Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Aliunia333 @ 2017 03 22, 14:51)
Labuka, gal kuria nors pravere bamba po op? Po kiek laiko? smile.gif 🎀🌺

Turi omenyje auskara?
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 24, 14:07)
Labas ;) jauciu vakar matemes registraturoj smile.gif siaip viskas gerai, vaistu nuo skausmo kaip ir nereikia, bet ir man atsitiesti kolkas vilciu nera. Nugara jau irgi skauda, tai ilgiau pavaiksciojus tik dar labiau rieciuosi. O reikia kazkaip stengtis tiestis, ar tai savaime su laiku ateis? Kaip kitom buvo? As dar nesiprausiau, tik galva issiploviau, nes kolkas esu viena, nesiryztu, o jau norisi labai. Man jau ir korseta reikia issiskalbti, kaip be jo bus - baisu pagalvoti, bet turiu dar juosta kur po gimdymo nesiojau, tai kaip nors...

Turbut. Bet as tik po kazkiek laiko susivokiau, kad greiciausia cia tu smile.gif man ir sudetinga vaikciot, norisi tik guleti ir guleti. Vakare aplamai vos bepaslenku. Bijau, net pagalvot, kaip reiks pasilikt vienai su dvimeciu nuo treciadienio. Atrodo, kad taip pasiliksiu susilenkus. Einu skaityti temas nuo pradziu kada kas cia atsilenkiama:))))))
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 25, 18:47)
Turbut. Bet as tik po kazkiek laiko susivokiau, kad  greiciausia cia tu smile.gif man ir sudetinga vaikciot, norisi tik guleti ir guleti. Vakare aplamai vos bepaslenku. Bijau, net pagalvot, kaip reiks pasilikt vienai su dvimeciu nuo treciadienio.  Atrodo, kad taip pasiliksiu susilenkus. Einu skaityti temas nuo pradziu kada kas cia atsilenkiama:))))))

As irgi pergyvenau, kad neissitiesiu, po savaites dar buvau susilenkus kaip reikiant. Po 2,5 sav dalyvavau sventej, tai tiesi buvau ir jau pakankamai gerai jauciausi. 3 sav buvau sveika kaip ridikas, nors raumenis dar ir dabar suskausta ciaudejant (7,5 sav)
Atsakyti
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 03 25, 21:11)
As irgi pergyvenau, kad neissitiesiu, po savaites dar buvau susilenkus kaip reikiant. Po 2,5 sav dalyvavau sventej, tai tiesi buvau ir jau pakankamai gerai jauciausi. 3 sav buvau sveika kaip ridikas, nors raumenis dar ir dabar suskausta ciaudejant (7,5 sav)

Aciu. Paguodet, kad dar turbut nelaikas pilnai issitiesti. O kaip su masazais? Kiek daretes? Ar verta i juos pavaikscioti? Dar paranoja pradeda kankinti, kad tik nesikauptu skysciai.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 26, 12:12)
Aciu. Paguodet, kad dar turbut nelaikas pilnai issitiesti. O kaip su masazais? Kiek daretes? Ar verta i juos pavaikscioti? Dar paranoja pradeda kankinti, kad tik nesikauptu skysciai.

Zinoma, kad dar nelaikas, bet jau taip norisi:) o tu buvai dar masazuose? As rytoj vaziuoju, perrisimui ir masazui.
Man atrodo, skysciai lyg ir nesikaupia, bet patinimas yra. Ir bamba taip kazkaip labai giliai...
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 26, 15:41)
Zinoma, kad dar nelaikas, bet jau taip norisi:) o tu buvai dar masazuose? As rytoj vaziuoju, perrisimui ir masazui.
Man atrodo, skysciai lyg ir nesikaupia, bet patinimas yra. Ir bamba taip kazkaip labai giliai...

