Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 05 29, 15:19)
Sveikos.
Padare man rando nuzeminima po pilvo plastikos, bet nepasiklausiau kiek laiko dirza nesiot. Pilvo raumenys nebuvo liesti si karta tik nupjauta pora centimetru odos. Gal kuri zinot ar ilgai ta dirza nesiot reik?

O kaip gijimas, ar lengvesnis?

QUOTE(Sayta @ 2017 06 05, 20:36)
Pas koki gydytoja korekcija daretes? Kokia kaina buvo. As pas ta pati kuris dare plastika nenoriu darytis korekcijos. 

Visgi planuoji korekcija? O kaip sportas, nesutvarke iki tiek, kad tenkintu vaizdas?
Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 06 05, 20:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nauja pradzia" data-cid="71650668" data-time="1496063975"><div><p>Sveikos.
Padare man rando nuzeminima po pilvo plastikos, bet nepasiklausiau kiek laiko dirza nesiot. Pilvo raumenys nebuvo liesti si karta tik nupjauta pora centimetru odos. Gal kuri zinot ar ilgai ta dirza nesiot reik?</p></div></blockquote><p>Pas koki gydytoja korekcija daretes? Kokia kaina buvo. As pas ta pati kuris dare plastika nenoriu darytis korekcijos. </p><p></p>

As pas Kaikari dariau pilvo plastika ir dabar randa. Nieko nekainavo. As dabar dariausi apatiniu voku plastika, tai ir pilva prie to paties papjauste smile.gif

QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 06 05, 21:05)
Visgi planuoji korekcija? O kaip sportas, nesutvarke iki tiek, kad tenkintu vaizdas?

Ner net ka lyginti, labai lengvas gyjimas palyginus su plastika. Aisku reik saugotis, sportuot negalima, bet nesijauciu tokia neveiksni kaip buvo po pilnos plastikos.

Atsakyti

o gal kuri galit is arti bambos foto imest. nu man kazkokia keista ta bamba po op. tas randas ja kazkaip iremina.. nu negraziai kazkaip

Atsakyti

Pilvas paliko plokscias bet Randas labai austai yra, net  10 cm gaunasi. Vaziuosiu konsultacijai. 

Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 05 29, 21:53)

Sveika, matau nuotraukas. Itariu plyse raumenys, striju near, rezultatas bus liuks biggrin.gif
Papasakok placiau apie save

kur butu galima pamatyti jusu rezultatus? bigsmile.gif vis dar dvejoju kuria klinika pasirinkti...
Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 06 06, 08:01)
<p>o gal kuri galit is arti bambos foto imest. nu man kazkokia keista ta bamba po op. tas randas ja kazkaip iremina.. nu negraziai kazkaip</p>

Kurio laikotarpio domina išvaizda, dabar į albumiuką įkelsiu 6 sav. babutę iš arčiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(anemone_vln @ 2017 06 06, 09:01)
kur butu galima pamatyti jusu rezultatus?  bigsmile.gif  vis dar dvejoju kuria klinika pasirinkti...

Tai ar gavai prisijungimus prie albumo? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sayta @ 2017 06 06, 08:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DenimOnDenim" data-cid="71661989" data-time="1496689539"><div><p>O kaip gijimas, ar lengvesnis?

Visgi planuoji korekcija? O kaip sportas, nesutvarke iki tiek, kad tenkintu vaizdas?</p></div></blockquote><p>Pilvas paliko plokscias bet Randas labai austai yra, net  10 cm gaunasi. Vaziuosiu konsultacijai. </p><p></p>

O primink, pas ka dareisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 08 birželio 2017 - 14:55
QUOTE(Yoli @ 2017 06 08, 15:57)

taip, gavau 4u.gif
Atsakyti

Kurio laikotarpio domina išvaizda, dabar į albumiuką įkelsiu 6 sav. babutę iš arčiau smile.gif
Papildyta:

Papildyta:

O primink, pas ka dareisi?

Pas D.Jauniski, Vilniuje Northway

Atsakyti

Kurio laikotarpio domina išvaizda, dabar į albumiuką įkelsiu 6 sav. babutę iš arčiau smile.gif [b]Papildyta:[/b] Tai ar gavai prisijungimus prie albumo? smile.gif [b]Papildyta:[/b] O primink, pas ka dareisi?

Pas D.Jauniski, Vilniuje Northway dariausi.

I konsultacija del rando uzsirasiau pas Maslauska. 

Kokia jusu nuomone Maslauskas ar Kaikaris geresni? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sayta: 13 birželio 2017 - 07:29
Sveikos. Va, pagaliau pasirodau kas man nepatinka mano pilve. Virš rando kalneliai ir odos gerokai per daug.

vartotojo įkelta nuotrauka

Sayta, asmeniškai esu buvus pas Maslauską, patiko. Kaikario nžn, bet tavo vietoj nueičiau pas abu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 13 birželio 2017 - 18:50
Su drabužiais patinku sau rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Buvau siandien pas Masl tai jis ir Kaik pasikviete. Patiko abadu. Randa nuleisti galima apie 2 cm, uzciopem nedideli prasiskyrima. Sake galvoti ar verta atkelineti per naujo.

Dar pas Astr buvau, jis mano kad reikia perdaryti kad nebutu issiputimo. 

Seip issipucia nelabai daug bet visvien erzina vakare. Numeciau 6 kg, per pilva 10 cm. Vaizdelis visai nieko tik noriu kad po tokios operacijos niekas neerzintu. 

Tai vat galvosiu ka rinktis. 

Dar krutine noriu didintis tai del pjuvio vietos abejoju, po krutine ar per pazasti. 

Atsakyti