Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

turejau ir as rauksle po bamba, dingo kai nuejo tinimas nuo tos vietos. tik jau laiku nepamenu. tuoj bus trys men, panasiai tiek ir neber jos. manau ir tau susitvarkys. galutitiniai rezultatai po 2 men sunkiai matysis. juk raumenys apie 3 men gyja.. man dar tinsta zemiau bambos ir ties randu kietoka. taip kad dar laukiu :)

turiu galvoj nuo antro men iki db kazkuriuo metu rauksle dingo

Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 04 25, 23:56)
Samsunge, nevaryk Dievo i medi. Viskas pas tave labai grazu mirksiukas.gif . Dar turi palaukti, kol matysi galutini vaizda.
Ir pas mane bamba siek tiek "nuvaziavus" i desine, bet nebekreipiu demesio.

Niekaip negaliu apsispresti. Ar vaziuoti konsultacijai pas Kaikari (mane operavo Bagdonas), del galimos korekcijos, ar pasidaryti tattoo ir nebesukti galvos. Nepatinka man kalniukai virs rando. Atrodo, kad ir odos dar siek tiek galetu patempti.

Ok ok, nevarau. gal per greit noriu rezultato:))) taigi nuo siol tyliu ir laukiu ax.gif

Vaziuok konsultacijai. gal bus lengviau apsispresti ka toliau daryti.
Papildyta:
Beje matet, kad paviesintas GH pacienciu sarasas. Idomu ar kas rado save?
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 04 26, 13:16)
Ok ok, nevarau. gal per greit noriu rezultato:))) taigi nuo siol tyliu ir laukiu ax.gif

Papildyta:
Beje matet, kad paviesintas GH pacienciu sarasas. Idomu ar kas rado save?

Pasitikrinkit ir pasitarę su advokatu duokit įteismą kliniką, už netinkamą apsauga asmeninių duomenų jei save radot.
https : //######.onion. cab/

https://6ll6pemk37fm...ies/?sex=female
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 04 26, 15:16)

Itariu, kad taip ir darysiu. Sulauksiu rudens ir vaziuosiu
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 04 25, 21:56)
Nauja pradzia, man nerodo tavo nauju foto unsure.gif

Kaip keista. Man rodo, kad ikelta. Pabandysiu istryn ir vel ikelt.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 04 25, 21:56)

Niekaip negaliu apsispresti. Ar vaziuoti konsultacijai pas Kaikari (mane operavo Bagdonas), del galimos korekcijos, ar pasidaryti tattoo ir nebesukti galvos. Nepatinka man kalniukai virs rando. Atrodo, kad ir odos dar siek tiek galetu patempti.

Vis dar nerimsti? Tada vaziuok konsultacijai, gal nuramins tave smile.gif
Man tattoo kazkaip visai nevilioja toj vietoj, kaip tik traukia demesi, kad po ja kazkas slepiama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 04 27, 09:04)
Kaip keista. Man rodo, kad ikelta. Pabandysiu istryn ir vel ikelt.

Vel ikeliau. Dabar rodo?
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 04 27, 15:43)
Vis dar nerimsti? Tada vaziuok konsultacijai, gal nuramins tave smile.gif

Nu, bliamba, jo doh.gif Durna boba esu. Prisizadejau nebesikabineti, bet vis kirba mintis, kad gali buti geriau. Nufotkinsiu kada tuos "kalnelius"
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 04 27, 18:59)
Vel ikeliau. Dabar rodo?

Dabar rodo. Zinok viskas cia man grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, As siandien buvau konsultacijoj pas M, mane labiausiai besina mano isvirtusi ir nebesulendanti bamba, o pilvas nera baisus, bet kazkaip daktaras puole uskart aiskint kokia plokscia buciau po operacijos...taip idomiai, tikiu, kad prasiskyrecraumenys po gomdymu, bet taip gaunasi, kad be pilvo nuemimo ner kito varianto :-( gal kas susidure su panasia situacija? Mrginos, o kaip galima butu ta albuma paziuret?
Atsakyti

Sveikos, As siandien buvau konsultacijoj pas M, mane labiausiai besina mano isvirtusi ir nebesulendanti bamba, o pilvas nera baisus, bet kazkaip daktaras puole uskart aiskint kokia plokscia buciau po operacijos...taip idomiai, tikiu, kad prasiskyrecraumenys po gomdymu, bet taip gaunasi, kad be pilvo nuemimo ner kito varianto :-( gal kas susidure su panasia situacija? Mrginos, o kaip galima butu ta albuma paziuret?

Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 04 27, 20:07)
Nu, bliamba, jo  doh.gif Durna boba esu. Prisizadejau nebesikabineti, bet vis kirba mintis, kad gali buti geriau. Nufotkinsiu kada tuos "kalnelius"

Dabar rodo. Zinok viskas cia man grazu mirksiukas.gif

Ne man nepatinka ta tatoo nes ji gan aukstai ir islenda is maudymkes, bandysiu klaust ka padaryt galima. Jei neis rando zemint ir nupjaut tatoo gal lazeriu ja naikinsiu.
Atsakyti
Siandien 6sav po op ir iskyla klausimas lupti nuo saves ta korseta ar ne?? ar jus tik suejo terminas ir metet ji lauk ir daugiau neuzsidejot?? kazkaip as saugiau su juo jaucios nei be jo, todel ir abejoju. taip pat sii savaitgalis buvo labai intensyvus, tai pilvas taip sutino, kad kaip po op atrode. Aciu D,kad siandien jau geriau. bet mastau, ka su juo daryti : parduoti? pasilikti? gal naudinga jei sutinsti ji uzsideti??
Ka kitos daret su to korsetu??

EmiCro ka tu darysi?? tai juk ir 6 sav po op??
Atsakyti