QUOTE(evertas @ 2017 10 02, 13:30)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="DenimOnDenim" data-cid="71822692" data-time="1506936892"><div><p>Ciunia, operavo treciadieni. Pilvas stovint atrode gerai, bet netenkino vaizdas pvz sedint ar pasilenkus. Jei mano oda butu elastinga, antros operacijos gal ir nepriteiktu, nes po mini plastikos beda liko ne po bamba, kur buvo pries op, bet virs bambos, kur susiuvus raumenis, sumazejo apimtis ir tiesiog ta oda nesusitrauke, kiek turejo, nors ten nebuvo nei striju, nei pertekliaus.
Si karta susisuvo dar raumenu paciam virsuje ( kur per mini buvo neimanoma prieit iki pat pat virsaus, nes bamba trukde ir negalima buvo visos odos atverst), aisku randas ilgesnis, bet palyginus trumpas. Po operacijos jauciuosi net geriau, nei po pirmos
nugara tik skauda, o visa kita tik tempimas.
</p></div></blockquote><p></p><p>Apie jus is vien pagalvojau. Kiek jums iskesti reikia. Na jus tikra saunuole. Baisu ryztis vienam kartui o cia nebe birma karts ryztaties. Linkiu geru rezultatu ir geri ir greito gijimo.</p><p>ir jei nesunku parasykit pas ka operavoties paskutini karta.</p><p>Man dar viskas tik pries akis po men. Operacija. Tik sudiduriu su dviem problemom. Daktaras prase numesti 5 kg. Iki operacijos. Ir jie nenori kristi😆 Ir kitas prasymas daktaro kad hemoglobina susikelti kuo aukstesni. Kad po operacijos butu lengviau. Bet negerai jauciuosiu gerdama gelezi. Net nezinau kaip isspresti visa tai.</p>
Nera ta operacija tokia baisi, as prisigasdinus buvau gerokai labiau, nei verta
ligoninje sikart isvis praktiskai nieko nejauciau, jau tik kai namo paleido, be leidziamu vaistu sunkiau truputi.
Operavo Kaune GP abu kartus.
Aciu uz linkejimus
Tikiuosi, kad sikart viskas bus puikiai.
Beje, su tom estetinem operacijom taip jau yra, kad ne taip jau retai prisireikia korekcijos.. Ne viena as cia tokia