Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

Aciu! Ir TA nedirba. Na matysiu kokia bus kaina. O kaip North gal zinai? Kokybiskai daro?

Del kokybes nieko negaliu sakyti, kiekvienam individualiai. Mano atveju manau kazkas nedadaryta. Laikas parodys. 

Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 17, 19:06)
Nu as irgi galvoju kad bus privacios smile.gif

Na kaip savijauta? As jau po, lengvai dauzta jauciuosi:) kaip tu kokioj palatoj, as 2( vienvietei). Gyd sake operacija pavyko gero. Tik trumpam buvo uzejas, tai nespejau paklaust, o ir buvau pabudus tik, tai nesusiorientavau normaliai. Tik sako pasiziurekit, ar niekam nepriskambinot per narkoze, paskui prisnekesit ir neatsiminsit. Nu fainas man tas V.K. toks prie bajerio:)
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 21, 17:45)
Na kaip savijauta? As jau po, lengvai dauzta jauciuosi:) kaip tu kokioj palatoj, as 2( vienvietei). Gyd sake operacija pavyko gero. Tik trumpam buvo uzejas, tai nespejau paklaust, o ir buvau pabudus tik, tai nesusiorientavau normaliai.  Tik sako pasiziurekit, ar niekam nepriskambinot per narkoze, paskui prisnekesit ir neatsiminsit. Nu fainas man tas V.K. toks prie bajerio:)

Sveikinu, mergaites, lengvo gijimo 4u.gif

Ar ir krutine kartu dareisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 21 kovo 2017 - 18:52
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 03 21, 20:48)
Sveikinu, mergaites, lengvo gijimo 4u.gif

Ar ir krutine kartu dareisi?

Ne. Tik pilva dariausi.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 21, 17:45)
Na kaip savijauta? As jau po, lengvai dauzta jauciuosi:) kaip tu kokioj palatoj, as 2( vienvietei). Gyd sake operacija pavyko gero. Tik trumpam buvo uzejas, tai nespejau paklaust, o ir buvau pabudus tik, tai nesusiorientavau normaliai.  Tik sako pasiziurekit, ar niekam nepriskambinot per narkoze, paskui prisnekesit ir neatsiminsit. Nu fainas man tas V.K. toks prie bajerio:)

Sveikinu iveikus pirma etapa 4u.gif
Kurioj palatoj esu, net nezinau, bet vienvietej.
Savijauta gera, protas jau sugrizes, pilva maudzia, bet pakenciamai. Pas mane irgi buvo atejes kai tik prabudau, pamenu sake viskas gerai, buvo didelis prasiskyrimas. As tai kai prabudinejau, tai galvojau, nu ir kam tiek per tas vestuves reikejo gert ( savaitgali buvau) kad dabar sitaip bloga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 21, 21:45)
Sveikinu iveikus pirma etapa  4u.gif
Kurioj palatoj esu, net nezinau, bet vienvietej.
Savijauta gera, protas jau sugrizes, pilva maudzia, bet pakenciamai. Pas mane irgi buvo atejes kai tik prabudau, pamenu sake viskas gerai, buvo didelis prasiskyrimas. As tai kai prabudinejau, tai galvojau, nu ir kam tiek per tas vestuves reikejo gert ( savaitgali buvau) kad dabar sitaip bloga bigsmile.gif

