Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Ciunia @ 2017 10 12, 12:49)
Labas merginos.Treciadieni man suejo 3 savaites po operacijos.Sakykit kiek laiko Jus miegojot ant nugaros?Kada Jums gydytojai leido verstis ant sono?

Kaip kitos jauciates po operaciju?

Bandomasis ar radai korseta?Nebuvai pasilikus po pirmos operacijos?
Lyg 18 d. tvarkys isvarzele.Sekmes tau.smile.gif

As pamenu greit ant sono verciaus, nes nugara problematiska.

Neradau, matyt teks nauja pirkti verysad.gif man zinok didelis butu buves anas smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Merginos prisipazinkit, kuri siunte savo nuotraukas i musu pasta. Neparaset nick'o. Gal nesupyks, kad rasau, bet Evelina vardu 4u.gif
Atsakyti

Vat ir man taip pat sutampa. Pilvo nejauciu o krutine skauda. Skausmas pakenciamas. 6 diena tai jau namus tvarkau, valgyti darau. Paguleti noras tik atsiranda. 

Atsakyti
Noriu paklausti ar buvo kam nors "garbanėlių" virš rando? Ar vėliau bent kažkiek pranyko tie pasigarbanavimai verysad.gif jau "stogas važiuoja" norėjau tobulo pilvuko, o gavau garbanas verysad.gif tik teisybę noriu žinoti, paguodos neieškau biggrin.gif
Atsakyti

Po 1 karto man buvo is sono virs rando truputi pasibangave, atrode kad susiuvo neatitaike ir skersuoja. Bet po to issilygino.

Draugei po krutine buvo rauksliu tai jas salino. Bet tada gydytojas siuvo ale mandrei sutraukdamas bet neiisilygino niekas.

Dar mazai laiko tau, nepanikuociau. 

Mano pilvas dabar issiputes, manau kad susileis.  Zadejo kad bus lygus ir nekriks i prieki. Tai vat laukti belieka. 

Pas ka operavaisi? As pas T.A.

Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2017 10 17, 23:31)
Noriu paklausti ar buvo kam nors "garbanėlių" virš rando? Ar vėliau bent kažkiek pranyko tie pasigarbanavimai  verysad.gif jau "stogas važiuoja" norėjau tobulo pilvuko, o gavau garbanas verysad.gif tik teisybę noriu žinoti, paguodos neieškau biggrin.gif

Ar labai dideles garbanos? Idek nuotrauka, paziuresim.

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 10 18, 10:41)
<p>Po 1 karto man buvo is sono virs rando truputi pasibangave, atrode kad susiuvo neatitaike ir skersuoja. Bet po to issilygino.</p>
<p>Draugei po krutine buvo rauksliu tai jas salino. Bet tada gydytojas siuvo ale mandrei sutraukdamas bet neiisilygino niekas.</p>
<p> </p>
<p> Dar mazai laiko tau, nepanikuociau. </p>
<p> </p>
<p>Mano pilvas dabar issiputes, manau kad susileis.  Zadejo kad bus lygus ir nekriks i prieki. Tai vat laukti belieka. </p>
<p>Pas ka operavaisi? As pas T.A.</p>
<p> </p>

Aš irgi pas T.A. ir krūtinė. ok nepanikuoju smile.gif
pas mane irgi pilvas papūstas, prieš op tai buvo six-pack'as.O dabar pasislėpė biggrin.gif man tik odą pašalino, kuri mane nervavo, žiauriai nepatiko, tiesa, po kelnaitėm jos net nesimatė smile.gif bet pačiai nepatiko, kompleksas buvo, geriau jau randą slėpsiu po kelnaitėm nei skurytes biggrin.gif
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 18, 12:03)
Ar labai dideles garbanos? Idek nuotrauka, paziuresim.

kol kas nepanikuoju dar smile.gif
Papildyta:
foto net nesimato skuros, nes ji sėkmingai po kelnaitėm pasislėpusi smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

kai sugis parodysiu galutinį vaizdą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaina: 18 spalio 2017 - 13:04
QUOTE(Diaina @ 2017 10 18, 00:31)
Noriu paklausti ar buvo kam nors "garbanėlių" virš rando? Ar vėliau bent kažkiek pranyko tie pasigarbanavimai  verysad.gif jau "stogas važiuoja" norėjau tobulo pilvuko, o gavau garbanas verysad.gif tik teisybę noriu žinoti, paguodos neieškau biggrin.gif

Buvo, issilygina jos mirksiukas.gif

Nuotraukoje izvelgiu raukslytes, manau su laiku bus ok. O tau ne geda rodyt toki tobula pilvuka sioj grupej??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tik neisizeisk, juokauju mirksiukas.gif Pamacius foto zandikaulis atvipo wub.gif

Bandomasis, prisiduok kai galesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 18 spalio 2017 - 13:32
Diaina, ziurejau i tavo pilvuka ir galvoju ar cia iki operacijos, ar jau po...smile.gif Nuostabus pilvukas smile.gif

Laukiam Bandomojo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 18 spalio 2017 - 13:47
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 18, 14:46)
Diaina, ziurejau i tavo pilvuka ir galvoju ar cia iki operacijos, ar jau po...smile.gif Nuostabus pilvukas smile.gif

Laukiam Bandomojo smile.gif

čia prieš op.viskas paslėpta po kelnaitėm, tuoj paieškosiu foto, kur iš arti nufotkinta, nesislapstant, kad nepavydėtumėt biggrin.gif nes odos perteklius nemažas buvo ... nebėra jau... viskas pašalinta wub.gif dabar tik randą slėpti teks biggrin.gif ir krūtinė jau "užaugusi" nes visiškai bepapė buvau. Foto prieš matosi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prisiduodu sveika ir gyva. Skauda baisiai, daryta buvo daug visokios makles. Isveze 8, i pooperacine grazino po 12. Puse 2 jau gulejau palatoj. Ryt issiklausinesiu daugiau, bet kiek supratau rimtai palope vidu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

bandomasis2006, kaip tu? Ka ten tiek lope?

Del to raumenu siuvimo, kad is toliau paima, tai mano dr irgi taip rode, tik sunku nupasakot: pirma suglaudzia raumenis, susiuna ir tada dar is giliau persiuna. Nezinau ar kazka supratot, man tai rode su pirstais biggrin.gif

As savo pilvu tfu tfu patenkinta, skausmai praeity, vaikstau pilnai issitiesus, dabar 3 sav smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 19 spalio 2017 - 18:09