Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(anemone_vln @ 2017 10 06, 22:57)
<p>o po operacijos praejus kuriam laikui keiciat korsetukus i mazesni dydi? as jauciu kazkaip laisveja jis man  hmm.gif​ </p>

Man labai gerai aptempia.Nesiruosiu keisti.Korsetas reikalingas tik 2 men.
Atsakyti
Jeigu kazkam S dydzio nebereikes, tai vis dar ieskau ax.gif
Atsakyti
Labas merginos.Treciadieni man suejo 3 savaites po operacijos.Sakykit kiek laiko Jus miegojot ant nugaros?Kada Jums gydytojai leido verstis ant sono?

Kaip kitos jauciates po operaciju?

Bandomasis ar radai korseta?Nebuvai pasilikus po pirmos operacijos?
Lyg 18 d. tvarkys isvarzele.Sekmes tau.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 12 spalio 2017 - 11:53

Man 2,5 savaites, per miegus atsigulu ant sono, nors dar skaudena, po kokiu 10 d pirma kart ant sono guliausi, net neatejo mintis gydytojo paklausti galima/negalima, bet buvo didelis poreikis pakeist miegojimo (snaudimo) padeti. Neseniai iseme siulus, nieko blogo nemato, graziai gyja, lankau limfodrenaza, tik pojuciai pilvo prese lyg buciau i dilgelyna imesta, ir pradesiu "treniruotes" namuose su raumenu elektrostimuliatoriumi. Vienintele beda, kad dar vaikstau pasilenkus, sunkiai eina laikysena normaliai islaikyti

Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 12, 12:49)
Labas merginos.Treciadieni man suejo 3 savaites po operacijos.Sakykit kiek laiko Jus miegojot ant nugaros?Kada Jums gydytojai leido verstis ant sono?

Kaip kitos jauciates po operaciju?

Bandomasis ar radai korseta?Nebuvai pasilikus po pirmos operacijos?
Lyg 18 d. tvarkys isvarzele.Sekmes tau.smile.gif

Sveikos.
Man uzvakar irgi suejo 2 sav. Jau nepilna savaite miegu ant sono, nes gyd. leido, liepe tik ant pilvo negulti. Nelabai jau kazka skauda, jau ir vaikstau issitiesus. Si karta man viskas daug lengviau, nors ir operacijos apimtis didesne, t.y. pilna plastika smile.gif
Atsakyti
DenimOnDenim,dziugu uz tave. 4u.gif 4u.gif

Anemone_vln,sveiki.Ar yra tavo pilvuko foto albumelyje?

Jau tepat tepaliukais nuo randu?

Merginos,kada grizot i darba?As turejau 2 sav. poilsio ir po ju grizau i darbus. Darbdavys daugiau negalejo laukti, darbu daug.Gerai, kad darbas prie kompiuterio. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 14 spalio 2017 - 09:22

Labas. Senai rasiau cia. Nebuvo naujienu. Pries 4 dienas persidariau pilva ir kartu krutine pasididinau. Gal atsimenate Numeciau 6 kg. Vaizdas pagerejo gerokai taciau neitraukus raumenu pilvas visvien nebuvo plokscias. Tai erzino. Dar rezultato nezinau bet sake suartino dar apie 10 cm. Is toliau. Per pirma op kitas daktaras neaisku ka ten dare, manau tik pati viduri liete. Dabar randas ir bamba vel naujei padaryti. Skausmas zymiai mazesnis. Ligonine superine, labai viskas patiko. Kaune dariausi. Gydytojas malonus. Kol rezultato nemaciau bijau girti 😀

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 10 14, 15:39)
<p>Labas. Senai rasiau cia. Nebuvo naujienu. Pries 4 dienas persidariau pilva ir kartu krutine pasididinau. Gal atsimenate Numeciau 6 kg. Vaizdas pagerejo gerokai taciau neitraukus raumenu pilvas visvien nebuvo plokscias. Tai erzino. Dar rezultato nezinau bet sake suartino dar apie 10 cm. Is toliau. Per pirma op kitas daktaras neaisku ka ten dare, manau tik pati viduri liete. Dabar randas ir bamba vel naujei padaryti. Skausmas zymiai mazesnis. Ligonine superine, labai viskas patiko. Kaune dariausi. Gydytojas malonus. Kol rezultato nemaciau bijau girti 😀</p>

Pamenu tave.Kur 3 ar 4 gyd ka tau daryt?A ne?

Kur tau 10 cm suartino?Ta prasme dar patrauke pilvo oda i apacia?Ar buvo nesusiuti tie pilvo raumenys?

Kas dabar operavo?O kas dare pirma pilvo operacija?Kiek krutine didinais?Kiek ml?Kokios formos dejo implanta?

Sveiki. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 14 spalio 2017 - 17:52

Viska atkele is naujo ir Po bamba apacioje susiuvo, sake ne visi taip siuna is toliau kazkaip ima raumenis. Siuliu sake buvo bet matyt neuztektinai kad pilvo siena issipusdavo.  TA operavo dabar. Randa nuleido zemiau, padare u formos. Bamba nauja formavo ir zemiau gavosi nuleisti. Dar nemaciau ar randa dengs kelnaites. Pirma karta nedenge. Tada DJ Vln dare.

Per pazasti 375 ml apvalus. Neskauda praktiskai, vistus geriu. 

Dabar aisku reikia laukti kol vaizdelis pasimatys. 

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 10 14, 19:37)
<p>Viska atkele is naujo ir Po bamba apacioje susiuvo, sake ne visi taip siuna is toliau kazkaip ima raumenis. Siuliu sake buvo bet matyt neuztektinai kad pilvo siena issipusdavo.  TA operavo dabar. Randa nuleido zemiau, padare u formos. Bamba nauja formavo ir zemiau gavosi nuleisti. Dar nemaciau ar randa dengs kelnaites. Pirma karta nedenge. Tada DJ Vln dare.
</p><p> </p><p>Per pazasti 375 ml apvalus. Neskauda praktiskai, vistus geriu. </p><p>Dabar aisku reikia laukti kol vaizdelis pasimatys. </p>

Kai galesi nufotografuok savo pilvo randuka.Ir ikelk i musu albuma.Aciu. 4u.gif

Palandziojus po interneta matau,kad vieni gydytojai operuodami padaro randa kaip u raide,o kiti kaip beveik tiesia linija.Gal cia nuo kuno priklauso ar odos elastingumo?Ar cia tiesiog toks gydytoju skirtingas braizas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 14 spalio 2017 - 18:48

Anemone_vln,sveiki.Ar yra tavo pilvuko foto albumelyje?

Jau tepat tepaliukais nuo randu?

Yra mano foto,

randa rekomendavo tepti nuo 4 sav., kai visi sasiukai nukris

Atsakyti
Na va... ilgaaaaaaai delsiau, bet pagaliau pasidariau pilvuką ir aš. Su krūtine kartu smile.gif
Ir kas keisčiausia pilvo nė kiek nejaučiu, net menkiausio skausmo pilvelyje nėra. O krūtinė.... verysad.gif vargas verysad.gif
klausiau gyd. tai pasakė, mano atveju krūtinė "kompenduoja" pilvo skausmą.
Atsakyti