Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Labos
QUOTE(Samsunge @ 2017 04 20, 20:46)
Noreciau pamatyti, bet neturiu prisijungimo. Gal duosit ka? smile.gif

Atsiusk savo foto i pasta su nicku. Patalpinsiu i albuma ir duosiu slapuka
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 04 21, 00:37)
Awarded as tada buvau, Shagrifa noreciau prisijungimo.

Sveika, pamenu tave. Uzteko pasakyt, kad nupjove puse tattoo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 04 21, 19:46)
Labos

Bet kaip zinok tragiskai atrodo verysad.gif ziuresiu ar bus galima randa zemint tada dar ji nusipjautu arba reiks lazeriu naikint.
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 04 23, 17:11)
Bet kaip zinok tragiskai atrodo verysad.gif  ziuresiu ar bus galima randa zemint tada dar ji nusipjautu arba reiks lazeriu naikint.

Laukiu foto. Idomu paziuret kaip atrodai.
O nenoretum tattoo ant senosios pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 04 21, 21:46)
Labos

Nusiunciau i pasta.
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 04 23, 18:29)
Laukiu foto. Idomu paziuret kaip atrodai.
O nenoretum tattoo ant senosios pasidaryt?

Siandien sporto salej galvojau nusifotkint, bet labai daug akiu buvo, paprasysiu vyro vakare. Matai ta tatoo jei perdaryt tures islyst virs rando ir tada tikrai demesi trauks. Ziuresiu ka Kaikaris po menesio pasakys, gal ka iseis padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 04 24, 19:32)
Siandien sporto salej galvojau nusifotkint, bet labai daug akiu buvo, paprasysiu vyro vakare. Matai ta tatoo jei perdaryt tures islyst virs rando ir tada tikrai demesi trauks. Ziuresiu ka Kaikaris po menesio pasakys, gal ka iseis padaryt.

Ikeliau foto, si kart neuztusavau tatoo. Nu, bet foto per daug graziai atrodo palyginus su gyvai. Man tas randas su tatoo islenda is, bet kokiu zemsniu kelniu- kelnaiciu. Man liemuo labai trumpas.
Bet realiai kai dabar ziuriu foto pries, po penkiu vaiku, tai dabar yra tikrai super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nauja pradzia: 24 balandžio 2017 - 22:52
QUOTE(EmiCro @ 2017 04 20, 16:10)
Tai nuo bambos zemyn susidare vertikali rauksle, gydytojas sako, kad taip atsitiko del to, kad virs mano senosios bambos buvo labai isplonejus oda ir kai ji nusitempe gavos kaip gavos unsure.gif  verysad.gif sako kad galbut su laiku susidarys ten riebaliukas ir pasilygins, nors as nelabai tikiu, nes man atrodo, kad kuo labiau atslugsta tinimas tuo ta rauksle gilesne daros.
Ar buvo kam taip? Ikelsiu foto i albuma Jusu vertinimui, paskutine dariau 3 sav po op

Ikelk foto kaip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 04 25, 15:00)
Ikelk foto kaip atrodo.

Nu ko tais neklauso manes tas albumas, bandysiu dar veliau. Tavo albuma siaip ne taip perziurejau.
Puikus pasikeitimas, mano akimis viskas labai graziai padaryta👏👏👏
Atsakyti

O man kotais nelabai. Kaip ir minejau, man bamba nelabai per centra atrodo ir kazkaip lyg tempia ja i viena sona, noretusi plokstesnio pilvo, ypac aplink randa. Bet skustis tikrai labai nesinori, vaizdas zymiai geresnis nei buvo tai tikrai ir dar tikiuosi, kad tai patinimas ir laukiu tu 2men. Nes gyd sake, kad tik po 2men pasimato realus vaizdas. Na tai tyliu ir laukiu. Nes manau, kad jei jau moku pinigus, tai noriu maximalaus rezultato: plokscio, kieto pilvo. Ar cia jau toks bus tik po sportu ir gyd viska padare ka tik gali.

Atsakyti
Vizualiai lyg oir viskas lygiai pas tave atrodo, o ta tempima i viena puse ir as kazkaip jauciu.
Lyg ir isikele jau mano nuotraukos. Darytis 3 sav po operacijos. Nuotraukose labai baisiai, guvas vaizdas man lyg grazesnis. Bet visumoj tai bjauriai ta rauksle atrodo. Ir vat idomu, sitoj vietoj nebuvo galima padaryti kitaip? unsure.gif
Atsakyti
Nauja pradzia, man nerodo tavo nauju foto unsure.gif

Samsunge, nevaryk Dievo i medi. Viskas pas tave labai grazu mirksiukas.gif . Dar turi palaukti, kol matysi galutini vaizda.
Ir pas mane bamba siek tiek "nuvaziavus" i desine, bet nebekreipiu demesio.

EmiCro, na ta rauksle nepatiktu ir man. Rodyciaus daktarui unsure.gif

Niekaip negaliu apsispresti. Ar vaziuoti konsultacijai pas Kaikari (mane operavo Bagdonas), del galimos korekcijos, ar pasidaryti tattoo ir nebesukti galvos. Nepatinka man kalniukai virs rando. Atrodo, kad ir odos dar siek tiek galetu patempti.
Atsakyti

Vizualiai lyg oir viskas lygiai pas tave atrodo, o ta tempima i viena puse ir as kazkaip jauciu.
Lyg ir isikele jau mano nuotraukos. Darytis 3 sav po operacijos. Nuotraukose labai baisiai, guvas vaizdas man lyg grazesnis. Bet visumoj tai bjauriai ta rauksle atrodo. Ir vat idomu, sitoj vietoj nebuvo galima padaryti kitaip? unsure.gif

turejau ir as rauksle po bamba, dingo kai nuejo tinimas nuo tos vietos. tik jau laiku nepamenu. tuoj bus trys men, panasiai tiek ir neber jos. manau ir tau susitvarkys. galutitiniai rezultatai po 2 men sunkiai matysis. juk raumenys apie 3 men gyja.. man dar tinsta zemiau bambos ir ties randu kietoka. taip kad dar laukiu :)

Atsakyti