Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 06, 18:46)
Saunuole, Zuziuka, kokia emocine busena? Dziaugiesi op?

As siandien jau pasidariau tyrimus. Ketvirtadieni korekcija bigsmile.gif

Linkiu dideles sekmes.Ir buk dar grazesne. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2016 09 30, 12:15)
Puse metu  blush2.gif

user posted image

Vaizdelis grazus.O gal turi foto, kur matos randukas po 6 men?
Papildyta:
QUOTE(zuziuka @ 2016 10 06, 14:10)
Sveikutes. As jau savaite kaip po dvigubos OP. Primenu: mazinausi papulius (turejau E-F) ir koregavau pjuvi pilvuko. Kolkas foto neidejau, nes nu visa dar pleistrais aplipdyta : D tai kai nuims viska, pasirodysiu.
Siaip atsigavau gan greit smile.gif papulius dar pamaudzia vakarais, o va pilvuko visai neskauda smile.gif

Labai lauksim foto.Sveik ir grazek.Gerai, kad gerai jauties.
Papildyta:
QUOTE(p i n k @ 2016 10 05, 08:25)
Visiskai sutinku. Cia yra asmeninis reikalas. Juo labiau kad musu salyje tokios operacijos vis dar - tabu. Mazdaug, turi vaiksciot kaip visos iskarusiais pilvais, kitaip sulauksi itarimu  kodel toks grazus pilvas po keliu vaiku (is asmenines patirties).
Jau nekalbu apie mamas, kurios visai kitos kartos ir is principo nelinki savo vaikui operaciju, kaip ir jus pacios savo vaikam.

Pritariu.100 proc.Nors esu kuda, bet pilvas nervina.Ir tikrai grazinsiuos.
Atsakyti
QUOTE(Ciunia @ 2016 10 07, 09:03)
Linkiu dideles sekmes.Ir buk dar grazesne. wub.gif

Vaizdelis grazus.O gal turi foto, kur matos randukas po 6 men?

Aciu. Tikiuosi busiu 100% patenkinta bigsmile.gif

Padarysiu koki karta. Imesiu paziuret
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 06, 19:46)
Saunuole, Zuziuka, kokia emocine busena? Dziaugiesi op?

As siandien jau pasidariau tyrimus. Ketvirtadieni korekcija bigsmile.gif

Is pradziu, jei rimtai, nezinojau ar cia dziaugtis ar ne smile.gif Bet dbr, praejus savaitei po OP, uzpludo dziaugsmo banga smile.gif Net kolegos pastebejo, kad grizau visa svytinti i darba... ir sulieknejus ;) visdelto didele mano krutine laaabai mane visa storino...

Ir siaip merginos, jei tik turit galimybiu, rupinkites savimi... kaip sakoma "laiminga moteris, laiminga jos seima" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaM @ 2016 09 25, 18:45)
Man sake,kad jei noriu plokscio pilvo,tai reikia svori numesti. Nes dabar ale nesigautu idealiai. Ir daug reikia numesti. Bet jei as numesiu tiek,kiek reikia,tai man jokio op nebereikes smile.gif nes kai buvau numetusi pries antra gimdyma,tai ir be op viskas buvo ciki smile.gif tai dabar toliau sportuosiu ir sieksiu savo. O apie op pamirsiu smile.gif

Turbut tik man vienai K.M. pasirode nerimtas. Kliedesiai apie svorio metima. Kokio velnio tureciau mesti svori jei man patinka mano kunas. Klaidinga diagnoze del pilvo raumenu bukles - sake kad viskas tvarkoj, nera jokiu plysimu. Neatsake i uzduotus konkrecius klausimus verysad.gif Nuvaziavau pas T.A. Jam netrukde antsvoris. Zmoniskai issiaiskinom ko as noreciau ir ka jis gali padaryti. Aptarem kad gali reiketi korekcijos nes viename sone buvo daug daugiau nereikalingos odos ir tas sonas strijuotas. Rezultatas: nebeturiu kabancios odos, neskauda pilvo pasilenkus ir 12 cm mazesne juosmens apimtis smile.gif

Po operacijos praejo kiek daugiau nei metai
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, as esu 4sav. kaip po op. Noriu paklausti, o kuom jus tepat savo randukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2016 10 09, 09:33)
Sveikutės mergaitės, as esu 4sav. kaip po op. Noriu paklausti, o kuom jus tepat savo randukus? 4u.gif

