Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos
QUOTE(samanaa @ 2017 10 30, 00:51)
Jus Bagdonas operavo?smile.gif

Taip mirksiukas.gif
QUOTE(Rufi @ 2017 10 30, 22:45)
Kaip supratau uzdes iškart po operacijos marena firmos korseta (juosta su lipukais), bet iš Jūsų kalbų suprantu, kad po to dedates kitokius, jau pagal dydžius suskirstytus.
Kada visiškai grįžote į gyvenimą? Mėnesio užtenka?

Pas mane irgi buvo juosta su lipdukais kaip pas Samanaa. Man jis lipo i virsu, tai karts nuo karto reikedavo pasitaisyt. Galvoju butu buves patogesnis kaip bodis.
QUOTE(samanaa @ 2017 10 31, 10:34)
Va jis toks tik ties pilvu issiskiria 2 juostos:  https://www.google.l...jW_TEPvCV3bzyM:

QUOTE(Ciunia @ 2017 10 31, 19:07)
Gal galite pamatuoti atstuma nuo nuo "skeltuko" iki randuko ? smile.gif  Man kaz kaip atrodo, kad mano gan aukstokai.

Pas mane 9.5 cm. Bet mano pjuvis man atrodo zemai.

Panos, gal turit V. K. asmenini el. pasta? Kai parasau i "Grozio chirurgijos" psl, tai visada bandrauju su administratore. O gal Kaikaris neatsakineja i laiskus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 03 lapkričio 2017 - 10:23
Sveikutės,

QUOTE(Shagrifa @ 2017 11 03, 10:17)

Panos, gal turit V. K. asmenini el. pasta? Kai parasau i "Grozio chirurgijos" psl, tai visada bandrauju su administratore. O gal Kaikaris neatsakineja i laiskus???

Ar pavyko su gydytoju susisiekti?

Merginos, diskutavom su drauge apie pirtį ir aš susimasčiau, kada po operacijos, galima ten lankytis? Baisoka, kad randukui nepakenktu. Maža ka, tas karšti, drėgmė.

Kaip jūs laikotės?

Atsakyti
Sveikos. Rašiau kad ruošiuosi daryti op, tai jau ryt bus trys savaitės po 4u.gif Į darbą išėjau nepilnai dviejų savaičių (bet darbas nesunkus, tik savaitgaliais dažniausia). Pirmos penkios dienos buvo sunkios. Ant šono pradėjau jau antrą parą miegot susirietus. Randas pakankamai žemai atrodo, tik pilvo apačia nepatinka, pasipūtusi kažkokia. Tikiuosi praeis, kaip manote? Pilvas tinsta, ypač vakarais po sunkesnės dienos.
P.s. nuo skirtuko iki rando 7,5 cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paukšte: 12 lapkričio 2017 - 14:10

O grozio chirurgijoj po operacijos be kompresiniu kojiniu ar leidzia vaistus kad nesusidarytu trombozes? Ir dar klausimas ar jus pries operacija nutrauket kontraceptiniu vartojima? 

As pries 3sav. Specialiai Jas pradejau mit nes ant operacijos dienos kaiptik turi menesines prasidet bet skaiciau dabar kad reikia nutraukt ju vartojima 6sav iki operacijos nes didina trombozes rizika 

kaip Jus daret? Klinikoj nei del vieno nei del kito klausimo konkreciai neatsako :-(

Ir dar klausimas po kiek dienu pradejot normaliai judet ir nebegulet lovoj?

Atsakyti
QUOTE(Aleira @ 2017 11 13, 11:07)
<p>O grozio chirurgijoj po operacijos be kompresiniu kojiniu ar leidzia vaistus kad nesusidarytu trombozes? Ir dar klausimas ar jus pries operacija nutrauket kontraceptiniu vartojima? </p><p>As pries 3sav. Specialiai Jas pradejau mit nes ant operacijos dienos kaiptik turi menesines prasidet bet skaiciau dabar kad reikia nutraukt ju vartojima 6sav iki operacijos nes didina trombozes rizika </p><p>kaip Jus daret? Klinikoj nei del vieno nei del kito klausimo konkreciai neatsako :-(</p><p>Ir dar klausimas po kiek dienu pradejot normaliai judet ir nebegulet lovoj?</p>

