As operavausi Grozio Chirurgijoje, tai ten iskart po operacijos jau ateina kita diena padaryti pilvo masazo. poto rekomenduoja dar bent kelis pasidaryti pas juos, bet nori darai, nori ne, nes jie jau mokami. tai va as ejau darytis ir po keliu kartu man masazuotojas itare, kad renkasi skysciai, iskart iskviete gyd ir jis patvirtino, kad yra kazkiek. Taigi tuo metu nutrauke 100ml skyscio. Labai bijojau, bet visiskai nieko nejauciau kaip trauke. taigi kaip reikejo vel antra karta traukt, jau baimes nebebuvo.
Labas, kaz kada skaiciau, apie atstumus nuo randuko ir "skeltuko". Dabar nerandu tu pasnekesiu.
Gal galite pamatuoti atstuma nuo nuo "skeltuko" iki randuko ? Man kaz kaip atrodo, kad mano gan aukstokai, bet gal cia mano augmenija yra aukstokai. O daro pjuvius tik virs plaukuciu? Mano pjuvis yra virs plaukuciu.
Grazaus vakaro.
Gal galite pamatuoti atstuma nuo nuo "skeltuko" iki randuko ? Man kaz kaip atrodo, kad mano gan aukstokai, bet gal cia mano augmenija yra aukstokai. O daro pjuvius tik virs plaukuciu? Mano pjuvis yra virs plaukuciu.
Grazaus vakaro.
QUOTE(Samsunge @ 2017 10 31, 17:19)
As operavausi Grozio Chirurgijoje, tai ten iskart po operacijos jau ateina kita diena padaryti pilvo masazo. poto rekomenduoja dar bent kelis pasidaryti pas juos, bet nori darai, nori ne, nes jie jau mokami. tai va as ejau darytis ir po keliu kartu man masazuotojas itare, kad renkasi skysciai, iskart iskviete gyd ir jis patvirtino, kad yra kazkiek. Taigi tuo metu nutrauke 100ml skyscio. Labai bijojau, bet visiskai nieko nejauciau kaip trauke. taigi kaip reikejo vel antra karta traukt, jau baimes nebebuvo.
Vajei... nuraminot :)aciu. ir antrakart neskaudziai buvo?
Papildyta:
Beje,o kaip ieiti i albuma nuotrauku? Idomu butu paziuret ir savo ikelt ivertinimui
QUOTE(samanaa @ 2017 10 31, 08:34)
Pas mane jis kitoks. Kaip juosta ;) ir dydis tikrai nesvarbus
Va jis toks tik ties pilvu issiskiria 2 juostos: https://www.google.l...jW_TEPvCV3bzyM:
Va jis toks tik ties pilvu issiskiria 2 juostos: https://www.google.l...jW_TEPvCV3bzyM:
O toks korsetas patogus? Cia del velesnio laikotarpio klausiu, kai jau judet pradedi? Nesusisuka? Sedet netrukdo? Nenuslenka? Suprantu, kad pradzioj jis gal ir patogesnis, bet po to?
Papildyta:
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 30, 21:47)
Marena korsetas labai geras.Jis rimtas.Skirtas tokioms rimtoms operacijoms.Man uzteko sio korseto.Jis greitai isdziuna.Galima ir su fenu padziovinti.I gyvenima palengva grizau po savaites.I darba isejau po 2 sav.Darbas ofise.Mano korsetas buvo S dydzio.Ir dabar man jis labai gerai laiko pilva ir pilvo raumenis.O jie yra beveiki iki krutines.Juostos ir kelnaites prilaikys tik pilvo apacia ar pati pilva,bet ne pilvo susiutus raumenis.Nesuk galvos.Prasisuksi su 1 normaliu korsetu.
Man noretusi, kad jis netrukdytu ir nesimatytu, kai darban grisiu. Tai toks variantas man atrodo geresnis veliau. Brangus jie? Reikes pasiklausinet gydytojo ir gal isigyti. Juk kelis menesius tikrai teks su jais gyventi, tai norisi patogiai. Idomu, kodel man apie toki nieko nesake, bet dabar skambinti ir klausti nemanau, kad verta.
Papildyta:
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 31, 07:36)
Tada gal rimtai des kokia juosta..O kur bus operacija?Kas ja atliks?Plastikas ar pilvo chirurgas?Ir bus pilna pilvo plastika?Ar tik daline?Ar yra pilvo isvarzu?Ar sius pilvo raumenis?
Pilvo plastika pilna, nes, prasiskyre raumenys, vidurines pilvo sienos isvarza, odos perteklius irgi yra.
[quote=Rufi,2017 10 31, 20:42]
O toks korsetas patogus? Cia del velesnio laikotarpio klausiu, kai jau judet pradedi? Nesusisuka? Sedet netrukdo? Nenuslenka? Suprantu, kad pradzioj jis gal ir patogesnis, bet po to?
Papildyta:
As savaite po op tai man jis super. Pirkciau dar juoda bet nerandu kas pardavineja juos...
Papildyta:
As savaite po op tai man jis super. Pirkciau dar juoda bet nerandu kas pardavineja juos...
[quote=samanaa,2017 10 31, 19:00]
Papildyta:
[/quote]
Marena pardavineja Olimpieciu g.
Papildyta:
[/quote]
QUOTE(Rufi @ 2017 10 31, 21:10)
As is Klaipedos. Tai nezinau kur pas save rast. O gal ju tinklapi zinote?
