[quote=DenimOnDenim,2017 06 28, 16:29]
O tai tik strijos nepatinka? Ar yra istampyta oda, raumenu prasiskyrimas? Pilna plastika darys ar daline?
Randas su laiku svieseja, man vietomis jau isvis vos matomas, o kai kur dar raudonas.. kazkaip netolygiai bala. O krutines randai man daug prasciau gija, nezinau nuo ko cia
Ir strijos, ir istampyta oda ir lasiakas kuris gyvenime nenukristu, nors esu pakankamai normalaus sudejimo. Niekad nejauciau jokio skausmo del issiskyrimo. Sake darys viska. Labai dziugina kad nuo soni kumpius nuims foto pameginsiu pasidaryti savaitgali. Labai butu idomu pamatyti ir kitu rezultatus
Sveikos mergaitės,
Po operacijos kada galima eiri į dušą ir šlapintį žaizdas? Pamišau savo daktariuko pqklaust?
Po operacijos kada galima eiri į dušą ir šlapintį žaizdas? Pamišau savo daktariuko pqklaust?
QUOTE(Cykrė @ 2017 07 27, 13:42)
Sveikos mergaitės,
Šiandien esu pirma para po op... tai klausiau snd ir sake kad po geru trijų parų... 7dienį ar 1dienį. Tik poto sausą švarų tvarstį. Kiek tau laiko?
QUOTE(kristuzil @ 2017 07 27, 20:07)
Šiandien esu pirma para po op... tai klausiau snd ir sake kad po geru trijų parų... 7dienį ar 1dienį. Tik poto sausą švarų tvarstį. Kiek tau laiko?
Ačiū už atsakymą. Man 3 para po operacijos, tai savaitgali galėsiu praustis, jei jėgų turėsiu.
Papildyta:
Kaip tu jauties?
QUOTE(Cykrė @ 2017 07 27, 23:43)
Ačiū už atsakymą. Man 3 para po operacijos, tai savaitgali galėsiu praustis, jei jėgų turėsiu.
Papildyta:
Kaip tu jauties?
Papildyta:
Kaip tu jauties?
Sako kad laikausi labai gerai... hmmm...nzn😂 matyt taip ir yra skauda zinoma, bet dziaugiuosi snd is lovos islipus 😆 kazi kada bus imanoma issitiesti? Tas labiausia vargina manau... man dar sonai nusiurbti tai snd nugara labiau skauda nei pjuvi 😂
QUOTE(kristuzil @ 2017 07 28, 13:53)
Sako kad laikausi labai gerai... hmmm...nzn😂 matyt taip ir yra
Džiugu girdėt, kad laikais gerai
Man šiandien 6 para po operacijos. Negaliu džiaugtis gera sveikata, skauda visur, judėt sudėtinga. Po abiejų cezarių jau sekančią dieną laksčiau. Bet vistiek esu laiminga, kad neturiu varvančios bambos ir tokio galingo pilvo Man prieš šią operaciją buvo atliktos 2 išvaržos operacijos ir po jų man bėgdavo skysčiai (pulingi).
Ar pas kurią nors iš Jūsų buvo bamboje atplėšus pleistrą ir nuėmus merliuką tokie strypeliai minkšti dar? Nesuprantu ar persitvarstant reikia juos išimt? Ligoninėje atrodo neišimimėjo ir aš namie pirmą kart persirišant nėmiau, dabar kažkaip pradėjau abejot.
QUOTE(Cykrė @ 2017 07 30, 09:19)
Džiugu girdėt, kad laikais gerai
Man šiandien 6 para po operacijos. Negaliu džiaugtis gera sveikata, skauda visur, judėt sudėtinga. Po abiejų cezarių jau sekančią dieną laksčiau. Bet vistiek esu laiminga, kad neturiu varvančios bambos ir tokio galingo pilvo Man prieš šią operaciją buvo atliktos 2 išvaržos operacijos ir po jų man bėgdavo skysčiai (pulingi).
Ar pas kurią nors iš Jūsų buvo bamboje atplėšus pleistrą ir nuėmus merliuką tokie strypeliai minkšti dar? Nesuprantu ar persitvarstant reikia juos išimt? Ligoninėje atrodo neišimimėjo ir aš namie pirmą kart persirišant nėmiau, dabar kažkaip pradėjau abejot.
Vakar paleido namo,o vakare su draugais variau prie vandens pasedet,i wake boarding cempionata paspoksot 😂 kol sedziu tai labai neblogai jaučiuosi 😂 sunku eit,kerta per nugara 😂 man bamboj matosi tik siulai kažkokie 🤔 daugiau lyg ir nieko...