Sveika, pasipasakok plačiau. Pas ką dareisi?
Vienos naudoja silikoninius pleistrus nuo randų, kitos kremukus (aš Dermatix). Kitos visai nieko nenaudoja.
Atsakyti
QUOTE(braske11 @ 2016 10 09, 08:33)

Tepaliuku Dermatix. Patinka man jis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kaip pati jautiesi? 4u.gif

Man jau du menesiai po op, kuo net pati negaliu patiketi bigsmile.gif nusiemiau korseta, tai taip keista ir nedrasu. Gerai man su juo buvo, nei niezejo, nei bere, nei prakaitavo biggrin.gif
Atsakyti
http://www.part.lt/i...1caeca32414.png

Papildyta:
http://www.part.lt/i...2dc3d84f099.png

http://www.part.lt/i...ea8f0e2b185.png

Rodausi rodausi smile.gif 4 menesiai po op smile.gif dar sonai is nugaros patine! Kai keliuosi ar lenkiuosi i sonus, jauciu degina, bet sake, kad ilgai gali buti tinimas. Visumoje esu be galo laiminga!!! smile.gif ir labai patenkinta Samsanaviciaus darbu
Papildyta:
http://www.part.lt/i...ba89778753.jpeg
Randas irgi labai tvarkingas.
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 10 10, 22:35)

Randas irgi labai tvarkingas.

Labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emz @ 2016 10 10, 23:35)
Rodausi rodausi smile.gif 4 menesiai po op smile.gif

Leeedas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2016 10 09, 13:57)
Sveika, pasipasakok plačiau. Pas ką dareisi?
Vienos naudoja silikoninius pleistrus nuo randų, kitos kremukus (aš Dermatix). Kitos visai nieko nenaudoja.

Sveikutės, dariausi pas I. Sakalauskaitę, nuostabi gydytoja! Šiandien lygiai mėnuo, irgi nesitiki. Jaučiuosi puikiai, tik kai darbe ilgiau pasėdžiu, jaučiu raumenukų tempimą. Daktarė minėjo, kad paprastas vazelinas irgi gerai minkština randą, bet pati Dermatix tepu šiuo metu. Mano randukas garbanotas šiek tiek. Ar jums irgi buvo taip, ar iškart lygus?
Papildyta:
Kaip pati jautiesi? 4u.gif

Man jau du menesiai po op, kuo net pati negaliu patiketi bigsmile.gif nusiemiau korseta, tai taip keista ir nedrasu. Gerai man su juo buvo, nei niezejo, nei bere, nei prakaitavo biggrin.gif
[/quote]

Man irgi super su korsetu☺☺
Papildyta:
Emz laaaabai įspūdinga!!!!☺
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2016 10 07, 20:00)
Turbut tik man vienai K.M. pasirode nerimtas. Kliedesiai apie svorio metima. Kokio velnio tureciau mesti svori jei man patinka mano kunas. Klaidinga diagnoze del pilvo raumenu bukles - sake kad viskas tvarkoj, nera jokiu plysimu. Neatsake i uzduotus konkrecius klausimus verysad.gif Nuvaziavau pas T.A. Jam netrukde antsvoris. Zmoniskai issiaiskinom ko as noreciau ir ka jis gali padaryti. Aptarem kad gali reiketi korekcijos nes viename sone buvo daug daugiau nereikalingos odos ir tas sonas strijuotas. Rezultatas: nebeturiu kabancios odos, neskauda pilvo pasilenkus ir 12 cm mazesne juosmens apimtis smile.gif

Po operacijos praejo kiek daugiau nei metai

Sveikos,

oi kaip smagu, kad temoje naujos merginos 4u.gif Kartais dar paskaitinėju jūsų pokalbius. K.M. ir man pasirodė nerimtas, prisigalvojo visokių nesąmoningų diagnozių apie stuburo iškrypimą, kad tik pati greičiau "atvėsčiau" nuo jo. Nors kitoms jis tobulas. Čia jau kiekvienos skonio ar auros sutapimo reikalas. T.A. mane irgi gelbėjo. Po operacijos praėjo 1 metai ir 5 mėnesiai, po korekcijos 5 mėnesiai. Nieko neskauda, jokio pilvo, sportuoju pilna jėga, ir esu patenkinta.
Atsakyti