QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 24, 21:58)
Būna, kad deda tinklelį. Nuo ko tai priklauso nelabai žinau.
Kirisama, tu galėtum apie tai pakomentuoti.
Sveikos,
įlindau paskaityt, žiūriu mano vardas minimas
Oi, keistas daktaras, kuris konsultuoja du kartus ir abu skirtingai.... nuojauta iškart sakytų, kad reikia bėgti nuo tokio. Nežinau, ką konkrečiai kalbėjo jis konsultacijoje, bet žinau viena, kad jei yra išvarža ir joje įstringa žarna, tai operuoja extra ir jokio grožio nežiūri. Dėl to esant išvaržai, besiformuojančiai išvaržai, plyšusiems raumenims, geriau operaciją planuotis iš anksto. Araa, rašėt, kad esat liekna. Aš irgi esu liekna, neturėjau jokio antsvorio ir jokios kabančios odos, bet turėjau bambos išvaržą ir prasiskyrusius raumenis, todėl pilvas irgi atrodė kaip nėštukės. Sportavau iki skausmų, vėliau skaudėdavo net ilgiau pastovėjus. Vienas pilvo chirurgas poliklinikoje irgi šnekėjo, kad tokia mano situacija nieko baisaus ir kol nebus extra, tai niekas manęs neoperuos. O iki to "extra" negaliu nieko - nei sportuoti, nei ką kelti, nei ką nešti.... taigi, ėjau į kitas konsultacijas aiškintis pas kitus daktarus. Dabar dėl tinklelio - tai pilvo chirurgų mėgstamas dalykas. Pabrėžiu - pilvo chirurgų. Plastikos chirurgai didžiąja dalimi tinklelių nededa, nes skirtingos mokyklos, skirtingi požiūriai ir pan., jie tiesiog susiuva raumenis. Man susiuvo raumenis ir tinklelį dėjo, nes kaip sakė mane operavęs plastikas T. Aštrauskas - dėl geresnio operacijos rezultato, nes esu liekna su atsikišusiu pilvu, pilvo raumenys buvo nupjauti (turėjau CP) ir jokiais sportais jų nebeatstatysiu kaip kad sveikų raumenų, plius tinklelis nuima dalį apkrovos nuo pačių raumenų. Man dėl to buvo lengviau gyti, man mažiau skaudėjo gijimo metu, o šiuo metu išvis viskas super. Tai va, siūlau nepagailėti pinigėlių ir nueiti į kelias konsultacijas pas skirtingus plastikus. Čia temoje apkalbam beveik visus
Vienoms patiko vienas, kitoms kitas, nuomonių daug, bet bendrą vaizdą susidarysi ir išsirinkti sau labiausiai patikusį ir atitinkantį tavo lūkesčius, tik pati pabendravusi su plastikais.