Kiek pamenu trecia para po op
Kiek pamenu trecia para po op
Vakar paleido, tai is vien miegojau vaistu prisivalgius
Man buvo po pirmos operacijos... nenoriu prisimint ...
O kokie tau buvo skausmai, skrandzio ar tos diasdazes sone?
Del siuvimo sulenkus, tai man gyd sake, kad tiesiog atlosia lova i sedima poza ir susiuna.
Juhu, tai jega
Del siuvimo sulenkus, tai man gyd sake, kad tiesiog atlosia lova i sedima poza ir susiuna.
Virs bambos buvo isvarza, tai ten pavalgius. O sona skaudejo sportuojant, kur buvo diastaze.
Gali but del to sulenkimo, bet man siaip ziauriai skamba parasymas, paciente sulenkiama suartint zaizdos krastams. Man nieko panasaus nerase pirmaji karta
Gali but del to sulenkimo, bet man siaip ziauriai skamba parasymas, paciente sulenkiama suartint zaizdos krastams. Man nieko panasaus nerase pirmaji karta
Nedaznai to prireikia, kai daugiau odos, tai ir paprastai susisiuna
Sveikos gyvos. Labai jau senai buvau cia, bet kaip paskaiciau, tai tiek prisiminimu sukilo. Vakar buvau 6men (nors jau praejo 7men) apziurai pas gyd. Sake viskas jo akimis puiku, randas gyja graziai, zemai, bamba irgi naturaliai atrodo, pilvas plokscias i prieki nekrenda. Zodziu sake, noretu, kad ir pas visas pacientas butu taip, taigi dziaugiuos, kad man pasiseke:))) daugiau pasirodyti nebereikia, nebent dar kazka noreciau pasitobulinti:)
Kazkas klause apie korseta, tai galeciau perleisti S dydi, nes man tikrai jo nebereike.
Esu patenkinta V.K. darbu, tokio pilvo ir 18 turbut neturejau arba nebeatsimenu:)
Samsunge, kaip dziugu del taves. Gal galetumei ikelti foto i musu
albuma kaip dabar atrodo pats randas? Ar ten dabar yra naujos foto?
Labai kudute esi. Grazu. Abi mes S kutes
Butu idomu pamatyt kokiam jis aukstyje. Ir kaip jis is arti atrodo.
Ir kiek tepei tais tepaliukais nuo randu?
Ne foto albume senokos. eisiu atnaujinti, tik va, kad man kazkaip realiai viskas geriau seip atrodo ei fotkese, bet gal matysis. Randas jau vieomis pabales, likes tik plonas siulas, o va kur buvo daugiau zaideliuu, tai ten dar patamseja, bet gyd sake, kad iki kitos vasaros bus viskas ok ir galesiu ramiai jau degintis nebeslepdama nieko.
Man taip pat trauke net du kartus skyscius, pastebejo masazuotojas, kaip buvau atejus masazuotis po operacijos pilvuka. Visai nebaisuus tas traukimas, nieko nejauciau, nes pilvas aptirpes buvo.
Su tepaliuku tai idomiai pas mane, as nenaudojau dertmatix, nors gyd rekomendavo. Naudojau Lenkuose pirkta ta pacia sudetimi tepaliuka ir tikrai tepiau ne kas diena, kaip rekomenduoja, o kaip prisimindavau. dar iki siol jo turiu.
Viska radau
Savaite po op. Uzvakar maudziaus,lyg pilvas minkstesnis buvo... o va syvakar toks kietas... issigandau gal kaupiasi skysciai??? (
Tikrai ne viena Man jau antros reikia. Galeciau vel pas Bagdona eit, nu bet bliamba nebenoriu.
Jus Bagdonas operavo?
Gruodzio menesiui uzsirasiau pilvo plastkai kaune grozio chirurgijoj pas Gyd vyginta kaikari kuris mane praeitais metais siuo klausimu jau konsultavo. Dabar pasiskaiciau daug neigiamu atsiliepimu apie ji ir biski baisu pasidare. Dar ju klinikoj dirba samsanavicius donatas. Sako auksarankis. Gal man kas atsiliepimu apie siuos du gydytojus Turi? O gal geriau eit pas martyna norku?
Panos padekit man panika 😣😣
As pati dariausi siu metu kova pas Kaikari, kaip tik buvau ana savaite 6men apziurai, tai man viskas super su siuo gydytoju. As net nejau daugiauu pas nieka konsultuotis. Nevynioja zodziu i vata, tiesiai sviesiai viska sako. Man patiko. Samsanavivius irgi pasirodo malonuus, trauke skyscius jis man.