Man tai nelabai maudzia, tik pajudejus biski lovoj suskausta. Vaistuku dave vel, taikaip niekur nieko. Megaujuosu tv ir ramybe be vaiku. Neatsimenu kada tiek tv ziurejau:)))) man sake 7cm susiuvo. Kada tau keltis is lovos? Man ryt. Siandien guliu,kaip priijuota.
Atsakyti
As pirmus vaistus nuo ryto tik neseniai gavau, tai gal del to.
Man cia irgi mini atostogos, atsiimsim kai namo grisim biggrin.gif
As siandien irgi jokio judesio. Pirmai vle gydytojas buvo atejes, sake, kad pas abi siandienos pacientes dideli prasiskyrimai, nors ir kudos. O pas mane dar ant sono ir riebaliuko truputi rado smile.gif
Atsakyti
Sveikinu, merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 21, 23:59)
As pirmus vaistus nuo ryto tik neseniai gavau, tai gal del to.
Man cia irgi mini atostogos, atsiimsim kai namo grisim biggrin.gif
As siandien irgi jokio judesio. Pirmai vle gydytojas buvo atejes, sake, kad pas abi siandienos pacientes dideli prasiskyrimai, nors ir kudos. O pas mane dar ant sono ir riebaliuko truputi rado smile.gif

Manes ir klause ar noriu, kad siurbtu nugaroje, lyg ten kazka uzmate, bet sake bus daugiau skausmo nei naudos. Sakau , darykite, kaip jums atrodo, kad reikia ir kad butu grazu. Nes anskciau sake siurbti nera ka. Tai, kaip supratau nieko nesiurbe, nes nieko neminejo. O kiek cm pas tave buvo prasiskyre???
Kaip naktis? As tai bijau sulaukti tos minutes, kaip reikes lipti is lovos. Jauciu, kad skaudesssss.
Papildyta:
QUOTE(Shagrifa @ 2017 03 22, 01:18)
Sveikinu, merginos wub.gif

Aciu. Laukiu vasaros su graziu pilvu:)
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 22, 09:03)
Manes ir klause ar noriu, kad siurbtu nugaroje, lyg ten  kazka uzmate, bet sake bus daugiau skausmo nei naudos. Sakau , darykite, kaip jums atrodo, kad reikia ir kad butu grazu. Nes anskciau sake siurbti nera ka. Tai, kaip supratau nieko nesiurbe, nes nieko neminejo. O kiek cm pas tave buvo prasiskyre???
Kaip naktis? As tai bijau sulaukti tos minutes, kaip reikes lipti is lovos. Jauciu, kad skaudesssss.
Papildyta:
Aciu. Laukiu vasaros su graziu pilvu:)

Taip ir nepasake kiek cm. Naktis tai labai gerai, miegojau, kaip tokioj situacijoj, puikiai. O to momento, kai reikes judet irgi bijau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 22, 11:11)
Taip ir nepasake kiek cm. Naktis tai labai gerai, miegojau, kaip tokioj situacijoj, puikiai. O to momento, kai reikes judet irgi bijau blink.gif

Dar turesi laiko kada paklausti. Katik buvo atejas gyd, sake eisim persiristi. Dar man teks keltis i antro auksto palata, nes guliu pries operacine visai, o siandien bus operaciju ir labai ale reikia palatos. Tai nelabai as patenknta, bet jei reikia tai reikia. Na va jau po masazo ir jau pavaiksciojau. Nu baisu baisu. Galvojau suplysiu. Visai nenoriu vaikscioti. Geriau guleti:)))))))
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 22, 09:57)
Dar turesi laiko kada paklausti. Katik buvo atejas gyd, sake eisim persiristi. Dar man teks keltis i antro auksto palata, nes guliu pries operacine visai, o siandien bus operaciju ir labai ale  reikia palatos. Tai nelabai as patenknta, bet jei reikia tai reikia. Na va jau po masazo ir jau pavaiksciojau. Nu baisu baisu. Galvojau suplysiu. Visai nenoriu vaikscioti. Geriau guleti:)))))))

As jau po is perrisimo, viska maciau kaip atrodo. Labai nesmagu, kai liete ta tarpa nuo naujos bambos zemyn unsure.gif viskas gal ir neblogai, tik pas mane virs senos bambos buvo smulkiu striju ir labai plonyte ora, kazin ar labai graziai ta vieta atrodys.
Mane is antro auksto irgi iskrapste, dabar esu treciam smile.gif
Atsakyti