Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Awarded as tada buvau, Shagrifa noreciau prisijungimo. Biski priminsiu apie save, kad zinotumet kad neapsimetele. Dariausi pas Kaikari, gyvenu UK esu 5 vaiku mama, kartu buvo darytas pagurklio nusiurbimas, buvo laaabai didele melyne per puse kuno. Po operacijos 4 diena jau skridau atgal, na ir puse tatoo liko po op.

Atsimenu, kad kazkuri po manes irgi daresi pagurklio nusiurbima, kazka su randu dare labai noriu pamatyt ai ir galesiu ikelt foto kaip atrodau po poros metu smile.gif

sveiki užmačiau kad darėte pagurklio nusiurbimą pas kaikarį labai domina atsiliepimai ar esate patenkinta ar matosi ar nebus tik išmesti pinigai veltui. man rodė viena nuotrauka bet nelabai patiko. Po konsultacijos tiek turiu klausimu ir pamąstymų kad dar karta užsirašiau konsultacijai kad neliktu dvejoniu ir klausimu neatsakytu

Atsakyti
Merginos, labas,

Norejau paklausti jusu nuomones, ar gali taip stipriai skirtis kainos. Buvau pas du skirtingus gydytojus. Reikalinga pilna pilvo plastika, raumenu suvimas ir siurbimas nuo pilvo sonu, siek tiek nuo po krutine. Vienas paskaiciavo 2200 su viskuo, kitas 2700+siurbimas (minejo, kad 5 plotai po 150eu kazkur). Dabar svarstau ar cia tas kur pigiau, tai blogai padarys (G CH), ar tas kur daug uzsiprase tiesiog neadekvati kaina?

Kiek realiai tos operacijos kainuoja? Nes ribos nurodytos ju puslapiuose labai placios.

Ar po konsultacijos jie pasako kaina ir ji nebesikeicia? Nebuna taip, kad oi, cia siurbtelejom siek tiek daugiau ir dabar dar +500eu.
Atsakyti
Sveikos, merginos. Atsiprasau, buvau dingus. Istampiau nervus laukiancioms slapuku rolleyes.gif
Pasirodysiu dazniau mirksiukas.gif

Mataij, mane operavo R. Bagdonas. Sitos foto jau po korekcijos. Sutik, kad reik dar vienos unsure.gif

Niekaip neprisiruosiu konsultacijai. Labai laukiu gal vel Kaikaris atvaziuos i Klaipeda konsultuoti. Praeita karta dirbau, tai neturejau galimybes nuvaziuoti.

VaidaSa, as Klaipedoj mokejau tiek kiek pasake ir ne cento daugiau 2000 euru
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 09 08, 20:26)
VaidaSa, as Klaipedoj mokejau tiek kiek pasake ir ne cento daugiau 2000 euru

aciu, kad parasei. bet kas man keisciausia, kad taip skiriasi ju kainos. vienas uz ta pati pasake 2200, kitas 3200 (dave suprast, kad su nuolaida). esu pasimetusi, kiek tai gali itakoti kokybe, nes pas abu buvo kalbeta apie ta pati rezultata ir eiga.
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2017 09 09, 02:13)
aciu, kad parasei. bet kas man keisciausia, kad taip skiriasi ju kainos. vienas uz ta pati pasake 2200, kitas 3200 (dave suprast, kad su nuolaida). esu pasimetusi, kiek tai gali itakoti kokybe, nes pas abu buvo kalbeta apie ta pati rezultata ir eiga.

Labas.Koks gydytojas paskaiciavo 2200 ir koks 3200?

Skirtumas nera maziukas.
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2017 09 08, 19:26)

Mataij, mane operavo R. Bagdonas. Sitos foto jau po korekcijos. Sutik, kad reik dar vienos .

Labas.Primink ka tau taise per pirma korekcija? Ar tada nebuvo odos pertekliaus?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 09 rugsėjo 2017 - 06:58

Aciu labai uz slapuka 😚😆

Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2017 09 09, 04:13)

Tikrai didelis skirtumas. Isduok paslapti pas ka buvai.
QUOTE(Ciunia @ 2017 09 09, 09:01)
Labas.Primink ka tau taise per pirma korekcija? Ar tada nebuvo odos pertekliaus?

Buvo odos perteklius, tai kelias vietas pataise, bet vistiek man per daug odos.
QUOTE(evertas @ 2017 09 09, 11:13)
Aciu labai uz slapuka

Prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 09 09, 14:10)
Tikrai didelis skirtumas. Isduok paslapti pas ka buvai.

