Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Sayta @ 2017 05 08, 21:13)
<p>Mano reikalai pagerejo. Po 5 savaiciu sportu, t.y. 4 kartai i savaite po 2 valandas treniruokliu saleje ir trenerio sudarytas mitybos planas -4 kg. Pilvas mano SUSITRAUKE. Dabar toks kietas ir atletiskas atrodo. Manau skundu rasyti nebereikes 😁 ir tikrai gydytojai buvo teisus del raumenu tonuso. Dar 5 savaites padyrbsiu intensyviai ir bus dar geresnis vaizdas. Dabar tik likau nepatenkinta del rando kuris tikrai per aukstai. Vaziuosiu konsultacijai, gal ka pasiulys. </p>

Nu liuks! Kokia tu saunuole, mano irgi tonusas nulinis, bet niekaip neprisverciu sportuot rimtai pradet, tai tas, tai anas, randu simta priezasciu nukelt kitai dienai doh.gif
O tavo tik issiputimas buvo didelis? Neatrode, kad yra per daug odos?
Atsakyti

Oda nekaba visai tai vat del rando nuleidimo kazin kaip bus. Yra tik poodinis sluoksnis minkstas truputi, sake nenusiurbe nes negalima buvo oda plona. Jo buvo issiputes labai, pabarskinus kaip i bugna girdejosi garsas. 

Atsakyti
Sayta, puikios naujienos bigsmile.gif Jei gali pasirodyk kokį darbą nudirbai rolleyes.gif
Atsakyti

Shagrifa man iskilo toks klausimas: kada tu pastebejai, kad tau reikia koorekcijos? Nes as jau antra diena be korseto, sakau reikia pradeti pratintis be jo, bet galvoju kada cia gali kazkas blogo islysti. Ar iskato turi pasimatyti ar kazkas itakoja tai? Pvz del ko ras randas gali pakilti?? 

EmiCro o tu dar su korsetu ar jau be?

Atsakyti
</p><p>EmiCro o tu dar su korsetu ar jau be?</p>
[/quote]

As po truputi atsipratinau ir dabar jau gyvenu visiskai be korsero. Tiesa, rytojaus zygiui vel ji uzsidesiu, nes kai pradejau jo nenesiot, labiau patinstu.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 05 12, 14:01)
Shagrifa man iskilo toks klausimas: kada tu pastebejai, kad tau reikia koorekcijos? Nes as jau antra diena be korseto, sakau reikia pradeti pratintis be jo, bet galvoju kada cia gali kazkas blogo islysti. Ar iskato turi pasimatyti ar kazkas itakoja tai? Pvz del ko ras randas gali pakilti??

Del ko randas gali pakilti nzn. As nuo pat pradziu kabinejausi prie pilvo, bet kantriai laukiau beveik puse metu, kol pasimatys galutinis rezultatas. Po 5 menesiu po op jau buvau tikra, kad reikia korekcijos. Buvo like nemazai odos ir susidariusi rauksle vienam sone.
Atsakyti
Merginos, kad po operacijos pradejom miegot ant sono? Ar pilvo?

Man siandien istrauke siulus. Ryt jau galesiu visus tvarscius nusiimti galutinai. Randas atrodo labai zemai ir kiek maciau labai plonytis. Tik labai labai ilgas. Bet cia jau net nekreipiu demesio. Bamba gyja ne taip graziai, reikes laiko.
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2017 05 15, 15:33)

Man siandien istrauke siulus. Ryt jau galesiu visus tvarscius nusiimti galutinai.  Randas atrodo labai zemai ir kiek maciau labai plonytis. Tik labai labai ilgas.  Bet cia jau net nekreipiu demesio.  Bamba gyja ne taip graziai, reikes laiko.

Kas operavo?

As ant sono pradejau miegot gal nuo 3 sav, iki tol randa nemaloniai tempe
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2017 05 15, 15:33)

Man siandien istrauke siulus. Ryt jau galesiu visus tvarscius nusiimti galutinai.  Randas atrodo labai zemai ir kiek maciau labai plonytis. Tik labai labai ilgas.  Bet cia jau net nekreipiu demesio.  Bamba gyja ne taip graziai, reikes laiko.

O as labai greitai, grįžusi namo jau miegojau ant šono smile.gif Aš vat vis stavrstau ar ant pilvo jau galėčiau miegot, nes dar nemiegojau nė karto. Kartą pabandžiau atsigult, taip kažkaip nebuvo malonu tai ir vėl ant šono.

Turiu klausimuką, kas naudojote tą tepaliuką nuo rando? Kiek tubelių išnaudojote? smile.gif kokie rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 05 12, 12:01)
<p>Shagrifa man iskilo toks klausimas: kada tu pastebejai, kad tau reikia koorekcijos? Nes as jau antra diena be korseto, sakau reikia pradeti pratintis be jo, bet galvoju kada cia gali kazkas blogo islysti. Ar iskato turi pasimatyti ar kazkas itakoja tai? Pvz del ko ras randas gali pakilti?? </p><p>EmiCro o tu dar su korsetu ar jau be?</p>

Mano supratimu rando pakilimas priklauso nuo odos tamprumo ir laisvumo, kiek oda pakils iš apačios (nuo lytinių lūpų) Ir mano supratimu tas aukštis po OP matosi iš karto, vėliau jau nepakils. Mano pvz pakilo labiau nei aš pati planavau wub.gif tai darau išvada, kad pas mane ten buvo oda laiva taip pat.
Papildyta:
QUOTE(Sayta @ 2017 05 09, 10:27)
<p>Oda nekaba visai tai vat del rando nuleidimo kazin kaip bus. Yra tik poodinis sluoksnis minkstas truputi, sake nenusiurbe nes negalima buvo oda plona. Jo buvo issiputes labai, pabarskinus kaip i bugna girdejosi garsas. </p>

Na nuleidimas tai reiškia dar vieną pjūvį žemiau ir vėl tempimą į apačią smile.gif aš taip galvoju, labai įdomu ką daktaras pasiūlys.
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 05 16, 07:03)
Kas operavo?

As ant sono pradejau miegot gal nuo 3 sav, iki tol randa nemaloniai tempe

Gediminas Rauba

As taip pusiau ant sono miegu. Pagalve po pilvu pasikisu.

O dar klausimukas sonuose tas randas ne toks grazus kaip priekyje. Ar jisai dar issitiesins kai tinimas dings? Ar ir liks jau toks koks yra?
Atsakyti
Labas, jungiuosi prie jusu smile.gif Gal zinot kiek laiko turi praeiti po maitinimo nutraukimo, kada jau butu galima atlikti plast. operacija? Kazkurioje klinikoje radau info, kad turi praeiti net 6 menesiai, kazkaip labai daug atrodo..
Atsakyti