Ne, trukinet gal netrukineja, bet lyg lupas plonas virsutinis odos sluoksnis, tai kilo klausimas ar negali viso to pasekoje striju atsirasti.
Ne, trukinet gal netrukineja, bet lyg lupas plonas virsutinis odos sluoksnis, tai kilo klausimas ar negali viso to pasekoje striju atsirasti.
Gali luptis nuo antiseptinio tepalo kurio buvot tepamos. Ir man luposi. Sake nieko baisaus.
Tai tinklelis kaip suprantu nera gerai? SU juos sunkiau gyja, ar yra kakokios dar priezastys?
<p>Viena daktare sake kad gal dietologes konsuktac reiketu</p>
Supratau kad tinklelis jau krastutinis atvejis. na reikes dar karta uzklausti gydytojo kai matysiu sekanti karta. Pas mane pilva neissiputes kol itraukus raumenis, tik atpalaiduoju ir vualia, toks kengudros maisas kabo Jau kaip laukiu as tos geguzes tai ne tas zodis Atrodo gyvenimas kitos prasmes neteko O del dietologo, tai as jau po konsultaciju. NUmeciau nemazai jos deka. Padejo sureguliuoti mityba, ko pasekoje -26kg turiu bet tas pilvas kai iskrenta taip iskrenta :oh
Mastau apie auskariuka ir randa paslepti tatuiruote.
Oda ir man luposi. Patepliokit kokiu aliejum. As tepu Bio Oil
I albuma idejau pilvuka visom pusem
Pilvas atrodo super. Dabar ziuredama i savo net negaliu patiket, kad kazkada bus kazkas panasaus. Siuo metu as 1sav ir 2d po op.
O striju buvo pas tave ir anskciau virs bambos ar dabar padaugejo po op? Nes man visas nupjove kiek buvo ir tikiuosi ju daugiau neatsiras.
Siandien buvau pas GH masazuose ir kazkaip man neramu buvo del bambos, lyg paraudusi. Tai uzklausiau ar negaletu man pakeisti pleistru ir, kad kokia sesute uzmestu aki ar viskas ten ok. tai prie to pacio uzejo ir gyd Maslauskas, tai pagyre, kad grazus Kaikario darbas, randas zemai ir sake viskas gyja labai graziai. Tinimas nedidelis ir sake maziau sedeti, o daugiau paguleti. Nu isejai, kaip ant sparnu tikiuuosi, kad viskas vyks taip ir toliau, nes jau buvau prisimascius, kad baisiai cia sutinus, skysciai kaupiasi, bamba raudonuoju.
O striju buvo pas tave ir anskciau virs bambos ar dabar padaugejo po op? Nes man visas nupjove kiek buvo ir tikiuosi ju daugiau neatsiras.
Ačiū. Galėtų būti dar geriau, bet vistiek labai džiaugiuosi.
Taip, strijų buvo virš bambos ir visur kitur. Daugiau nebėra vietos kur plyšti
Sveikos. Vakar buvo metukai po op. Ta proga pasirodau. Rando nerodysiu, nes tai esmes nesudaro. Vistiek slepiasi po kelnaitem. Ziurekit kiek as striju turiu ir nesuku galvos
Nuostabus pasikeitimas!
Pas mane vis dar patinimas laikosi, kolkas nuo bambos zemyn vaizdas keliantis abejoniu, o visa kita kasdien grazeja, siuvimai gyja graziai. Issitiesti i galo dar negaliu, bet tik dar geriau, nes jau lakstyciau po namus su sluotom ir siurbliais matyt, pats organizmas save saugo
Pas mane vis dar patinimas laikosi, kolkas nuo bambos zemyn vaizdas keliantis abejoniu, o visa kita kasdien grazeja, siuvimai gyja graziai. Issitiesti i galo dar negaliu, bet tik dar geriau, nes jau lakstyciau po namus su sluotom ir siurbliais matyt, pats organizmas save saugo
As tai jau siurbliuoju ir vakar vairavau:)) mane ir gasdina tas vaizdas zemyn nuo bambos. Guodziu, kad taip turi buti. Vakar masazuotojas sake, gal nuo menesio laiko galima tiketis geresnio vaizdo, o realiau nuo 2-3men. Taigi teks dar palaukti. O taip norisi iskart grazumu.... drauges, kurios nelabai isivaizduoja, manes ir vis klausia, ar as jau patenkinta vaizdu? Tai sunkiai suvokia, kad kodel tiek laiko dar cia teks laukti:))))))
Tai tinklelis kaip suprantu nera gerai? SU juos sunkiau gyja, ar yra kakokios dar priezastys?
Supratau kad tinklelis jau krastutinis atvejis. na reikes dar karta uzklausti gydytojo kai matysiu sekanti karta. Pas mane pilva neissiputes kol itraukus raumenis, tik atpalaiduoju ir vualia, toks kengudros maisas kabo Jau kaip laukiu as tos geguzes tai ne tas zodis Atrodo gyvenimas kitos prasmes neteko O del dietologo, tai as jau po konsultaciju. NUmeciau nemazai jos deka. Padejo sureguliuoti mityba, ko pasekoje -26kg turiu bet tas pilvas kai iskrenta taip iskrenta :oh
I koki dietologa kreipetes?
O maisto netoleravimo testa daretes?