Bet kaip man keista, kar nejaučiu to pilvo 😐 net nesuptantu ar skauda, ar nemalonu ar kas čia... net silpna darosi kai jį liečiu 😂
Papildyta:
QUOTE(kristuzil @ 2017 07 30, 19:00)
Vakar paleido namo,o vakare su draugais variau prie vandens pasedet,i wake boarding cempionata paspoksot 😂 kol sedziu tai labai neblogai jaučiuosi 😂 sunku eit,kerta per nugara 😂 man bamboj matosi tik siulai kažkokie 🤔 daugiau lyg ir nieko...
Bet kaip man keista, kar nejaučiu to pilvo 😐 net nesuptantu ar skauda, ar nemalonu ar kas čia... net silpna darosi kai jį liečiu 😂
O kiek laiko reikia skylutes po liposakcijos perrišinėti? 🤔 jos tokios mažiukės ir nereikšmingos atrodo lyginant su bamba ir pjūviu 😂 nors skauda....
QUOTE(kristuzil @ 2017 07 30, 18:04)
O kiek laiko reikia skylutes po liposakcijos perrišinėti? 🤔 jos tokios mažiukės ir nereikšmingos atrodo lyginant su bamba ir pjūviu 😂 nors skauda....
Nu tu ir gastroliuoji... Aš tik po namus sugebu pašliaužot, o daugiausiai laiko praleidžiu lovoje. Nors su kiekviena diena vis geryn.
Pas mane pilvas toks aptirpęs, vietomis nejautrus, bet kol kas neeezina manęs tai.
Aš persirišinėju kas 2-3 dienas, kada pjūvį ir bambą perrišinėju tuo pačiu ir tas skulutes.
QUOTE(Cykrė @ 2017 07 31, 15:31)
Nu tu ir gastroliuoji... Aš tik po namus sugebu pašliaužot, o daugiausiai laiko praleidžiu lovoje. Nors su kiekviena diena vis geryn.
Pas mane pilvas toks aptirpęs, vietomis nejautrus, bet kol kas neeezina manęs tai.
Aš persirišinėju kas 2-3 dienas, kada pjūvį ir bambą perrišinėju tuo pačiu ir tas skulutes.
Na va, šnd jau vairavau 🤗 jaučiuosi gerai labai manau 😊 buvau net ir parden apsipirkti...tai daiktus kol parainešiau iš mašinos ilgai užtruko 😂 ryt eisiu apsirodyt gydytojui 🤗 pagaliau jau tiesesnė biški esu...labai kerta per nugarą tas bobutiškas ėjimas....
Sveikos Skaitau skaitau viską, akys baigia išvarvėt Jungsiuosi į būrį. Labai aktualu viskas. Pavargau su tuo pilvu kovot/maskuot. Renkuosi tarp V.K ir M (gr.ch.) V.K. lyg randą ilgesnį daro. Ar į Klp važiuot?
Sveikutės, jungiuosi ir aš į jūsu būrį. Esu trečia diena po op. Operavo K.M. grožio chirurgijoje. Buvo stipriai (virš 5 cm.) plyšę pilvo raumenys, plius pilvo ir bambos išvaržos, deformavusi bamba po gimdymu ir auskaro. Jaučiuosi pakankamai gerai, pilvukas plokščias, riebaliuku siurbti man nereikejo, iki op. visus riebaliukus buvau numetusi. Važiuoju laiminga namo Vėliau atsiusiu foto su prašymu, kad prie albumo prijungtumėte ;)
QUOTE(Paukšte @ 2017 08 02, 23:07)
Sveikos Skaitau skaitau viską, akys baigia išvarvėt Jungsiuosi į būrį. Labai aktualu viskas. Pavargau su tuo pilvu kovot/maskuot. Renkuosi tarp V.K ir M (gr.ch.) V.K. lyg randą ilgesnį daro. Ar į Klp važiuot?
Man asmeniškai patinka visų iš Gr.ch. daktarų darbai. Aš pati operavausi pas D.Rainį jis dirba ir gr.ch. ir kauno klinikose. Esu labai patenkinta.
QUOTE(LOGO_SANDRA @ 2017 08 03, 10:21)
Sveikutės, jungiuosi ir aš į jūsu būrį. Esu trečia diena po op. Operavo K.M. grožio chirurgijoje.
Lengvo gijimo