Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 10 19, 19:06)
Sveikos,

bandomasis2006, kaip tu? Ka ten tiek lope?

Del to raumenu siuvimo, kad is toliau paima, tai mano dr irgi taip rode, tik sunku nupasakot:  pirma suglaudzia raumenis, susiuna ir tada dar is giliau persiuna. Nezinau ar kazka supratot, man tai rode su pirstais biggrin.gif

As savo pilvu tfu tfu patenkinta, skausmai praeity, vaikstau pilnai issitiesus, dabar 3 sav smile.gif

Man sone diastaze buvo, nes ten kur siuvo pries 3 metus viskas super laikesi. Tai dare Z formos siules kazkokias ir paskui strip siulu sutrauke viska. Puse metu jokio fizinio kruvio, JOKIO unsure.gif eina kaku, isprotesiu.... o vaikui tik metukai...
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2017 10 20, 10:31)
Man sone diastaze buvo, nes ten kur siuvo pries 3 metus viskas super laikesi. Tai dare Z formos siules kazkokias ir paskui strip siulu sutrauke viska. Puse metu jokio fizinio kruvio, JOKIO  unsure.gif eina kaku, isprotesiu.... o vaikui tik metukai...

Matai kaip. Reiskias prasiskyre raumenis per silpnesne vieta. Vis gi buvo nestumas, pilvukui reikejo kaz kur plestis. Na nieko baisaus, svarbu, viska sutvarke, tik tau dabar reikes pastovios pagalbos. Su vienu metu vaikuciu yra ka veikti. Sveiki. Namie jau ar dar ligonineje?

Manau butumei zinojus, tai butumei atidejus operacija metams. Na laikykis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 20 spalio 2017 - 10:10

Ar kuriai kaupesi skysciai po operacijos?

Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 20, 11:02)
Matai kaip. Reiskias prasiskyre raumenis per silpnesne vieta. Vis gi buvo nestumas, pilvukui reikejo kaz kur plestis. Na nieko baisaus, svarbu, viska sutvarke, tik tau dabar reikes pastovios pagalbos. Su vienu metu vaikuciu yra ka veikti. Sveiki. Namie jau ar dar ligonineje?

Manau butumei zinojus, tai butumei atidejus operacija metams. Na laikykis.

Galejau atideti, bet skausmai buvo net pavalgius, tai vel gi gyvent su baime valgyt, ne kazka... nieko as stipri, istversiu smile.gif
Vakar paleido, tai is vien miegojau vaistu prisivalgius unsure.gif

QUOTE(anemone_vln @ 2017 10 20, 13:45)
<p>Ar kuriai kaupesi skysciai po operacijos?</p>

Man buvo po pirmos operacijos... nenoriu prisimint ...
Atsakyti

Man buvo po pirmos operacijos... nenoriu prisimint ...

busiu bjauroka, bet labai idomu kada pajutai ir kaip pajutai?  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(anemone_vln @ 2017 10 22, 11:20)
<p></p><p></p><p>
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bandomasis2006" data-cid="71853393" data-time="1508659886"><div><p>Man buvo po pirmos operacijos... nenoriu prisimint ...</p></div></blockquote><p>busiu bjauroka, bet labai idomu kada pajutai ir kaip pajutai?  4u.gif </p>

Pradzioj pasijaute smarkus tempimas, ir sakyciau pasipute pilvas. Tada stovint pradejo kapseti vanduo... rande atsivere skylute ir pro ten begti eme. As mygom pas gydytoja, tuomet ispunktavo ir gavau laaaabai stiprius antibiotikus... manau tikrai jauciasi, kada tie vandenys renkasi... man po operacijos i drenus labai labai mazai pribego skysciu.
Si kart irgi mazai pribego, tai vis prisibijau tos pacios komplikacijos. Sake svarbu per diena isgerti bent 2 litrus vandens, tai sumazina tikimybe 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 22 spalio 2017 - 21:04

Pradzioj pasijaute smarkus tempimas, ir sakyciau pasipute pilvas. Tada stovint pradejo kapseti vanduo... rande atsivere skylute ir pro ten begti eme. As mygom pas gydytoja, tuomet ispunktavo ir gavau laaaabai stiprius antibiotikus... manau tikrai jauciasi, kada tie vandenys renkasi... man po operacijos i drenus labai labai mazai pribego skysciu.
Si kart irgi mazai pribego, tai vis prisibijau tos pacios komplikacijos. Sake svarbu per diena isgerti bent 2 litrus vandens, tai sumazina tikimybe 😊

o siaubeli, man irgi tempia, atrodo labiau patine ir jautru, butent daugiau toje vietoje kur buvo drenas... o po operacijos antra diena ir man mazai per drenus buvo skysciu pribege, nors sake, kad ir viskas del kiekio kaip ir ok... randas atrodo dar savo vietoj, nesiveria.

Kiek laiko po operac taip nutiko? man dabar 3,5sav. Primink, kur dareisi op?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anemone_vln: 22 spalio 2017 - 21:26
QUOTE(anemone_vln @ 2017 10 22, 22:26)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="bandomasis2006" data-cid="71854289" data-time="1508699021">
<div>
<p>Pradzioj pasijaute smarkus tempimas, ir sakyciau pasipute pilvas. Tada stovint pradejo kapseti vanduo... rande atsivere skylute ir pro ten begti eme. As mygom pas gydytoja, tuomet ispunktavo ir gavau laaaabai stiprius antibiotikus... manau tikrai jauciasi, kada tie vandenys renkasi... man po operacijos i drenus labai labai mazai pribego skysciu.

