Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos. Va, pagaliau pasirodau kas man nepatinka mano pilve. Virš rando kalneliai ir odos gerokai per daug.

5ee792cc24f8f55ad2728a490f7228c0983.jpg

Sayta, asmeniškai esu buvus pas Maslauską, patiko. Kaikario nžn, bet tavo vietoj nueičiau pas abu

Atsakyti

Shagrifa tie kalneliai ir man nepatiktu. Pas mane virs pjuvio yra didelis kalniukas per visa ilgi. kaip sake tai yra riebalinis poodins sluoksnis kurio nesiurbe. Oda sake kad galejo su laiku atsirasti. Pas mene nera odos. 

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 06 13, 23:46)
Shagrifa tie kalneliai ir man nepatiktu. Pas mane virs pjuvio yra didelis kalniukas per visa ilgi. kaip sake tai yra riebalinis poodins sluoksnis kurio nesiurbe. Oda sake kad galejo su laiku atsirasti. Pas mene nera odos.

Tai va, ir man nepatinka. Pas mane nėra to kalnelio tik virš bambos, per patį viduriuką, o šonuose iki kaulų yra. Taip ir maniau, kad čia riebalai, jei juos tik pasiurbtų, tai odos dar daugiau atsirastų, tai faktas, kad reik ir papjaustyt dar mane rolleyes.gif
Atsakyti
Shagrifa, niekad nebuciau pagalvojus, kad taip pas tave pasidaro, nes visose foto man tavo pilvas buvo idealus, o vat savam visad rasdavau minusu. As irgi galvoju apie korekcija, kai buvau pas dr, sake kad perdarys. Bet liepe issitirt hormonus, nes mano oda nesitraukia taip, kaip turetu. Kai susiuvo raumenis ir pamazejo mano liemuo, ta oda nuo pat virsaus (beveik nuo krutines) sedint krenta zemyn. Ir tas kalniukas bent jau man yra tiesiog oda, ne riebalas. Zodziu normali oda turetu susitraukt ten, kur net striju nebuvo, o man ji nelabai traukiasi. O pas tave matosi, kad ten strijos ir per jas raukslejasi.
QUOTE(Sayta @ 2017 06 13, 21:29)
<p>Buvau siandien pas Masl tai jis ir Kaik pasikviete. Patiko abadu. Randa nuleisti galima apie 2 cm, uzciopem nedideli prasiskyrima. Sake galvoti ar verta atkelineti per naujo.</p><p>Dar pas Astr buvau, jis mano kad reikia perdaryti kad nebutu issiputimo. </p><p>Seip issipucia nelabai daug bet visvien erzina vakare. Numeciau 6 kg, per pilva 10 cm. Vaizdelis visai nieko tik noriu kad po tokios operacijos niekas neerzintu. </p><p>Tai vat galvosiu ka rinktis. </p><p>Dar krutine noriu didintis tai del pjuvio vietos abejoju, po krutine ar per pazasti. </p>

Pas mane pjuvis po krutine, apie pazasti net nesvarsciau. Nes tiek vasara, tiek sportuojant pazastyse tie randai matytusi...
Atsakyti

Po kiek laiko grizot i gyvenima? Kada jau galima po namus laisvai sukinetis, vaikus kilnot, o kada i darba?

Atsakyti
Labas,merginos smile.gif noriu papulti į jūsų būrį. Liepos 27 esu užsirašiusi pas Maslauską op. Įdomu atsiliepimai,rezultatai smile.gif vis tiek darysiu jau,tik norisi viską žinoti. Labai bijao to rando unsure.gif bet tos strijos... už ką čia mus tie leliukai taip suniokojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuzil @ 2017 06 27, 21:22)
Labas,merginos  smile.gif noriu papulti į jūsų būrį. Liepos 27 esu užsirašiusi pas Maslauską op. Įdomu atsiliepimai,rezultatai smile.gif vis tiek darysiu jau,tik norisi viską žinoti. Labai bijao to rando unsure.gif bet tos strijos... už ką čia mus tie leliukai taip suniokojo  unsure.gif

O tai tik strijos nepatinka? Ar yra istampyta oda, raumenu prasiskyrimas? Pilna plastika darys ar daline?

Randas su laiku svieseja, man vietomis jau isvis vos matomas, o kai kur dar raudonas.. kazkaip netolygiai bala. O krutines randai man daug prasciau gija, nezinau nuo ko cia priklauso.

Pinote, po savaites jau daug geriau, atsimenu i perisima po savaites is bedos buciau ir pati nuvairavus. Dar papietaut nuejau ta karta. Po 2 savaiciu ejau i kina, o realiai jau pilnaverciu zmogum jauciaus po kokio menesio. Nors raumenis kartais suskausdavo ir 3-4 men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 28 birželio 2017 - 15:37

DenimOnDenim, Aciu!  :4u: 

Atsakyti
Esu labai nepatenkintas rezultatu. Aš nerekomenduočiau Kristina Vaišvilaitė.
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 06 24, 23:21)
O pas tave matosi, kad ten strijos ir per jas raukslejasi.

Jo, pas mane ten vien strijos
Atsakyti
As uzsirasiau rugsejui, visko daug apkalbejom ir vis tiek liko neatsakytu klausimu. Ar vilnietes daretes op Kaune? o kur tada siuliukus trauktu ir kiti reikaliukai - vel vaziuoti i Kauna? ax.gif ir kaip del mmm jeigu ispultu ta diena? doh.gif
Atsakyti
Sveikos. praita savaite buvo 3men, kaip po op. Buvau pas gyd apziurai, sake viskas liuks. randas gyja gerai, vietomis jau pabales, vietomis labai net raudonis. bet kadangi siuo metu yra pats randp zydejimas, tai sake rezultatas labai geras.

Tik va niekaip nesuprantu kas cia atsitiko, antradienio vakara pastebejau, kad pilvas kazkoks issiputes, bet pasiputus ne tik apacia, bet visas, nuo pat krutines. nu galvoju, kad biski persivalgiau, nors tokia nesijauciau, galvoju ryt jau bus geriau, bet va jau atra diena ir tas pats. nebesuprantu ar cia koks sutinimas, nes zole papjoviau, bet pjoviau ne pirma kart po operacijos, tai kaip ir atmetu sita varianta ar cia kas negerai, jau i galva lenda visokius mintys, gal kas prasisikyre ar dar kas. seip gyvenau jau pilnaverti gyvenima, labai gerai visada jausdavausi. net nz ar cia eiti pas gydytoja ar laukti.
Zodziu pasibedavojau.
Atsakyti