Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(samanaa @ 2017 04 13, 08:24)
Sveikos. Gal kas daresi Klaipedoj pas gyd. BAGDONA? kokie atsiliepimai? Kiek reikia neit i darba po op? Aciu

Sveika, as dariausi pas R. Bagdona. Malonus daktaras.
I darba menesi tikrai neiciau, jei butu galimybe
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 04 16, 09:05)
skaiciau, kad senose temose buvo, kas randa zeminosi. O kodel klausiat, iskilo randas? Po kiek laiko pasimate?

Pakilo man jis gan greitai, po op buvo gal kokie 2 cm nuo "lupyciu'' , o dabar kokiu 10cm verysad.gif Po menesio vaziuoju paakiu operacija daryt tai va sumasciau apie randa, galvoju paklausiu ar dare kuri, visai noreciau pazemint jei tai imanoma.
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 04 18, 22:41)
Pakilo man jis gan greitai, po op buvo gal kokie 2 cm nuo "lupyciu'' , o dabar kokiu 10cm verysad.gif  Po menesio vaziuoju paakiu operacija daryt tai va sumasciau apie randa, galvoju paklausiu ar dare kuri, visai noreciau pazemint jei tai imanoma.

Nuo lupyciu 2 cm blink.gif Tai jau pacioj augalijoj? Kiek as macius, tai tik virs plauku g.gif

Tikrai imanoma pazeminti randa. Bet tavo turbut jau nubales, vos matomas? Ar pas ta pti chirurga planuoji paakius darytis?
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 04 19, 08:31)
Nuo lupyciu 2 cm  blink.gif Tai jau pacioj augalijoj? Kiek as macius, tai tik virs plauku g.gif

Tikrai imanoma pazeminti randa. Bet tavo turbut jau nubales, vos matomas? Ar pas ta pti chirurga planuoji paakius darytis?

Tai visa virsutine dali plaukuota nupjauna juk, pas mane puse tato net nusipjove, albume mano foto tikrai turi but tik nezinau kas cia dabar prisijungima gali duot .
Taip pas ta pati paakius darysiu ir riebalu persodinima i veida.
Nenubalo mano randas as labai stipriai rukanti buvau tuo metu, mano pilvas dar net neatsigaves, visiskai numires jis pas mane. Vat man ir idomu kaip yra su tuo zeminimu, nes po bamba iki rando odos ner daug, o vel visa bamba kelt tai jau visa pilvo plastika nauja.
Atsakyti
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 04 19, 22:22)
Tai visa virsutine dali plaukuota nupjauna juk, pas mane puse tato net nusipjove, albume mano foto tikrai turi but tik nezinau kas cia dabar prisijungima gali duot .
Taip pas ta pati paakius darysiu ir riebalu persodinima i veida.
Nenubalo mano randas as labai stipriai rukanti buvau tuo metu, mano pilvas dar net neatsigaves, visiskai numires jis pas mane. Vat man ir idomu kaip yra su tuo zeminimu, nes po bamba iki rando odos ner daug, o vel visa bamba kelt tai jau visa pilvo plastika nauja.

Gal kai labai didziulis odos perteklius ir pjauna plaukuota dali, arba kai tas plaukuotumas labai aukstai, man tai pjuvis virs tos augmenijos ir ispjauta virs pjuvio.
As isivaizduoju, kad tokiu atveju daro nauja pjuvi zemiau ir senaji ispjauna, patempdami oda zemyn iki naujo pjuvio. Tikrai bambos neperkelineja ir tiek daug odos neatidalina.

Prisijungima prie albumo Shagrifa dalina, bet pradziai reiktu savo nika prisimint, kuriuo sioje temoje buvo bendraujama 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 19 balandžio 2017 - 22:57
Man truputi neramu, po op jau 2,5 men, bet vis dar suskausta pilvo raumenis virsuj, ar dar kam nors taip ilgai skaudejo?
Atsakyti
O man iskilo klausimas del sporto. Kiek pamenu per konsultacija, tai gyd sake, kad po 2-3men galima jau drasiai sportuoti. Vakar buvau 4sav proga, tai sako uz 2sav jaa gali pradeti. Vadinasi bus 1,5men tik ir jau sportuoti? Kaip ir norisi, nes jauciausi isplerus,reik sutvirtėti, bet man kazkaip baisu, as dar visa suragejus kazkokia, net paeiti greiciau sudetinga, o cia sportuoti. kazkaip idomiai.
Kada kitos pradejot sportuoti??

Emicro, kaip tavo pilvukas?
Atsakyti
Samsunge, as apie sportus irgi kolkas neturiu jokiu minciu, nors vaikstau jau puikiai.
O mano pilvo naujienos tokios, kad viskas labai gerai, isskyrus bamba. Jau buvau minejus, kad kelia abejoniu ji. Tai nuo bambos zemyn susidare vertikali rauksle, gydytojas sako, kad taip atsitiko del to, kad virs mano senosios bambos buvo labai isplonejus oda ir kai ji nusitempe gavos kaip gavos unsure.gif verysad.gif sako kad galbut su laiku susidarys ten riebaliukas ir pasilygins, nors as nelabai tikiu, nes man atrodo, kad kuo labiau atslugsta tinimas tuo ta rauksle gilesne daros.
Ar buvo kam taip? Ikelsiu foto i albuma Jusu vertinimui, paskutine dariau 3 sav po op

O kaip avo reikaliukai, Samsunge? Patenkinta rezultatu?
Atsakyti
Sveikos, paskyre man data operacijos. Ir gaunasi taip ant ribos su mm. Galbut ir nepakliusiu. O gal paklius butent ta diena susirgti. Daro per jas? Paskaiciau, kad daro. Ar buvo kuriai nors?
Atsakyti
Ai. Ir dar klausimas. Jeigu operuos treciadieni. Realu penktadieni namo ar nelabai?
Atsakyti

Foto foto, noreciau pamatyti, bet neturiu prisijungimo. Gal duosit ka? :) pilvas patines dar, labai laukiu kada jau nuslugs tinimas, nes jis pas mane tikrai ne vienodai nueidineja, nes vienas pilvo sonas labiau pasiputes nei kitas ir ant bambos matosi, kad viena puse plokstesne nei kita ne. Na tikiuosi, kad cia tinimas, o ne koks brokas. Nes vaizdas 100proc dar netenkina, bet visi kaip susitare tvirtina, kad tik po dvieju men pasimatys mazdaug tas rezultatas, tai ir laukiu jo. Man toks itarimas kyla, kad bamba ne per centra, bet irgi tikiuosi, kad cia viskas ok ir dar tinimas tinimas ir dar karta tinimas kaltas. Bet seip tikrai geriau nei kabantis skuros maiselis tai tikrai. Ir kelnes laisvesnes per juosmeni tapo:)))

Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 04 19, 22:55)

Prisijungima prie albumo Shagrifa dalina, bet pradziai reiktu savo nika prisimint, kuriuo sioje temoje buvo bendraujama  4u.gif  smile.gif

Awarded as tada buvau, Shagrifa noreciau prisijungimo. Biski priminsiu apie save, kad zinotumet kad neapsimetele. Dariausi pas Kaikari, gyvenu UK esu 5 vaiku mama, kartu buvo darytas pagurklio nusiurbimas, buvo laaabai didele melyne per puse kuno. Po operacijos 4 diena jau skridau atgal, na ir puse tatoo liko po op.

Atsimenu, kad kazkuri po manes irgi daresi pagurklio nusiurbima, kazka su randu dare labai noriu pamatyt ai ir galesiu ikelt foto kaip atrodau po poros metu smile.gif
Atsakyti