2200 Kaikaris
3200 Daunoravicius

galvoju gal grozio chirurgija po skandalo kainu nekelia, o kiti tuo naudojasi ir brangina. Nors siaip nesuprantu kodel toks skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2017 09 09, 20:24)
2200 Kaikaris
3200 Daunoravicius

galvoju gal grozio chirurgija po skandalo kainu nekelia, o kiti tuo naudojasi ir brangina. Nors siaip nesuprantu kodel toks skirtumas.

Labai didelis skirtumas.Eiciau pas Kaikari.O kokiam mieste gyveni?Kur tau butu patogiau Vilniuje ar Kaune operuotis?

Ar yra foto albume?Ar daug bedu su tavo pilvuku?

Galvojau 3200 paskaiciavo Astrauskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciunia: 09 rugsėjo 2017 - 22:24
QUOTE(VaidaSa @ 2017 09 09, 22:24)
2200 Kaikaris
3200 Daunoravicius

Eiciau pas Kaikari, tikrai puikus daktaras
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2017 09 09, 23:17)
Labai didelis skirtumas.Eiciau pas Kaikari.O kokiam mieste gyveni?Kur tau butu patogiau Vilniuje ar Kaune operuotis?

Ar yra foto albume?Ar daug bedu su tavo pilvuku?

Man butu geriau Vilniuje, bet as prisitaikysiu, cia kaip ir nera esmine priblema, kai kalbam apie 1000eu sen ar ten biggrin.gif

Ne, as nesu albume. Buvau tik skaitytoja, bet jau nusprendziau ir pati darytis operacija, nors dar siek tiek metausi, baimiu pilna. Bet nusprendziau bent jau pavaikscioti po gydytojus, paziureti, ka sakys. Ar cia as is tingejimo susigalvojau, ar istikruju yra problema. Tai anot Daunoraviciaus raumenu diastaze nera labai didele, bet visi raumenys tiesiog issiskete. Reiktu labiau susiuvineti, o ne tik pati tarpa uzsiuti. O Kaikaris sako, uztektu susiuti skyle tarp raumenu ir galima butu normaliai pasportuoti, nes dabar nieko su sportu nebus. Praktiskai visada vaikstau itraukus pilva, kuris antroj dienos pusej vistiek atrodo kaip 6tam menesi. O jeigu atpalaiduoju, tai atrodau mazu maziausia 8tam. Riebalu irgi yra daugiau negu pakankamai.

Galvoju nueiti dar pas koki nors gydytoja, kad butu trys nuomones ir trys kainos. Koki dar viena gydytoja jus pasiulytumet?
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2017 09 10, 21:34)
Man butu geriau Vilniuje, bet as prisitaikysiu, cia kaip ir nera esmine priblema, kai kalbam apie 1000eu sen ar ten  biggrin.gif

Ne, as nesu albume. Buvau tik skaitytoja, bet jau nusprendziau ir pati darytis operacija, nors dar siek tiek metausi, baimiu pilna. Bet nusprendziau bent jau pavaikscioti po gydytojus, paziureti, ka sakys. Ar cia as is tingejimo susigalvojau, ar istikruju yra problema. Tai anot Daunoraviciaus raumenu diastaze nera labai didele, bet visi raumenys tiesiog issiskete. Reiktu labiau susiuvineti, o ne tik pati tarpa uzsiuti. O Kaikaris sako, uztektu susiuti skyle tarp raumenu ir galima butu normaliai pasportuoti, nes dabar nieko su sportu nebus. Praktiskai visada vaikstau itraukus pilva, kuris antroj dienos pusej vistiek atrodo kaip 6tam menesi. O jeigu atpalaiduoju, tai atrodau mazu maziausia 8tam. Riebalu irgi yra daugiau negu pakankamai.

Galvoju nueiti dar pas koki nors gydytoja, kad butu trys nuomones ir trys kainos. Koki dar viena gydytoja jus pasiulytumet?

Jei Kaune tai gal pas Astrauska? Na jis pigiau tikrai nepasiulys..Nebent del nuomones.

Dar Kaune lyg Viksraitis dirba.Bet neteko girdet atsiliepimu del pilvuku..

Arba pabandyk Vilniuje nueiti i NMC.Yra ten gal trys daktariukai.Viena is ju moteris.Gal pas ja nueik.Bent jau del nuomones.

Vilniuje nera daug tu plastiku kliniku.Ai dar Vitkus yra.Bet pas ji nebus pigu.

Ir dar yra tas Vaiciunas Renaldas.Jis lyg sugiharoje dirba.

Atsakyti