Sveikos
esu savaite po pilnos pilvo plastikos turiu klausima jau pasidariusioms, kuri dar laika bus toks "issiputes" pilvas? Šiaip nenoriu pasakyti, kad va po savaites tokios sudetingos operacijos "opa" ir turi kieta plokscia pilva, tiesiog mane stebina kai kurios nuotraukos (ne jusu, as priejimo neturiu) facebooke zinoma ir as sau dariau nuotraukas palyginimui, tai kai kur kaip supratau tam tikru rakursu fotografuojant jau vos ne "kubikai"
Vaikstau kone pastoviai su korset , tik miegu be jo
p.s. merginos, tikriausiai paguodos ieskau, nes jauciuosi kaip nescias pingvinas
QUOTE(dolce fragola @ 2017 05 03, 17:56)
Sveikos
esu savaite po pilnos pilvo plastikos turiu klausima jau pasidariusioms, kuri dar laika bus toks "issiputes" pilvas? Šiaip nenoriu pasakyti, kad va po savaites tokios sudetingos operacijos "opa" ir turi kieta plokscia pilva, tiesiog mane stebina kai kurios nuotraukos (ne jusu, as priejimo neturiu) facebooke zinoma ir as sau dariau nuotraukas palyginimui, tai kai kur kaip supratau tam tikru rakursu fotografuojant jau vos ne "kubikai"
p.s. merginos, tikriausiai paguodos ieskau, nes jauciuosi kaip nescias pingvinas
Man gyd sake, kad 6sav reikia buti 24val per para su korsetu. kiek zinau kai kurios merginos suejus terminui tik nusiimineja naktimis, o jums tik savaite keista..bet gal jums gydytojas taip rekomendavo??? as pati, kaip rasiau jau 6sav po op ir vis dar vaikstau su juo. Man sutinimas irgi i vakara atsiranda, ypac daugiau veiklos turejus ta diena, tai as apie nusiemima jau nelabai galvoju.. jauciu dar nesiosiu poros savaiciu kokiu. O FB tuo labiau siandien skaiciau senesnius postus, tai ten raso, kad merginos nesioja ne taip, kaip man gyd rekomendavo 6sav, o 2menesius (8 sav).
QUOTE(Samsunge @ 2017 05 03, 16:18)
Man gyd sake, kad 6sav reikia buti 24val per para su korsetu. kiek zinau kai kurios merginos suejus terminui tik nusiimineja naktimis, o jums tik savaite keista..bet gal jums gydytojas taip rekomendavo??? as pati, kaip rasiau jau 6sav po op ir vis dar vaikstau su juo. Man sutinimas irgi i vakara atsiranda, ypac daugiau veiklos turejus ta diena, tai as apie nusiemima jau nelabai galvoju.. jauciu dar nesiosiu poros savaiciu kokiu. O FB tuo labiau siandien skaiciau senesnius postus, tai ten raso, kad merginos nesioja ne taip, kaip man gyd rekomendavo 6sav, o 2menesius (8 sav).
nesioti sake 6-9 savaites. Del to viskas gerai. As tikriausiai pati kazka ne taip supratau del nakties , nes is tikruju ne kaip psichologiskai jauciuosi kardinaliai pasikeitus gyvenimo tempui pradejau ir raminamuosius lasus gerti, nes labai nervuojuos. Mat gyvenu viena su paaugle dukra, tai kai namai laikesi ant mano peciu dabar sunku bet ne apie tai as....
Nuo siol ir as nakciai nesiskirsiu su korsetu Jus teisi, vakarop tikrai patinsta ir ypac jei diena buvo daugiau veiklos.
QUOTE(Samsunge @ 2017 05 02, 14:02)
Siandien 6sav po op ir iskyla klausimas lupti nuo saves ta korseta ar ne?? ar jus tik suejo terminas ir metet ji lauk ir daugiau neuzsidejot?? kazkaip as saugiau su juo jaucios nei be jo, todel ir abejoju. taip pat sii savaitgalis buvo labai intensyvus, tai pilvas taip sutino, kad kaip po op atrode. Aciu D,kad siandien jau geriau. bet mastau, ka su juo daryti : parduoti? pasilikti? gal naudinga jei sutinsti ji uzsideti??
Ka kitos daret su to korsetu??
EmiCro ka tu darysi?? tai juk ir 6 sav po op??
Ka kitos daret su to korsetu??
EmiCro ka tu darysi?? tai juk ir 6 sav po op??
