Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2017 10 02, 13:18)
Laikiau juo kol patys nukrito. Daugiau nereikia  mirksiukas.gif

Bandomasis2006
, papasakok kokia tavo situacija po nestumo rolleyes.gif

DenimOnDenim, tai viska isgyveni is naujo? Ir pinigai dvigubi ar ne?

O as praziopsojau Kaikario konsultacijas Klaipedoje  doh.gif

Ne dvigubi, sutarem su daktaru smile.gif Bet vistiek brangiau gavosi, nei viena pilna..
Isgyvenu is naujo, bet si karta kazkodel lengviau visapusiskai smile.gif

Evertas, operqvausi pas ta pati.

Ciunia, taip, tu maziuku nereik perklijuot paciai.
Atsakyti
QUOTE(evertas @ 2017 10 02, 12:30)

</p></div></blockquote><p></p><p>Apie jus is vien pagalvojau. Kiek jums iskesti reikia. Na jus tikra saunuole. Baisu ryztis vienam kartui o cia nebe birma karts ryztaties. Linkiu geru rezultatu ir geri ir greito gijimo.</p><p>ir jei nesunku parasykit pas ka operavoties paskutini karta.</p><p>Man dar viskas tik pries akis po men. Operacija. Tik sudiduriu su dviem problemom. Daktaras prase numesti 5 kg. Iki operacijos. Ir jie nenori kristi😆 Ir kitas prasymas daktaro kad hemoglobina susikelti kuo aukstesni. Kad po operacijos butu lengviau. Bet negerai jauciuosiu gerdama gelezi. Net nezinau kaip isspresti visa tai.</p>

Viskas bus gerai. Operacija nera tokia baisi. smile.gif Bet normalu pergyvent. Del svoriuko, gal nuo pergyvenimo ir nekrenta jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 02 spalio 2017 - 12:37
QUOTE(evertas @ 2017 10 02, 13:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DenimOnDenim" data-cid="71822692" data-time="1506936892"><div><p>Ciunia, operavo treciadieni. Pilvas stovint atrode gerai, bet netenkino vaizdas pvz sedint ar pasilenkus. Jei mano oda butu elastinga, antros operacijos gal ir nepriteiktu, nes po mini plastikos beda liko ne po bamba, kur buvo pries op, bet virs bambos, kur susiuvus raumenis, sumazejo apimtis ir tiesiog ta oda nesusitrauke, kiek turejo, nors ten nebuvo nei striju, nei pertekliaus.
Si karta susisuvo dar raumenu paciam virsuje ( kur per mini buvo neimanoma prieit iki pat pat virsaus, nes bamba trukde ir negalima buvo visos odos atverst), aisku randas ilgesnis, bet palyginus trumpas. Po operacijos jauciuosi net geriau, nei po pirmos vartotojo įkelta nuotraukanugara tik skauda, o visa kita tik tempimas.

</p></div></blockquote><p></p><p>Apie jus is vien pagalvojau. Kiek jums iskesti reikia. Na jus tikra saunuole. Baisu ryztis vienam kartui o cia nebe birma karts ryztaties. Linkiu geru rezultatu ir geri ir greito gijimo.</p><p>ir jei nesunku parasykit pas ka operavoties paskutini karta.</p><p>Man dar viskas tik pries akis po men. Operacija. Tik sudiduriu su dviem problemom. Daktaras prase numesti 5 kg. Iki operacijos. Ir jie nenori kristi😆 Ir kitas prasymas daktaro kad hemoglobina susikelti kuo aukstesni. Kad po operacijos butu lengviau. Bet negerai jauciuosiu gerdama gelezi. Net nezinau kaip isspresti visa tai.</p>

Nera ta operacija tokia baisi, as prisigasdinus buvau gerokai labiau, nei verta smile.gif ligoninje sikart isvis praktiskai nieko nejauciau, jau tik kai namo paleido, be leidziamu vaistu sunkiau truputi.
Operavo Kaune GP abu kartus.
Aciu uz linkejimus 4u.gif Tikiuosi, kad sikart viskas bus puikiai.
Beje, su tom estetinem operacijom taip jau yra, kad ne taip jau retai prisireikia korekcijos.. Ne viena as cia tokia smile.gif
Atsakyti
Paziurejau dabar foto.

Kirisama perziurejau tavo ikeltos nuotraukas, kiek laiko praejo po operacijos, kur laikai ta popieriaus lapa su savo niku? Kur po nuotrauka parasyta "fotkinta si pavasari, lyg geguze"..

Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 10 02, 14:32)
Ne dvigubi, sutarem su daktaru smile.gif Bet vistiek brangiau gavosi, nei viena pilna..

