Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Sveikos,

Shagrifa, labai dailus pilvukas :) pas mane irgi tiek striju. susitaikiau, plius kai idegu ne taip matos :)

man jau du men po op. ikeliau foto. jau lb dziaugiuos rezultatu. dar patinimas ir kietumas laikos aplink randa, o vakarais patinsta ir vertikaliai ta vieta kur siuti raumenys. jau sportuoju kaip seniau tik pilvo dar nesportinu. dar duosiu menesiuka :)

biski kliuna, kad rando sone tokia kaip ausyte, o kitam apendicito randas patemptas taip, kad daro rauksle.. nu ziuresim kaip bus veliau, nesinoretu koreguot papildomai..

fotkes keliu su fotobucket programele ir man rodo vienos nares visas mob nuotraukas. itariu netycia uploudino visus savo albumus. pasitikrinkt ar jums irgi rodo. ar nebusi tu Shagrifa? juodais plaukais moteris. daug foto su manikiuro foto.

Atsakyti
Ka jus manot apie paralono nesiojima?? Keistai skamba? Man irgi:))))) bet masazuotoja mane bande itikinti, kad tai patvirtintas reikalas, kad ji nesiojant nesikaupia ar padeda isvarineti skyscius. Papasakojau kitam masazuotojui, tai jis nei pries nei uz. Tipo kaip ir padeda. Tai likau abejonese arne veltui sedziu ta paralona apaiviniojus:)))
Kaip kitom buvo, nesiojot nenesiojot?
Atsakyti
Sveikos ,
esu naujokė ir noriu pasidalinti savo patirtimi. Prieš mėnesį dariausi pilną pilvo plastikos operaciją. Dariausi Kaune pas VK.
OP pavyko, viskas sklandžiai VK labai patiko.
Praėjo mėnuo, bet pilvo apačia patinusi, sakė viskas čia normalu, tai vis dar laukiu to tikro rezultato smile.gif
Mačiau, kad merginos vis paklausia apie VK tai noriu pasakyti tik geriausius žodžius apie jį, rekomenduoju smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 04 01, 07:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Streamy" data-cid="71539645" data-time="1490815256"><div><p>Tai tinklelis kaip suprantu nera gerai? SU juos sunkiau gyja, ar yra kakokios dar priezastys?

Supratau kad tinklelis jau krastutinis atvejis. na reikes dar karta uzklausti gydytojo kai matysiu sekanti karta. Pas mane pilva neissiputes kol itraukus raumenis, tik atpalaiduoju ir vualia, toks kengudros maisas kabo vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaJau kaip laukiu as tos geguzes tai ne tas zodis vartotojo įkelta nuotraukaAtrodo gyvenimas kitos prasmes neteko vartotojo įkelta nuotraukaO del dietologo, tai as jau po konsultaciju. NUmeciau nemazai jos deka. Padejo sureguliuoti mityba, ko pasekoje -26kg turiu vartotojo įkelta nuotraukabet tas pilvas kai iskrenta taip iskrenta vartotojo įkelta nuotrauka:oh</p></div></blockquote><p>I koki dietologa kreipetes?
</p><p> O maisto netoleravimo testa daretes? </p>

Dabar jau nebeprisimenu pavardes. Pries metus buvo. Bet as ejau ne privaciai. Padejo sudelioti maisto raciona. Kuriuos produktus vengti vartoti. Kuriuos vartoti tik ryte. Iki pietu ir pan. Sumazinti cukru. Cukru keliancius maisto priduktus. As ejau pagrinde todel, kad kraujas blogas buvo. Nestumo metu prasidejo nesxiuju diabetas ir po gimdymo nenorejo trauktis jisai. O maisto toleravimo testo nesidariau.

QUOTE(Samsunge @ 2017 04 03, 08:48)
Ka jus manot apie paralono nesiojima?? Keistai skamba? Man irgi:))))) bet masazuotoja mane bande itikinti, kad tai patvirtintas reikalas, kad ji nesiojant nesikaupia ar padeda isvarineti skyscius. Papasakojau kitam masazuotojui, tai jis nei pries nei uz. Tipo kaip ir padeda. Tai  likau abejonese arne veltui sedziu ta paralona apaiviniojus:)))
Kaip kitom buvo, nesiojot nenesiojot?

Kokio parolono? Korseto? Ar cia eina kalba apie kitoki parolona?
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2017 04 08, 13:57)
Kokio parolono? Korseto? Ar cia eina kalba apie kitoki parolona?

Na tikras parolonas. Tik plonytis toks. Atkirpo gabala, uzdejo ant pilvo ir tada jau korsetas dedasi. Bet ar padeda nz, nes jau karta trauke skyscius. Eisiu pasirodyt dar antradieni. Idomu ar vel netrauks, nes man toks vaizdas, kad po bamba pasiputes toks.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 04 09, 17:48)
Na tikras parolonas. Tik plonytis toks. Atkirpo gabala, uzdejo ant pilvo ir tada jau korsetas dedasi. Bet ar padeda nz, nes jau karta trauke skyscius. Eisiu pasirodyt dar antradieni. Idomu ar vel netrauks, nes man toks vaizdas, kad po bamba pasiputes toks.

Sekmes pas gyd. Man tie visi skysciu kaupimaisi labai baisus...
Atsakyti
Sveikos. Gal kas daresi Klaipedoj pas gyd. BAGDONA? kokie atsiliepimai? Kiek reikia neit i darba po op? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2017 04 09, 22:25)
Sekmes pas gyd. Man tie visi skysciu kaupimaisi labai baisus...

Man ir baisu buvo. Bet istiktuju tai visai nieko nejauti. Visiskai!!! Negalejau tuom patikek, dure adata i pilva, o man nieko. Zodziu pilvas stiprei nejautrus:)
Ir man atrodo,kad mano bamba ne perviduri. Bet naiviai tikiuosi, kad cia tik patinimas dar. Nes nuuuu,net mz ka cia reiktu daryti tokiu atveju
Papildyta:
QUOTE(samanaa @ 2017 04 13, 09:24)
Sveikos. Gal kas daresi Klaipedoj pas gyd. BAGDONA? kokie atsiliepimai? Kiek reikia neit i darba po op? Aciu

Asva po 3,5sav ir tai dar issitiesti pilnai negaliu. Jauciu, kaip kuprinuos per pecius, tai apie darba irgi nenoreciau nei pagalvoti. Ta gerai, kad i ji ir nereikia. O seip manau individualiai. Reiktu turbut eiciau ir tokia.
Atsakyti
Sveikos. Labai senai lankiausi sitoj temoj net neprisimenu kokiu niku, bet albume mano foto yra jei aisku nieks neistryne. Pilvo plastika dariausi pas Kaikari 2015.
Ar yra kuri daresi rando korekcija? Zemino randa? Turiu klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nauja pradzia: 14 balandžio 2017 - 14:37
QUOTE(Nauja pradzia @ 2017 04 14, 14:36)
Sveikos. Labai senai lankiausi sitoj temoj net neprisimenu kokiu niku, bet albume mano foto yra jei aisku nieks neistryne. Pilvo plastika dariausi pas Kaikari 2015.
Ar yra kuri daresi rando korekcija? Zemino randa? Turiu klausimu.

skaiciau, kad senose temose buvo, kas randa zeminosi. O kodel klausiat, iskilo randas? Po kiek laiko pasimate?
Atsakyti
Laba diena, gal kuriai jau atliko "marena" korsetas M dydžio?? Na labai reikia ...
Atsakyti

S dydis nea?

Atsakyti