Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Samsanavivius irgi pasirodo malonuus, trauke skyscius jis man.

O kodel susidare skysciai ir kaip tu pajautei kad ju yra? 

As gyvenu uzsieni tik operuotis atskrendu ir po 2 savaiciu atgal. 

Atsakyti
Nz kodel susidare. gal per aktyvi buvau, nes tikrai labai neturejau kada gulineti. as pati nepajauciau, pajuto masazuotojas, kaip vaiksciojai pooperaciniam masazams.
Atsakyti

O tu gal man gali pries ir po Foto atsiust?

nuo kada pas masazuotoja reik eit ir ar ilgam ?

labai aciu uz atsakyma:-)

Atsakyti

Foto visos yra albume. O pries nelabai pasidariau. Sakiau reiks paprasyti Grozio chirurgijoj, kad atsiustu.

Atsakyti

O kaip man i ta Albuma papult ?

Atsakyti

Senokai aš skaitineju, bet nerandau atsakymo... 

Ziema numatyta operacija, viskas sutarta, bet kyla klausimų dėl korseto. Kaip supratau uzdes iškart po operacijos marena firmos korseta (juosta su lipukais), bet iš Jūsų kalbų suprantu, kad po to dedates kitokius, jau pagal dydžius suskirstytus. Gal galit ką pakomentuoti? Nes įtariu bus patogesniu variantu vėlesniam laikui (pvz.kelnaiciu aukštu liemeniu tipo). Gal ju kelis isigyti, nes ir skalbti reik gi.

Kada visiškai grįžote į gyvenimą? Mėnesio užtenka? Suprantu, kad visiems individualiai, bet visgi :-) 

Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2017 10 30, 21:45)
<p>Senokai aš skaitineju, bet nerandau atsakymo... </p><p>Ziema numatyta operacija, viskas sutarta, bet kyla klausimų dėl korseto. Kaip supratau uzdes iškart po operacijos marena firmos korseta (juosta su lipukais), bet iš Jūsų kalbų suprantu, kad po to dedates kitokius, jau pagal dydžius suskirstytus. Gal galit ką pakomentuoti? Nes įtariu bus patogesniu variantu vėlesniam laikui (pvz.kelnaiciu aukštu liemeniu tipo). Gal ju kelis isigyti, nes ir skalbti reik gi.</p><p>Kada visiškai grįžote į gyvenimą? Mėnesio užtenka? Suprantu, kad visiems individualiai, bet visgi :-) </p><p></p>

Marena korsetas labai geras.Jis rimtas.Skirtas tokioms rimtoms operacijoms.Man uzteko sio korseto.Jis greitai isdziuna.Galima ir su fenu padziovinti.I gyvenima palengva grizau po savaites.I darba isejau po 2 sav.Darbas ofise.Mano korsetas buvo S dydzio.Ir dabar man jis labai gerai laiko pilva ir pilvo raumenis.O jie yra beveiki iki krutines.Juostos ir kelnaites prilaikys tik pilvo apacia ar pati pilva,bet ne pilvo susiutus raumenis.Nesuk galvos.Prasisuksi su 1 normaliu korsetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 30 spalio 2017 - 21:51
QUOTE(Samsunge @ 2017 10 30, 16:44)
Nz kodel susidare. gal per aktyvi buvau, nes tikrai labai neturejau kada gulineti. as pati nepajauciau, pajuto masazuotojas, kaip vaiksciojai pooperaciniam masazams.

O kas per masazai? Ar skauda kai traukia tuos skyscius?
Atsakyti
Rufi,po operacijos tave operacineje miegancia aprengs.Marena korsetu.Ne juosta.Tai korsetas kaip bodis iki krutines.
marena korsetas

Jis susisega per klyna.Susisega per sona kabemis ir tada uzsitraukia uztrauktuku.

Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 30, 23:37)
Rufi,po operacijos tave operacineje miegancia aprengs.Marena korsetu.Ne juosta.Tai korsetas kaip bodis iki krutines.
marena korsetas

Jis susisega per klyna.Susisega per sona kabemis ir tada uzsitraukia uztrauktuku.

Va todel ir nesuprantu, nes viskas, kaip ir sutarta ir matuotis jokio korseto as neinu, tik tyrimus turiu pasidaryt iki to laiko. Kai uzklausiau, o kaip nustatysit korseto dydi man pasake, kad jis nera labai svarbus, nes ten uzsisuka kiek reikia tuo metu uzverzti, bet aisku bus mazesnis., Tai is jo zodziu supratau, kad jis toks, kaip nestumo metu nesiotas dirzas, tik platesnis. O is Jusu kalbu aisku, kad pas jus va tokie, kaip ikelta foto. Todel ir klausiu ar pas visas tik tokie 😀
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2017 10 31, 06:34)
Va todel ir nesuprantu, nes viskas, kaip ir sutarta ir matuotis jokio korseto as neinu, tik tyrimus turiu pasidaryt iki to laiko. Kai uzklausiau, o kaip nustatysit korseto dydi man pasake, kad jis nera labai svarbus, nes ten uzsisuka kiek reikia tuo metu uzverzti, bet aisku bus mazesnis., Tai is jo zodziu supratau, kad jis toks, kaip nestumo metu nesiotas dirzas, tik platesnis. O is Jusu kalbu aisku, kad pas jus va tokie, kaip ikelta foto. Todel ir klausiu ar pas visas tik tokie 😀

Tada gal rimtai des kokia juosta..O kur bus operacija?Kas ja atliks?Plastikas ar pilvo chirurgas?Ir bus pilna pilvo plastika?Ar tik daline?Ar yra pilvo isvarzu?Ar sius pilvo raumenis?

Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2017 10 31, 08:34)

Pas mane jis kitoks. Kaip juosta ;) ir dydis tikrai nesvarbus smile.gif
Va jis toks tik ties pilvu issiskiria 2 juostos: https://www.google.l...jW_TEPvCV3bzyM:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 31 spalio 2017 - 08:39