Bent tiek gerai biggrin.gif
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 10 02, 14:39)
Beje, su tom estetinem operacijom taip jau yra, kad ne taip jau retai prisireikia korekcijos.. Ne viena as cia tokia smile.gif

Tikrai ne viena 4u.gif Man jau antros reikia. Galeciau vel pas Bagdona eit, nu bet bliamba nebenoriu.
Atsakyti
Merginos, paziurejus jusu nuotraukas pamaciau, kad galima nesioti korseta ir kitaip susegtomis petnesasomis. smile.gif T.y. sukryziuoti petneseles. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2017 10 02, 12:01)
Sveikos. Islendu po 3 metu pertraukos.

Sveika, pas ka eisi?
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 10 02, 13:32)
Isgyvenu is naujo, bet si karta kazkodel lengviau visapusiskai smile.gif

Evertas, operqvausi pas ta pati.

Ciunia, taip, tu maziuku nereik perklijuot paciai.

Linkiu, kad dabar butu paskutine opeacija bent jau del pilvo.

Gerai pasiraukslejes tau pilvukas buvo pries pirma opeacija.
Tikrai reikejo daryti.
Jau po pirmos operacijos tikrai graziau pilvukas atrode.
Na, po antros bus dar tobulesnis. smile.gif Grazi tavo figuryte. Liemuo toks ryskus. smile.gif

Sveiki. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 02 spalio 2017 - 13:08
QUOTE(Shagrifa @ 2017 10 02, 14:56)
Sveika, pas ka eisi?

Pas Jankuna. Pries 3 metus pas ji buvau ir dabar eisiu. Nezinau ka papasakos.
Pilvas - kaip pas nescia , plius isvarza ir vis man ja paskauda....Nu vienu zodziu
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2017 10 02, 13:59)
Linkiu, kad dabar butu paskutine opeacija bent jau del pilvo.

Gerai pasiraukslejes tau pilvukas buvo pries pirma opeacija.
Tikrai reikejo daryti.
Jau po pirmos operacijos tikrai graziau pilvukas atrode.
Na, po antros bus dar tobulesnis. smile.gif Grazi tavo figuryte. Liemuo toks ryskus. smile.gif

Sveiki. smile.gif

Pries pirma operacija atsistojus buvo puse bedos, atsisedus ir pasilenkus jau nekazka..
Po pirmos op atrode normaliai, buvo sakanciu, kad mano vietoj nekartotu. Bet mane nervavo atsikisimas sedint, tai galvoju, jei jau pradejau, reik uzbaigt smile.gif

Atsakyti
Laba ryta ;)
Tai niekas neturi korsetuko S dydzio? tongue.gif

QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 10 02, 11:19)
Sveikos!

Bandomasis2006, ar ruosiesi darytis korekcija? Kaip po gimdymo pilvo bukle?

Islindo isvarzele ir sutrauks stripu per nauja randa, viskas super pilvukas plokscias smile.gif beda viena, nera odos antrai operacijai, tai nezinau kaip ten kas bus unsure.gif stresuoju unsure.gif

QUOTE(Shagrifa @ 2017 10 02, 13:18)
Bandomasis2006[/b], papasakok kokia tavo situacija po nestumo rolleyes.gif

Vizualiai puikiai ;) plokscias grazus pilvukas smile.gif

QUOTE(Mopsyte @ 2017 10 02, 14:54)
Pas Jankuna.  Pries 3 metus pas ji buvau ir dabar eisiu. Nezinau ka papasakos. 
Pilvas - kaip pas nescia , plius isvarza ir vis man ja paskauda....Nu vienu zodziu

O cia kur eisi? Santariskese? Man spalio 18 paskyre operacine unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 03 spalio 2017 - 10:07
QUOTE(bandomasis2006 @ 2017 10 03, 11:06)
Laba ryta ;)
Tai niekas neturi korsetuko S dydzio?  tongue.gif
Islindo isvarzele ir sutrauks stripu per nauja randa, viskas super pilvukas plokscias smile.gif beda viena, nera odos antrai operacijai, tai nezinau kaip ten kas bus  unsure.gif   stresuoju  unsure.gif
Vizualiai puikiai ;) plokscias grazus pilvukas smile.gif
O cia kur eisi? Santariskese? Man spalio 18 paskyre operacine  unsure.gif

Isvarza bambos? Kaip suprantu, buvo darytas cezaris?
Smagu girdet, kad liko plokscias pilvas, gaila, tik kad ta isvarza islindo.
O kiek leliukui laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 03 spalio 2017 - 10:15