Jau radau, parasiau jiems
Sveikos ;)
Si kart odos pas mane nebuvo pertekliaus... ryt nuples ruda pleistra, jau matysiu kas ten ir kaip
Aciu, cia as klausiau del korseto, bet man jau mazesnis geriau butu
As jau gyvenu, galima sakyt jau kokios 5 dienos, kaip jauciuosi zmogum
Man buvo, bet man akivaizdziai issipute buvo, kur skysciai kaupesi....
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 10 24, 18:46)
Nedaznai to prireikia, kai daugiau odos, tai ir paprastai susisiuna
Si kart odos pas mane nebuvo pertekliaus... ryt nuples ruda pleistra, jau matysiu kas ten ir kaip
QUOTE(Samsunge @ 2017 10 26, 12:25)
<p>Sveikos gyvos. Labai jau senai buvau cia, bet kaip paskaiciau, tai tiek prisiminimu sukilo. Vakar buvau 6men (nors jau praejo 7men) apziurai pas gyd. Sake viskas jo akimis puiku, randas gyja graziai, zemai, bamba irgi naturaliai atrodo, pilvas plokscias i prieki nekrenda. Zodziu sake, noretu, kad ir pas visas pacientas butu taip, taigi dziaugiuos, kad man pasiseke:))) daugiau pasirodyti nebereikia, nebent dar kazka noreciau pasitobulinti:)</p>
<p> </p>
<p>Kazkas klause apie korseta, tai galeciau perleisti S dydi, nes man tikrai jo nebereike.</p>
<p> </p>
<p>Esu patenkinta V.K. darbu, tokio pilvo ir 18 turbut neturejau arba nebeatsimenu:)</p>
<p> </p>
<p>Kazkas klause apie korseta, tai galeciau perleisti S dydi, nes man tikrai jo nebereike.</p>
<p> </p>
<p>Esu patenkinta V.K. darbu, tokio pilvo ir 18 turbut neturejau arba nebeatsimenu:)</p>
Aciu, cia as klausiau del korseto, bet man jau mazesnis geriau butu
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 26, 12:34)
Labas, Bandomasis kaip tu?
Samsunge, kaip dziugu del taves. Gal galetumei ikelti foto i musu
albuma kaip dabar atrodo pats randas? Ar ten dabar yra naujos foto?
Labai kudute esi. Grazu. Abi mes S kutes
Butu idomu pamatyt kokiam jis aukstyje. Ir kaip jis is arti atrodo.
Ir kiek tepei tais tepaliukais nuo randu?
Samsunge, kaip dziugu del taves. Gal galetumei ikelti foto i musu
albuma kaip dabar atrodo pats randas? Ar ten dabar yra naujos foto?
Labai kudute esi. Grazu. Abi mes S kutes
Butu idomu pamatyt kokiam jis aukstyje. Ir kaip jis is arti atrodo.
Ir kiek tepei tais tepaliukais nuo randu?
As jau gyvenu, galima sakyt jau kokios 5 dienos, kaip jauciuosi zmogum
QUOTE(samanaa @ 2017 10 29, 22:22)
Labas. Merginos,esu nusigandus ar kam buvo komplikaciju po pilvo plastikos???
Savaite po op. Uzvakar maudziaus,lyg pilvas minkstesnis buvo... o va syvakar toks kietas... issigandau gal kaupiasi skysciai??? (
Savaite po op. Uzvakar maudziaus,lyg pilvas minkstesnis buvo... o va syvakar toks kietas... issigandau gal kaupiasi skysciai??? (
Man buvo, bet man akivaizdziai issipute buvo, kur skysciai kaupesi....
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 31, 18:07)
Labas, kaz kada skaiciau, apie atstumus nuo randuko ir "skeltuko". Dabar nerandu tu pasnekesiu.
Grazaus vakaro.
Grazaus vakaro.
Tu matuok ne nuo augmenijos, o grynai nuo pacio skeltuko Pasimatuosiu, jei nepamirsiu grizus.
Man pjove zemai, kur ir buvo pasizymejes, bet toks vaizdas kad pakilo pats skeltukas po susiuvimo, skaiciau senose temose, kad ne vienai tas buvo. Matyt nuo itempimo pasikelia oda ir is apacios, bet lyg jau leidziasi
As galvojau gorsetai i kaina ieina o Tai videlto reik paciai pirkt?
Kas is jusu dar grozio chirurgijoj op daresi pas kaikari ar pas samsanaviciu?
QUOTE(Aleira @ 2017 11 01, 17:29)
<p>As galvojau gorsetai i kaina ieina o Tai videlto reik paciai pirkt?</p><p>Kas is jusu dar grozio chirurgijoj op daresi pas kaikari ar pas samsanaviciu?</p>
Ieina, jeigu darotes privaciai plastika
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 11 01, 15:46)
Tu matuok ne nuo augmenijos, o grynai nuo pacio skeltuko Pasimatuosiu, jei nepamirsiu grizus.
Man pjove zemai, kur ir buvo pasizymejes, bet toks vaizdas kad pakilo pats skeltukas po susiuvimo, skaiciau senose temose, kad ne vienai tas buvo. Matyt nuo itempimo pasikelia oda ir is apacios, bet lyg jau leidziasi
Matuoju nuo skeltuko iki rando 9 cm. Man kaz kaip daugokai atrodo. Po operacijos dar nera 2 men. Jezau kaip noreciau, kad nusileistu man viskas bent 2 cm...