As sianakt pirma kart miegosiu be korseto, dienom dar gal vis uzsidesiu. Man jau tinsta labai mazai, nors jau gyvenu iprasta gyvenima, isskyrus sporta. Turejau aktyvia kelione, viskas puikiai, tik siandien prisigalvojau kad gal randas kiek paraudo:(
Po nesiojimo korseta mesiu lauk, nes nusidaze melynai nuo dzinsu nauju🙈
Merginos, nemeskit korsetu lauk. O gal reiks kokios korekcijos kaip man. Tai pirksit naujus? As dar ir dabar ji saugau, nors ne kokios isvaizdos, bet jei sugalvosiu dar karta pasikoreguoti pilva, atitarnaus ir trecia karta
Sveikos. As irgi jau po operacijos. Dare pilna plastika ir siuvo raumenis. Ryte jauciausi geriau dabar labai istinau. Skauda belekaip. Bet del tokio reikalo verta. Vyras vakar aplankes sake turbut pirmas pirkinys bus atskiras maudinukas ❤❤❤ jeigi dar kuri abejojat, neabejokit 😘
QUOTE(Streamy @ 2017 05 04, 17:41)
Sveikos. As irgi jau po operacijos. Dare pilna plastika ir siuvo raumenis. Ryte jauciausi geriau dabar labai istinau. Skauda belekaip. Bet del tokio reikalo verta. Vyras vakar aplankes sake turbut pirmas pirkinys bus atskiras maudinukas ❤❤❤ jeigi dar kuri abejojat, neabejokit 😘
Sveikinu! Lengvo gijimo!
Pas ka dareisi?
QUOTE(Shagrifa @ 2017 05 04, 12:39)
Merginos, nemeskit korsetu lauk. O gal reiks kokios korekcijos kaip man. Tai pirksit naujus? As dar ir dabar ji saugau, nors ne kokios isvaizdos, bet jei sugalvosiu dar karta pasikoreguoti pilva, atitarnaus ir trecia karta
Nu gerai, nemesiu👍
Samsunge, tu naudoji tepaliuka randui?
QUOTE(EmiCro @ 2017 05 06, 20:30)
Aha, tepu karta i diena dermatix'u. bet iraudes jis mane atrodo neblogaiir bamba paraudus..sake, dar gerai patepti alyvuogiu kauliuku aliejumi. kaip tik baiginejasi mano tas dermatix, tai nz ar pirksiu ar ne. o gal tuos pleistrus pabandyti reiktu??
Beje o tau gydytojas neminejo, kad butu gerai tipo pasidaryti 6-7sav proga masaziuku, kad issivaiksciotu geriau limfa?
QUOTE(Samsunge @ 2017 05 07, 06:56)
Aha, tepu karta i diena dermatix'u. bet iraudes jis mane atrodo neblogaiir bamba paraudus..sake, dar gerai patepti alyvuogiu kauliuku aliejumi. kaip tik baiginejasi mano tas dermatix, tai nz ar pirksiu ar ne. o gal tuos pleistrus pabandyti reiktu??
Beje o tau gydytojas neminejo, kad butu gerai tipo pasidaryti 6-7sav proga masaziuku, kad issivaiksciotu geriau limfa?
As netepu, nes man paskutini vizita nepasiule, o pati pamirsau nusipirkt. Kazin ar verta ji tept? Kai menesio apziuroj buvau, randukas labai graziai gijo, sviesus buvo, o dabar man atrodo, kad raudoneja... o savaitgali ruosiusi i 25km zygi pesciomis. Kazin ar irgi ne per anksti susiruosiau🙈
Masazu man nesiule, nes as nevietine ir zino, kad as ju nesidarysiu:)
QUOTE(EmiCro @ 2017 05 08, 12:39)
As netepu, nes man paskutini vizita nepasiule, o pati pamirsau nusipirkt. Kazin ar verta ji tept? Kai menesio apziuroj buvau, randukas labai graziai gijo, sviesus buvo, o dabar man atrodo, kad raudoneja... o savaitgali ruosiusi i 25km zygi pesciomis. Kazin ar irgi ne per anksti susiruosiau🙈
del rando raudonumo pas mane panasi situacija, bet gal ir taip turi buti.. arba per daug atsipalaidavom?? nors as vis pagalvoju, kad jau kazko blogo turbut nebegalim sau pasidaryti, visgi jaų 7sav po op..
25km skamba bauginanciai, nors turbut kiekvienam skirtingai.. as pvz visa diena pralaks tau kur su reikalais, tai buna ir masinoj vaziuoj ir kazkur eini, vaikai is darzelio ir burelius, pardes..tai vakare jau bunu sutinus, kaip arbuzas ir vis galvoju, nu, kad ryt tai jau gulesiu. Atsikeliu ir vel viskas is naujo
Mano reikalai pagerejo. Po 5 savaiciu sportu, t.y. 4 kartai i savaite po 2 valandas treniruokliu saleje ir trenerio sudarytas mitybos planas -4 kg. Pilvas mano SUSITRAUKE. Dabar toks kietas ir atletiskas atrodo. Manau skundu rasyti nebereikes 😁 ir tikrai gydytojai buvo teisus del raumenu tonuso. Dar 5 savaites padyrbsiu intensyviai ir bus dar geresnis vaizdas. Dabar tik likau nepatenkinta del rando kuris tikrai per aukstai. Vaziuosiu konsultacijai, gal ka pasiulys.