Man dare ne grozio chirugrijoje, bet jokiu vaistu nuo trombu neleido. Liepe atsinesti labai stiprias kompresines kojines, kad butu stipriai suspaustos kojos. Kontraceptikai negerai. As ju nevartojau iki operacijos. Viena diena paguli, kita diena kelies. Ir judi aisku po truputi, bet judi, kad sumazintum tromboziu rizikas ir, kad viskas geriau gytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 13 lapkričio 2017 - 13:25

Jokiu kojniu man nelepe atsinesti i grozio chirurgija. Matyt ne visom vienodai. Ir del vaistu nieko neminejo, tai turbut ir neleido.

Atsakyti

Tai bent neatsakingai dirba Lt medikai  :unsure: 

Nesitikejau. Pas mus net po istraukto danties duoda spricus kad nesusidarytu trombozes. O po operaciju net klausimo but negali del kompresiniu kojiniu ir spricu  :huh2: 

Dabar kazkaip prisibijau jau bei taip dirba medikai gyvybe rizikuodami  :hmm:​ 

Atsakyti

Bet kompresines kojines dave nesiot ar Ne? @ samsunge 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleira: 15 lapkričio 2017 - 17:32
QUOTE(Aleira @ 2017 11 13, 12:07)
<p>O grozio chirurgijoj po operacijos be kompresiniu kojiniu ar leidzia vaistus kad nesusidarytu trombozes? Ir dar klausimas ar jus pries operacija nutrauket kontraceptiniu vartojima? </p><p>As pries 3sav. Specialiai Jas pradejau mit nes ant operacijos dienos kaiptik turi menesines prasidet bet skaiciau dabar kad reikia nutraukt ju vartojima 6sav iki operacijos nes didina trombozes rizika </p><p>kaip Jus daret? Klinikoj nei del vieno nei del kito klausimo konkreciai neatsako :-(</p><p>Ir dar klausimas po kiek dienu pradejot normaliai judet ir nebegulet lovoj?</p>

O kas patare gerti kontraceptikus? ginekologas? manau kaip tik jis ir turejo ispeti del tromboziu rizikos. Tiesa sakant as pataikiau ant savo dienu operuotis, padare viska, kad nebutu jokio diskomforto niekam smile.gif Vaistus tai turbut leido, nes nese ir nese svirkstus, as neklausiau kokie vaistai ir tiek, o kojiniu irgi nesake deveti. Is lovos keliausi jau kita diena po operacijos

Gydytojas jau liepe nusisegti korseta, siandien pirma nakti miegojau be, tai kosmaras, atrodo taip viskas jautru, negaliu be jo. O randas anot V.K. pavyzdinis, dabar 8 savaites, atrodo ne kaip siuta, o kelnaiciu juosmens nuspausta. Neskaitant dar patinimo esu kaip nauja ax.gif

Dabar eile nusiteikimui intensyviam sportui, labai ploni ir silpni ploni raumenukai, nezinau ar padeda elektrostimuliacija, reikes normaliu pratimu. Pasidalinkit - kur, ka ir kaip lankote, namuose bandote ar esate laimingosios ir nera tam butinybes biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. Esu naujoke. Planuoju pilvo plastika. Turiu ir baltosios linijos isvwrza ir bambos isvarza ir lrasiskyrusius raumenis..  noreciau taip pat pamatyti ta albuma kur keliamos nuotraukos. Gal kas gali linka i ji numesti. Savo foto taip pat galeciau pasidalinti

Atsakyti

Sveikos. Esu naujoke. Planuoju pilvo plastika. Turiu ir baltosios linijos isvwrza ir bambos isvarza ir lrasiskyrusius raumenis..  noreciau taip pat pamatyti ta albuma kur keliamos nuotraukos. Gal kas gali linka i ji numesti. Savo foto taip pat galeciau pasidalinti

Atsakyti

o kaip papulti i ta albuma kur galima pasiziuret nuotraukas darbu? as ir savo imesciau kaip dabar atrodo pries op :)

Atsakyti