Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos, jungiuosi prie jusu 😉 Esu antra dieno po operacijos,dariausi pas Radzeviciu. Jauciuosi kaip suspardyta 🙈 kada jus pasijautet geriau? Kada istrauke jums drena? Nervina jis mane 🙄 planuoju po 2 sav keliaut i darba, kada jus sugrizote i darbus ar sunku buvo?

Atsakyti
QUOTE(evelynka999 @ 2017 09 14, 09:38)
Sveikos, jungiuosi prie jusu 😉 Esu antra dieno po operacijos,dariausi pas Radzeviciu. Jauciuosi kaip suspardyta 🙈 kada jus pasijautet geriau? Kada istrauke jums drena? Nervina jis mane 🙄 planuoju po 2 sav keliaut i darba, kada jus sugrizote i darbus ar sunku buvo?

Sveika. Na taip, tokia "kaina" sios operacijos biggrin.gif Geriau pasijaucia kiekviena individualiai. As i darba grizau po siek tiek daugiau nei 2 menesiu. Man baiges VPA. Tai jau tada jauciausi tikrai gerai. Tik saugojausi dideliu svoriu.
Atsakyti

As susitarusi darbe kad savaite dirbsiu is namu,bet jau poto ateisiu. Tikiuosi pavyks 😊, labai sunku del vaiku dar mazasis 2 neturi nori mamos 😔 ir didzioji vis prisiglaudzia klausia kada pasveiksiu. Siandien jau geriau,vaziuosiu dreno traukt 🙌 as esu pasidariusi akiu lazerine, tada 4 dienas tik gulejau, bet buvo lengviau nes nereikejo taip stipriai saves fiziskai riboti o cia nepratusi 🙈

Atsakyti

Sveikos merginos

as buvau koncultacijoje dar karteli pas ta pati daktara ir dar karteli aptarem man rupimus klausimus ir sutarem galutinai del numatomos operacijos. As zadu pasidaryti pilna pilvo plastika nusisiurbti riebaliukus nuo pilvo, sonu, ranku, slaunu ir smakro ir dar kelis apgamelius pasalinti vat kiek vienu kartu ryzausi pasidaryti. Visa tai man turetu kainuoti 3300. Kaip manot tai gera kaina?

Atsakyti

Laba,

Man pilna pilvo plastika su nuaiurbimu ir raumenu susiuvimu 2900€ kainavo,todel manau kaina gera :)

Atsakyti
Gal kam buvo daryta mini pulvo plastika? Kaip greitai atsigavot? Aš planuoju su krūtine kartu viską pasidaryt...
Atsakyti

Laba, Man pilna pilvo plastika su nuaiurbimu ir raumenu susiuvimu 2900€ kainavo,todel manau kaina gera :)

O pas ka datete?

Atsakyti
QUOTE(Diaina @ 2017 09 22, 21:51)
Gal kam buvo daryta mini pulvo plastika? Kaip greitai atsigavot? Aš planuoju su krūtine kartu viską pasidaryt...

Man buvo daryta mini, bet siuvo ir raumenis iki viršaus. Nuo pilnos skyrėsi tik kad naujai neįsiūta bamba, ir randas trumpesnis. Atsigavimo laikas manau nesiskiria, nes bent jau man pjūvio vietos net nesijautė palyginus su siūtų raumenų skausmu. Susilenkus vakščiojau 2 savaites.
Atsakyti

Sveikos merginos, ka vezetes i ligonine be dantu sepetuko?

Atsakyti
Sveikutes.Na va 20 d. padarem man nauja pilvuka.Viskas praejo gan gerai.Klausimas del siulu is bambos traukimo, kelinta diena po operacijos Jums trauke?
Papildyta:
QUOTE(anemone_vln @ 2017 09 24, 18:22)
<p>Sveikos merginos, ka vezetes i ligonine be dantu sepetuko?</p>

Sukas, ranksluostuka, zurnala, pakroveja, telefona, tapkutes.Chalatuka, naktinius.
Papildyta:
QUOTE(evelynka999 @ 2017 09 14, 07:38)
<p>Sveikos, jungiuosi prie jusu 😉 Esu antra dieno po operacijos,dariausi pas Radzeviciu. Jauciuosi kaip suspardyta 🙈 kada jus pasijautet geriau? Kada istrauke jums drena? Nervina jis mane 🙄 planuoju po 2 sav keliaut i darba, kada jus sugrizote i darbus ar sunku buvo?</p>

Kaip tu laikais?Jau issitiesus vaikstai?Miegi dar snt nugaros?Kada tau trauke siulus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 28 rugsėjo 2017 - 21:15

Jau mane pries pora dienu susiuvo, skauda visus galus, pirma naktis namie tai niekaip neradau patogiai isitaisyti. Ar kuri naudojote raumenu elektrostimuliatoriu po operacijos? Gydytojas rekomenduoja pastiprinti raumenukus

P.S. I GK nereikejo nieko imti, tik telefona ir knyga

Atsakyti
QUOTE(anemone_vln @ 2017 09 29, 07:46)
<p>Jau mane pries pora dienu susiuvo, skauda visus galus, pirma naktis namie tai niekaip neradau patogiai isitaisyti. Ar kuri naudojote raumenu elektrostimuliatoriu po operacijos? Gydytojas rekomenduoja pastiprinti raumenukus</p><p>P.S. I GK nereikejo nieko imti, tik telefona ir knyga</p>

Su kiekviena diena bus geriau. smile.gif Sveiki.

O ka naudosit nuo randu? Ka patare gydytojas?

Vieni sako tepa tepaliuku, kiti naudoja pleistrus, o kiti vienu metu uztepa tepaliuka ir dar ant virsaus priklijuoja pleistra nuo randu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 29 rugsėjo 2017 - 08:43