Si kart irgi mazai pribego, tai vis prisibijau tos pacios komplikacijos. Sake svarbu per diena isgerti bent 2 litrus vandens, tai sumazina tikimybe 😊</p>
</div>
</blockquote>
<p>o siaubeli, man irgi tempia, atrodo labiau patine ir jautru, butent daugiau toje vietoje kur buvo drenas... o po operacijos antra diena ir man mazai per drenus buvo skysciu pribege, nors sake, kad ir viskas del kiekio kaip ir ok... randas atrodo dar savo vietoj, nesiveria.</p>
<p>Kiek laiko po operac taip nutiko? man dabar 3,5sav. Primink, kur dareisi op?</p>

O tu nenori tiesiog nuvykti pas gydytoja? Mane operavo Vitkus su Urbonaviciumi (atrodo tokia pavarde) . Jeigu kyla menkiausiu abejoniu, skambink, klausk. Man paskui toje vietoje labai randas isplatejo. Si kart nerizikuociau nei sekundei mirksiukas.gif

Merginos, kada normaliai maudetes po OP as nepamenu, ka sake gydytoja, o del to skambint klaust, geda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2017 10 23, 10:00)
O tu nenori tiesiog nuvykti pas gydytoja? Mane operavo Vitkus su Urbonaviciumi (atrodo tokia pavarde) . Jeigu kyla menkiausiu abejoniu, skambink, klausk. Man paskui toje vietoje labai randas isplatejo. Si kart nerizikuociau nei sekundei  mirksiukas.gif

Merginos, kada normaliai maudetes po OP as nepamenu, ka sake gydytoja, o del to skambint klaust, geda  tongue.gif

Man gydytojai neleido praustis po dusu, kol istrauke siulus.

Kaip jauties dabar? Ar labai skauda?

Man gydytojai jau leido miegot ant pilvo ir ant sono. Ant pilvo dar labai nedrasu. Kol kas dar taip nemiegu. Tik ant sono. Man keistas jausmas, kai nakti atsigulu ant nugaros ir uzmiegu, tai labai jaucias tie susiuti pilvo raumenys. Atrodo jaucias ta siule, kur jie susiuti. Lyg isitempe tokie. Anksciau to nejauciau, bet gal del to, kad vis tai ta, tai ta skaudedavo. Dienos metu nieko, nu bet nakti ilgiau pagulejus ant nugaros, pradejau jausti toki kaip tempima butent kur susiuti pilvo raumenys, kai tik tai pajuntu, verciuos ant sono.
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 23, 10:16)
Man gydytojai neleido praustis po dusu, kol istrauke siulus.

Kaip jauties dabar? Ar labai skauda?

Man gydytojai jau leido miegot ant pilvo ir ant sono. Ant pilvo dar labai nedrasu. Kol kas dar taip nemiegu. Tik ant sono. Man keistas jausmas, kai nakti atsigulu ant nugaros ir uzmiegu, tai labai jaucias tie susiuti pilvo raumenys. Atrodo jaucias ta siule, kur jie susiuti. Lyg isitempe tokie. Anksciau to nejauciau, bet gal del to, kad vis tai ta, tai ta skaudedavo. Dienos metu nieko, nu bet nakti ilgiau pagulejus ant nugaros, pradejau jausti toki kaip tempima butent kur susiuti pilvo raumenys, kai tik tai pajuntu, verciuos ant sono.

Pas mane tirpstantys siulai smile.gif randas uzklijuotas tokia ruda juosta, ja reik dziovint issimaudzius.

Ant sono miegu nuo 2 paros, bet po liemeniu pasikisu nesciosios pagalve ir miegu susirietus i kamuoliuka biggrin.gif siaip jau jau pradedu gyvent, bet miegot patogiai dar sunku, dar vis laukiu staciom akim ryto unsure.gif as kai paskaiciau, kad mane siuvo suriesta, nes matomai nebeuzteko odos, tai net baisu dar istiest pilnai kojas gulint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2017 10 23, 10:32)
Pas mane tirpstantys siulai smile.gif randas uzklijuotas tokia ruda juosta, ja reik dziovint issimaudzius.

Ant sono miegu nuo 2 paros, bet po liemeniu pasikisu nesciosios pagalve ir miegu susirietus i kamuoliuka biggrin.gif siaip jau jau pradedu gyvent, bet miegot patogiai dar sunku, dar vis laukiu staciom akim ryto  unsure.gif  as kai paskaiciau, kad mane siuvo suriesta, nes matomai nebeuzteko odos, tai net baisu dar istiest pilnai kojas gulint unsure.gif

Man po menesio dar nera labai jauku issitiesti. O jei tave dar siuvo suriesta...Tai isvis baisu.

Man tai atrodo, jei odos perdaug nupjauna, gal ir tas randukas buna platesnis, nes jis vis tiek tempias. Bet gal ir klystu. Tiesiog tokia baime yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 23 spalio 2017 - 09:39
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 23, 10:36)
Man po menesio dar nera labai jauku issitiesti. O jei tave dar siuvo suriesta...Tai isvis baisu.

Man tai atrodo, jei odos perdaug nupjauna, gal ir tas randukas buna platesnis, nes jis vis tiek tempias. Bet gal  ir klystu. Tiesiog tokia baime yra.

Man praeita kart isplatejo tik 1 sone, kur bego tas skystis. Si kart sake ispjove apie 10cm, nes tiesiog nebuvo ka pjauti... stengiaus dar uzsiaugint pilvuka iki OP bet nelabai pavyko biggrin.gif as negaliu but susirietus del nugaros, nes is kart rakina... verysad.gif as ir po pirmos operacijos antra diena jau atsitiesiau...
Atsakyti