Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Palinkekit man sekmes, ryt op. Parasysiu kaip sekes. Iki, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 12, 20:17)
Palinkekit man sekmes, ryt op. Parasysiu kaip sekes. Iki, merginos  4u.gif

Uiii Kaip laikas bega..didziausios sekmes tau Shagrifa!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alioo @ 2016 10 12, 23:59)
Uiii Kaip laikas bega..didziausios sekmes tau Shagrifa!!  4u.gif

Aciu 4u.gif

As jau namie, gyva ax.gif Bliamba, skaudziai buvo. Tvarke tris vietas. Leido i randa nuskausminamus. Tai vietom tikrai jutau skausma. Ypatingai vienam sone fear.gif Bet dzin. Kaip sakau, pagimdziau 3 vaikus be nuskausminamuju, tai valandele skausmo nieko nereiskia.

Tarpais dar su gyd pajuokaudavom gyvenimo klausimais biggrin.gif Parode rezultata pries uzklijuojant pjuvius, bet nelabai ka supratau biggrin.gif Su korsetu vel draugausiu tris savaites dry.gif wacko.gif

Tai va tiek ziniu. Ai, nemokejau nieko, nors sake kainuos apie 200 euru.

Pasirodysiu sekmadieni po duso 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 13 spalio 2016 - 11:16
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 13, 10:08)
Aciu 4u.gif

As jau namie, gyva ax.gif Bliamba, skaudziai buvo. Tvarke tris vietas. Leido i randa nuskausminamus. Tai vietom tikrai jutau skausma. Ypatingai vienam sone  fear.gif Bet dzin. Kaip sakau, pagimdziau 3 vaikus be nuskausminamuju, tai valandele skausmo nieko nereiskia.

Tarpais dar su gyd pajuokaudavom gyvenimo klausimais  biggrin.gif Parode rezultata pries uzklijuojant pjuvius, bet nelabai ka supratau biggrin.gif Su korsetu vel draugausiu tris savaites dry.gif  wacko.gif

Tai va tiek ziniu. Ai, nemokejau nieko, nors sake kainuos apie 200 euru.

Pasirodysiu sekmadieni po duso 4u.gif
kokia tu stipri! Tavo vietoj buciau nualpusi.. primink ka tau konkreciai tvarke? Mano Randas tikrai labai aukstai bet turbut nebesirysciau kazka tvarkyti ..vel per ta pati eiti is naujo ..uhh smile.gif
Atsakyti
Norėjau, kad šonuose dar nuimtų odos ir priekyje patvarkytų susidariusią raukšlytę. Tikiuosi mano norus išpildė.
Taip, galiu konstatuoti, kad esu pakanti skausmui. Jei reiktų vėl daryčiausi tiek op, tiek korekciją ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, skausmas didesnis nei po pirmos op unsure.gif Praeita karta net nuskausminamuju nereikejo, si karta reikia
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 10 12, 09:55)
Sveikos,

oi kaip smagu, kad temoje naujos merginos  4u.gif Kartais dar paskaitinėju jūsų pokalbius. K.M. ir man pasirodė nerimtas, prisigalvojo visokių nesąmoningų diagnozių apie stuburo iškrypimą, kad tik pati greičiau "atvėsčiau" nuo jo. Nors kitoms jis tobulas. Čia jau kiekvienos skonio ar auros sutapimo reikalas. T.A. mane irgi gelbėjo. Po operacijos praėjo 1 metai ir 5 mėnesiai, po korekcijos 5 mėnesiai. Nieko neskauda, jokio pilvo, sportuoju pilna jėga, ir esu patenkinta.

Kirisama, as ne nauja smile.gif Temoj dalyvavau kai buvo labai aktuali. Zinau visus tavo "nuotykius" su Vitkum.
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2016 10 14, 20:38)
Kirisama, as ne nauja smile.gif Temoj dalyvavau kai buvo labai aktuali. Zinau visus tavo "nuotykius" su Vitkum.

Taip, zinau, kad ne nauja 4u.gif as apie kitas merginas kalbejau.
Atsakyti
Labas. Apžiūrėjau pjūvius, dar sutinę, ypač tam šone, kur daugiau pjaustė. Neskubėsiu komentuoti, lauksiu kol apgis. Raukšlytė mažesnė ( ten užpaišysiu kokią kvietkelę smile.gif ) ten, kur norėjau, pašalino daugiau odos. Kaip ir viskas neblogai. Daviau žodį sau ir jums, ir tikrai nebesikabinėsiu prie pilvo.

Nuotraukos kol kas neįdėsiu, reik nusifotkinti dienos šviesoj.

Ar kuri nors mergaitė laukia operacijos??? Ar lauksim pavasario smile.gif ?
Atsakyti
Sveikos, kur dingusios visos? Kaip laikotes, mergaites?

Pas mane viskas gerai. Vienas sonas, kur daugiau pjauste sutines, paburkes toks. Jau nebeskauda. Dar 2 savaites ir atsisveikinsiu su korsetu. Mesiu ji lauk. Taip sunesiojau, kad net suplyso biggrin.gif

Pasirodau. Gyvai kazkaip geriau atrodo biggrin.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

Zuziuka, ikelk foto kaip tu atrodai. Labai smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 22 spalio 2016 - 18:10
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 16, 22:39)

Ar kuri nors mergaitė laukia operacijos???

Sveikos mergaites! Turiu ir as bedeliu su pilvuku. Pas mane po nestumu yra plyse pilvo raumenys ir besiformuojanti isvarza (gydytojo issireiskimu). Didelio odos pertekliaus kaip ir nera, tik tai, kad beveik visada turiu vaikscioti itraukus pilva, nes kitaip atrodo, kad laukciausi. Pati esu smulki. Kai buvau pirmoj konsultacijoj gyd rekomendavo daryto op, kai nuejau i antra konsultac, pasiryzus uzsirasyti op, pradejo atkakliai atkalbineti, kam man to reikia, kad dar cia nera taip tragiska, kad galima ir taip pragyventi. Likau pasimetusi. Gal kuriai mergaitei buvo kazkas panasaus?
Atsakyti
QUOTE(araa @ 2016 10 24, 12:45)
Sveikos mergaites!

Sveika. Tai cia tas pats daktaras rekomendavo operuotis, o paskui atkalbinejo?
Atsakyti