaip kad sveikų raumenų, plius tinklelis nuima dalį apkrovos nuo pačių raumenų. Man dėl to buvo lengviau gyti, man mažiau skaudėjo gijimo metu, o šiuo metu išvis viskas super. Tai va, siūlau nepagailėti pinigėlių ir nueiti į kelias konsultacijas pas skirtingus plastikus. Čia temoje apkalbam beveik visus biggrin.gif Vienoms patiko vienas, kitoms kitas, nuomonių daug, bet bendrą vaizdą susidarysi ir išsirinkti sau labiausiai patikusį ir atitinkantį tavo lūkesčius, tik pati pabendravusi su plastikais. 4u.gif

Labai aciu uz issamu atsakyma 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 22, 18:40)
Pasirodau. Gyvai kazkaip geriau atrodo  biggrin.gif

Laaabai sveikinu! Linkiu kuo greičiau sugyti ir džiaugtis rezultatu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(araa @ 2016 10 24, 19:04)

Ne tai kad negalima, tiesiog neimanoma sunkiai keti nes skauda verysad.gif Pas mane susiuvinejo suplysusius raumenis. Praejus metams po op ten kur daugiausiai buvo siuta uzciuopiu sukietejima. As apkunoka, todel nesimato jokiu nelygumu - pilvas grazus, lygus, nenukabes. Tinklelio man nedejo.

Ir pritariu Kirisamai kad nuo besimetancio ir nuomone kaitaliojancio gydytojo reikia begti kuo toliau 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif

atkeliauju ir as i jusu pokalbius, planuoju pilvo plastikos operacija pas gyd Kaikari. Tik ziuriu nei viena pas ji nesidarete OP. Ar siaip kaip plastikos chirurgas nedomino, ar kazkokios kitos priezastys yra? Pati konsultacijoje dar net nebuvau, bet is rinktos gausybes info pasilikau kazkaip prie jo . Jusu temuteje daznai minimas Maslauskas. Manau i konsultacija ir pas ji noreciau nueiti .

Pamacius pora nuotraukyciu cia ikeltu dar labiau uzsinorejau OP wub.gif

OP ruosiuosi pati viena, niekas nezino, vaikas mano jau paauglys, tai galiu apie save tupineti ax.gif

kas nepatingesite brukstelkite del gyd Kaikario jeigu yra kazkokie patyrimai, gal buvote konsultacijoje.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolce fragola @ 2016 11 05, 22:09)
Labas vakaras merginos  4u.gif 
atkeliauju ir as i jusu pokalbius, planuoju pilvo plastikos operacija pas gyd Kaikari. Tik ziuriu nei viena pas ji nesidarete OP. Ar siaip kaip plastikos chirurgas nedomino, ar kazkokios kitos priezastys yra? Pati konsultacijoje dar net nebuvau, bet is rinktos gausybes info pasilikau kazkaip prie jo . Jusu temuteje daznai minimas Maslauskas. Manau i konsultacija ir pas ji noreciau nueiti .

Pamacius pora nuotraukyciu cia ikeltu dar labiau uzsinorejau OP  wub.gif 

OP ruosiuosi pati viena, niekas nezino, vaikas mano jau paauglys, tai galiu apie save tupineti  ax.gif

kas nepatingesite brukstelkite del gyd Kaikario jeigu yra kazkokie patyrimai, gal buvote konsultacijoje.
4u.gif

Labas. Mano pilvuka operavo gydytojas Kaikaris. Tik geru zodziu galiu mineti ji ir klinika smile.gif Auksciausias lygis tikrai! Gydytojas konkretus ir tiesmukas, turi auksines rankas 4u.gif
Atsakyti
As irgi pas Kaikari dariausi. Puikus dr, rezultatas ir visa kita. Tik geriausi atsiliepimai. Maslauskas taip pat gerai operuoja. Abieju braizas panasus.
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2016 11 06, 14:34)
Labas. Mano pilvuka operavo gydytojas Kaikaris. Tik geru zodziu galiu mineti ji ir klinika smile.gif  Auksciausias lygis tikrai! Gydytojas konkretus ir tiesmukas, turi auksines rankas 4u.gif

oo , is karto smagiau pasidare wub.gif mane kazkodel is karto patrauke sis gyd. daug net ir nemascius. as gal net neiciau pas kita konsultacijai, bet ziuriu duguma eina palyginimui. Ziuresiu kaip nuojauta ves taip ir elgsiuos mirksiukas.gif
Planuoju iki nauju metu apsilankyti konsultacijai , o po nauju operuotis smile.gif butinai apsilankysiu pasidziaugti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(p i n k @ 2016 11 06, 19:18)
As irgi pas Kaikari dariausi. Puikus dr, rezultatas ir visa kita. Tik geriausi atsiliepimai. Maslauskas taip pat gerai operuoja. Abieju braizas panasus.

Jus teisi, pasedejus jusu temuteje apziurejau daugiau gyd. Maslausko darbu , tai tikrai nenusileidzia gyd. Kaikariui. Ir as gal pasirodysiu keista, bet esu toks zmogus, kad mane traukia gyd. Kaikario isorinis "grozis" , jeigu galima taip sakyti. Ziurejau video kaip jis kalba, patinka man jo konkretumas, ramus stotas, simpatiskumas. Zinoma nelygu kaip bus per konsultacija smile.gif
Atsakyti