QUOTE(Sayta @ 2017 04 01, 07:12)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Streamy" data-cid="71539645" data-time="1490815256"><div><p>Tai tinklelis kaip suprantu nera gerai? SU juos sunkiau gyja, ar yra kakokios dar priezastys?
Supratau kad tinklelis jau krastutinis atvejis. na reikes dar karta uzklausti gydytojo kai matysiu sekanti karta. Pas mane pilva neissiputes kol itraukus raumenis, tik atpalaiduoju ir vualia, toks kengudros maisas kabo
Jau kaip laukiu as tos geguzes tai ne tas zodis
Atrodo gyvenimas kitos prasmes neteko
O del dietologo, tai as jau po konsultaciju. NUmeciau nemazai jos deka. Padejo sureguliuoti mityba, ko pasekoje -26kg turiu
bet tas pilvas kai iskrenta taip iskrenta
:oh</p></div></blockquote><p>I koki dietologa kreipetes?
</p><p> O maisto netoleravimo testa daretes? </p>
Dabar jau nebeprisimenu pavardes. Pries metus buvo. Bet as ejau ne privaciai. Padejo sudelioti maisto raciona. Kuriuos produktus vengti vartoti. Kuriuos vartoti tik ryte. Iki pietu ir pan. Sumazinti cukru. Cukru keliancius maisto priduktus. As ejau pagrinde todel, kad kraujas blogas buvo. Nestumo metu prasidejo nesxiuju diabetas ir po gimdymo nenorejo trauktis jisai. O maisto toleravimo testo nesidariau.
QUOTE(Samsunge @ 2017 04 03, 08:48)
Ka jus manot apie paralono nesiojima?? Keistai skamba? Man irgi:))))) bet masazuotoja mane bande itikinti, kad tai patvirtintas reikalas, kad ji nesiojant nesikaupia ar padeda isvarineti skyscius. Papasakojau kitam masazuotojui, tai jis nei pries nei uz. Tipo kaip ir padeda. Tai likau abejonese arne veltui sedziu ta paralona apaiviniojus:)))
Kaip kitom buvo, nesiojot nenesiojot?
Kokio parolono? Korseto? Ar cia eina kalba apie kitoki parolona?