Atsiusk savo foto i pasta su nicku. Patalpinsiu i albuma ir duosiu slapuka
Sveika, pamenu tave. Uzteko pasakyt, kad nupjove puse tattoo
O man kotais nelabai. Kaip ir minejau, man bamba nelabai per centra atrodo ir kazkaip lyg tempia ja i viena sona, noretusi plokstesnio pilvo, ypac aplink randa. Bet skustis tikrai labai nesinori, vaizdas zymiai geresnis nei buvo tai tikrai ir dar tikiuosi, kad tai patinimas ir laukiu tu 2men. Nes gyd sake, kad tik po 2men pasimato realus vaizdas. Na tai tyliu ir laukiu. Nes manau, kad jei jau moku pinigus, tai noriu maximalaus rezultato: plokscio, kieto pilvo. Ar cia jau toks bus tik po sportu ir gyd viska padare ka tik gali.
Vizualiai lyg oir viskas lygiai pas tave atrodo, o ta tempima i viena puse ir as kazkaip jauciu.
Lyg ir isikele jau mano nuotraukos. Darytis 3 sav po operacijos. Nuotraukose labai baisiai, guvas vaizdas man lyg grazesnis. Bet visumoj tai bjauriai ta rauksle atrodo. Ir vat idomu, sitoj vietoj nebuvo galima padaryti kitaip?
turejau ir as rauksle po bamba, dingo kai nuejo tinimas nuo tos vietos. tik jau laiku nepamenu. tuoj bus trys men, panasiai tiek ir neber jos. manau ir tau susitvarkys. galutitiniai rezultatai po 2 men sunkiai matysis. juk raumenys apie 3 men gyja.. man dar tinsta zemiau bambos ir ties randu kietoka. taip kad dar laukiu