Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(EmiCro @ 2017 03 22, 13:46)
As jau po is perrisimo, viska maciau kaip atrodo. Labai nesmagu, kai liete ta tarpa nuo naujos bambos zemyn unsure.gif viskas gal ir neblogai, tik pas mane virs senos bambos buvo smulkiu striju ir labai plonyte ora, kazin ar labai graziai ta vieta atrodys.
Mane is antro auksto irgi iskrapste, dabar esu treciam  smile.gif

As ir treciam. Gal kaimynes? Mano 7 palata. Tik man jos siek tiek prastesnes nei antram aukste:( Man ir buvo keista, atrodo, kad ne mano pilvas ir ne mano bamba. Ir as maciau viska, man tai neblogai visai atrodo. Na geriau negu buvo. Tik baisu, kad as neisitiesiu niekad:))))
Atsakyti

Labuka, gal kuria nors pravere bamba po op? Po kiek laiko? :) 🎀🌺 ir gal kuria nors klijavo pleistra mepiform? Ar graziau po jo randukas atrode? :) 

Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 22, 12:53)
As ir treciam. Gal kaimynes? Mano 7 palata. Tik man jos siek tiek prastesnes nei antram aukste:( Man ir buvo keista, atrodo, kad ne mano pilvas ir ne mano bamba. Ir as maciau viska, man tai neblogai visai atrodo. Na geriau negu buvo. Tik baisu, kad as neisitiesiu niekad:))))

As 6 smile.gif salia 5, kur 7 nemaciau. Man irgi atrodo, kad neissitiesiu niekad smile.gif dabar jau cia didziausia likusi baime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 22, 15:59)
As 6 smile.gif salia 5, kur 7 nemaciau. Man irgi atrodo, kad neissitiesiu niekad smile.gif dabar jau cia didziausia likusi baime smile.gif

Maciau tavo palata. As taip gilyn uz laiptu. Labiausiai paskaudena man dabar tas vietas, kur drenai sukisti. Dabar bijau pagalvoti, kaip reikes ryt juos isimti. Sake jie ten prisiuti. Nu zodziu man kosmosas vien tik pagalvojus.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 22, 16:44)
Maciau tavo palata. As taip gilyn uz laiptu. Labiausiai paskaudena  man dabar tas vietas,  kur drenai sukisti. Dabar bijau pagalvoti, kaip reikes ryt juos  isimti. Sake jie ten prisiuti. Nu zodziu man kosmosas vien tik pagalvojus.

As jau svajoju kada juos istrauks smile.gif
Atsakyti

As istisai su Mepiform vaikstau, jau 2 menesiai, nematau skirtumo jokio. Man i iskilusias rando vietas leido kenaloga, manau kad jis padeda, biski susileidzia, bet spalva dar ryski. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sayta: 22 kovo 2017 - 22:33
Forbidden

You don't have permission to access /forumas/public/dist/ on this server.

Atsakyti
QUOTE(Sayta @ 2017 03 22, 22:30)
<p>As istisai su Mepiform vaikstau, jau 2 menesiai, nematau skirtumo jokio. Man i iskilusias rando vietas leido kenaloga, manau kad jis padeda, biski susileidzia, bet spalva dar ryski. </p>

O man nuo pleistro skylute krutines pjuvio vietoj atsivere blink.gif Buvau su juo pagal rekomendacijas, bet dr sako, kad po juo nekvepuoja, pasuto ir taip gavosi..
dabar nesiklijuoju, bet jei klijuociau, laikyciau trumpiau nei rekomenduoja.
Atsakyti
EmiCro kaip savijauta namie?? Kaip pavyksta issitiesti? Man nelabai:(( jau nugara pradeda skaudeti. Siandien namie nusimaudziau, tai buvo issukis. Gerai, kad Mb namie buvo. Kazkaip viena bijociau.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 24, 11:17)
EmiCro kaip savijauta namie??  Kaip pavyksta issitiesti? Man nelabai:(( jau nugara pradeda skaudeti. Siandien namie nusimaudziau, tai buvo issukis. Gerai, kad Mb namie buvo. Kazkaip viena bijociau.

Labas ;) jauciu vakar matemes registraturoj smile.gif siaip viskas gerai, vaistu nuo skausmo kaip ir nereikia, bet ir man atsitiesti kolkas vilciu nera. Nugara jau irgi skauda, tai ilgiau pavaiksciojus tik dar labiau rieciuosi. O reikia kazkaip stengtis tiestis, ar tai savaime su laiku ateis? Kaip kitom buvo? As dar nesiprausiau, tik galva issiploviau, nes kolkas esu viena, nesiryztu, o jau norisi labai. Man jau ir korseta reikia issiskalbti, kaip be jo bus - baisu pagalvoti, bet turiu dar juosta kur po gimdymo nesiojau, tai kaip nors...
Atsakyti

O kas cia per kenalogas? :) 

Atsakyti

O kas cia per kenalogas? :)
Ampuoles, ji skiedzia su ledokainu ir leidzia i randa. Tai steroidas yra. Jo paciai negalima leistis, gydytojas sprendzia ar reikia ir bado. Skauda,  nemalonu labai. As linkusi i keloidinius randus tai man jos taip minkstina. 

balticdermatology.lt raso arba google kenalog randams

Man D.J. nemokamai leidzia. Pati ampuole apie 3 € kainuoja. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sayta: 24 kovo 2017 - 12:44