Siandien ir as vaziuoju. Puse 1 mano vizitas. O bamba zinok ir mano giliai ir atrodo kreiva, kaip Mb sako " bedugne" smile.gif) tikiuosi tai tik nevienodas patinimas ir poto bus grazi bamba. Nes po gimdymu turejau isplerusia tokia, netgi savrstau gal auskariuka ateiti isiverti, nes turiu visokiausiu. Ankciau nesiojau, bet po vaiku jau nebedrysau vertis i kabancias odas:))))
Atsakyti

Sveikos merginos,

kur Vilniuje einte i masazus po operaciju? reikia limfodrenazinio atliekamo rankomis :)

Atsakyti
Sveikos,

Planuoju ir aš geguže gultis po peiliu. Norėjau pasiteirauti. Jeigu aš visada vaikštau pilvą įtraukusi. Kabo oda, ir pan. Bet jeigu tik atpalaiduoju, tai toks pilvas kaip po gimdymo (lyg vis dar būčiau septintą mėnesį neščia biggrin.gif ). Net nežinau ar suprantamai parašiau. Bet klausimas ar deda tinklelį tokiu atveju? Ar čia jau reikia sportuot ir sportuot? Ir tik sportas pataisys gyvenimą? biggrin.gif Kažkaip nepaklausiau gyd. kame čia kampas.
Esu numetusi daug svorio. Aišku nepamaišytu ir dar kokius dešimt numesti, bet jau suprantu, kad turbūt tiek nebenumesiu rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Streamy: 28 kovo 2017 - 21:58
QUOTE(Streamy @ 2017 03 28, 21:58)
Sveikos,

Planuoju ir aš geguže gultis po peiliu. Norėjau pasiteirauti. Jeigu aš visada vaikštau pilvą įtraukusi. Kabo oda, ir pan. Bet jeigu tik atpalaiduoju, tai toks pilvas kaip po gimdymo (lyg vis dar būčiau septintą mėnesį neščia biggrin.gif ). Net nežinau ar suprantamai parašiau. Bet klausimas ar deda tinklelį tokiu atveju? Ar čia jau reikia sportuot ir sportuot? Ir tik sportas pataisys gyvenimą? biggrin.gif Kažkaip nepaklausiau gyd.  kame čia kampas.
Esu numetusi daug svorio. Aišku nepamaišytu ir dar kokius dešimt numesti, bet jau suprantu, kad turbūt tiek nebenumesiu  rolleyes.gif .

Didziajai daliai cia truke raumenys buvo ir pilvai kaip nescios atrode smile.gif Siaip kiek zinau, bando isvengt tinklelio, retesniais atvejais ji deda. Dazniausiai pakanka susiut raumenis.
Atsakyti
As vis dar susilenkus, po operacijos jau savaite.
Pamenu, kad kazkuri buvot rasius, kad lyg oda luposi, kuo tai pasibaige? Ar niekam neatsirado striju nuo tokio odos istempimo? Man atrodo, kad pas mane kazkas vyksta unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, Planuoju ir aš geguže gultis po peiliu. Norėjau pasiteirauti. Jeigu aš visada vaikštau pilvą įtraukusi. Kabo oda, ir pan. Bet jeigu tik atpalaiduoju, tai toks pilvas kaip po gimdymo (lyg vis dar būčiau septintą mėnesį neščia biggrin.gif). Net nežinau ar suprantamai parašiau. Bet klausimas ar deda tinklelį tokiu atveju? Ar čia jau reikia sportuot ir sportuot? Ir tik sportas pataisys gyvenimą? biggrin.gifKažkaip nepaklausiau gyd. kame čia kampas. Esu numetusi daug svorio. Aišku nepamaišytu ir dar kokius dešimt numesti, bet jau suprantu, kad turbūt tiek nebenumesiu rolleyes.gif.
Pas mane issiputes buvo. Po operacijos oda padalino o pilvas visvien issiputes. Ten ne riebalai o oro pilnas pilvas. Sportuoju bet dar nera rezultato. 4 men po operacijos. Tinkliuko 5 gydytojai nedetu . 

Viena daktare sake kad gal dietologes konsuktac reiketu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sayta: 29 kovo 2017 - 12:03
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 29, 12:31)
As vis dar susilenkus, po operacijos jau savaite.
Pamenu, kad kazkuri buvot rasius, kad lyg oda luposi, kuo tai pasibaige? Ar niekam neatsirado striju nuo tokio odos istempimo? Man atrodo, kad pas mane kazkas vyksta unsure.gif

As jau isitiesineju po biskuti. bet kolkas dar nepilnai. nors jau kaip buvo pries kelias dienas tai nera ka lyginti. Man atrodo,kad ties kirksnim kazkaip labai itempta oda, tai irgi mastau, kad gal reikia kazkuom patepti. bijau, kad vel nesutruktu viskas.o tau atrodo, kad pilvas trukineja?
Atsakyti