Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Labas, jungiuosi prie jusu smile.gifGal zinot kiek laiko turi praeiti po maitinimo nutraukimo, kada jau butu galima atlikti plast. operacija? Kazkurioje klinikoje radau info, kad turi praeiti net 6 menesiai, kazkaip labai daug atrodo..

man irgi tiek sake...

Atsakyti
QUOTE(sanri @ 2017 05 25, 17:30)
man irgi tiek sake...</p>

o as tikejausi, kad viskas greiciau vyksta smile.gif merginos, kaip gauti galimybe pasiziureti jusu grozius? diskusija apmirus, turbut visos jau pasigrazinusios? smile.gif
Atsakyti
ir dar - ar yra, kuriai plastika daryta tik po tam tikro svorio numetimo? pas mane nera ypatingo virsvorio, viskas tame pilve, tik plius turiu isvarza..
na ir suma sumarum taip ir nesupratau is diskusiju kur geriausias kokybes ir kainos santykis Vilniuje? grozio chirurgijoje?
Atsakyti
QUOTE(anemone_vln @ 2017 05 23, 22:33)
Labas, jungiuosi prie jusu smile.gif Gal zinot kiek laiko turi praeiti po maitinimo nutraukimo, kada jau butu galima atlikti plast. operacija? Kazkurioje klinikoje radau info, kad turi praeiti net 6 menesiai, kazkaip labai daug atrodo..

O man tokios info nesake niekas, o kai per konsultacija klausiau tai sake kad maitinimas neturi itakos visai. As pati dariau operacija dar maitinimo nebuvau nutraukusi visai, planavau po op nebeduot kruties... tik nepavyko. Tiesa, vaikui mano jau virs metuku. Ka gydytojas sake, tik tiek kad po op negerai del antibiotiku po op ir pirmas dienas.

Dariausi grozio chirirgijoj, mano manymu ten geras kokybes ir kainos santykis, kas patiko kad pas juos nera jokiu pasleptu mokesciu, pasake suma ir ji galutine su viskuo viskuo. Prieziura po op labai patiko, maitinimas is pica jazz berods. smile.gif

tik grozio chirirgija op atlieka tik Kaune.

mes turime savo albuma, tik ten norint patekto reikia savo fotkes "pries" merginai nusiusti tik nepamenu kuriai ir tada gausi prisijungimus. Gal pirmoj zinutej yra info?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoli: 26 gegužės 2017 - 20:17
QUOTE(Yoli @ 2017 05 26, 21:13)
O man tokios info nesake niekas, o kai per konsultacija klausiau tai sake kad maitinimas neturi itakos visai. As pati dariau operacija dar maitinimo nebuvau nutraukusi visai, planavau po op nebeduot kruties... tik nepavyko. Tiesa, vaikui mano jau virs metuku. Ka gydytojas sake, tik tiek kad po op negerai del antibiotiku po op ir pirmas dienas.

Dariausi grozio chirirgijoj, mano manymu ten geras kokybes ir kainos santykis, kas patiko kad pas juos nera jokiu pasleptu mokesciu, pasake suma ir ji galutine su viskuo viskuo. Prieziura po op labai patiko, maitinimas is pica jazz berods. smile.gif

tik grozio chirirgija op atlieka tik Kaune.

mes turime savo albuma, tik ten norint patekto reikia savo fotkes "pries" merginai nusiusti tik nepamenu kuriai ir tada gausi prisijungimus. Gal pirmoj zinutej yra info?

dekui uz atsakyma! aha, radau pasto adresiuka, tik maniau, kad prisijungima reikia "uzsitarnauti" smile.gif pabandysiu savaji italpinti i kadra..

o kada paleido namo ir kaip sekesi maitinti po operacijos? maniskis vaikinas irgi nemazas, jau pusantru tuoj, tik atsisakyt mp net neketina
Atsakyti
QUOTE(anemone_vln @ 2017 05 26, 20:51)
dekui uz atsakyma! aha, radau pasto adresiuka, tik maniau, kad prisijungima reikia "uzsitarnauti" smile.gif pabandysiu savaji italpinti i kadra..

o kada paleido namo ir kaip sekesi maitinti po operacijos? maniskis vaikinas irgi nemazas, jau pusantru tuoj, tik atsisakyt mp net neketina

Dvi naktis laike klinikoj, planavau nebeduoti daugiau savo pieno, bet ji mane pamate ir iskarto amam am biggrin.gif kadangi vaziuojant namo antibijotiku jau para neturejau kazkur , tai jau vaziuodama namo daviau smile.gif palengvejo ir jai ir man, nes krutys buvo pilnuteles. ir nieko maitinau po op, vyras paduodavo, paslinkdavo tinkamai ir guledavom kartu smile.gif pilva pasaugodavau kad neispirtu, bet ir dabar dar saugau nes jis dar toks jautrus smile.gif
Atsakyti
nusiunciau savo foto i pasta, lauksiu atsakymo ;)
Atsakyti
Sveikos.
Padare man rando nuzeminima po pilvo plastikos, bet nepasiklausiau kiek laiko dirza nesiot. Pilvo raumenys nebuvo liesti si karta tik nupjauta pora centimetru odos. Gal kuri zinot ar ilgai ta dirza nesiot reik?
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 05 29, 17:19)
Sveikos.
Padare man rando nuzeminima po pilvo plastikos, bet nepasiklausiau kiek laiko dirza nesiot. Pilvo raumenys nebuvo liesti si karta tik nupjauta pora centimetru odos. Gal kuri zinot ar ilgai ta dirza nesiot reik?

Sveika. Niekaip neatgaminu kiek laiko as nesiojau korseta po korekcijos doh.gif Bet tikrai ne taip ilgai, kaip po pirmos op.
Papildyta:
QUOTE(anemone_vln @ 2017 05 27, 20:29)
nusiunciau savo foto i pasta, lauksiu atsakymo ;)

Sveika, matau nuotraukas. Itariu plyse raumenys, striju near, rezultatas bus liuks biggrin.gif
Papasakok placiau apie save
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 05 29, 20:53)
Sveika. Niekaip neatgaminu kiek laiko as nesiojau korseta po korekcijos doh.gif Bet tikrai ne taip ilgai, kaip po pirmos op.

Per karscius neimanoma but su juo, niezti visa pilva. Ryt bus savaite po op. gal pakaks.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 05 29, 21:53)
Sveika, matau nuotraukas. Itariu plyse raumenys, striju near, rezultatas bus liuks biggrin.gif
Papasakok placiau apie save

Raumenu prasiskyrimas ir isvarza, pilvas grazutelis kaip nestukes. Po kurio laiko gimus antram vaikuciui "suemiau" save i rankas ir dariau atsilenkimus, kad sumazinciau pilvuka, maniau ispreotesiu nuo skausmo ir diskomforto pilve, prasikankinau kazkiek laiko, kol patekau pas gydytoja ir nustate diastaze, iki to laiko niekada neteko girdeti apie tokius dalykus, niekam is artimuju rato nepasitaike. Tad dabar aisku, kad dietos ir sportas nepades, juolabiau jokiu atsilenkimu daryti negalima, ruosiuosi plastikai, tik vis neissirenku gydytojo... Tuo paciu lankau kineziterapija, gal kiek riebaliuko nutirpinsiu nuo sonu
Atsakyti

Sveikos.

Pas koki gydytoja korekcija daretes? Kokia kaina buvo. As pas ta pati kuris dare plastika nenoriu darytis korekcijos. 

Atsakyti