Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(EmiCro @ 2017 03 16, 17:10)
Na turbut, dvi operacijos per diena jiems normalu. Reikia tiketis, kad viskas abiems praeis sekmingai smile.gif man sake, kad klinikoj dvi paros, tai ketvirtadieni namo.

dar ir i viena palatike pakliusit mazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2017 03 16, 08:45)
Joooo, tos strijos, užknisantis reikalas, turiu ir aš.
Bet pjūvis neerzina? Gražiai sugijo? Kokio ilgio? Pas tave pilna ar dalinė?

Ne, pjuvis neerzina, nematau as jo, po trauzais slepiasi. O ir siaip man jis geriau nei kabanti oda. Sugijo graziai, kil kas idealiai tiesus pjuvis, be jokiu nukreivojimu, sypsenos formos. Uzsidejus sasams sonuose tokios raukslytes buvo susiformavusios, matyt sasai pertempe, tai vienoj pusej jau issilygino, kitoj dar truputi yra.
O strijos tai nervuoja, pas mane jos sonuose ir kelios smulkios virs bambos. Daryta man tokia tarpine tarp dalines ir pilnos - mazesnis pjuvis, palikta bamba (tik kazkaip patempta, nes buvo tokia pliurza likus, tai dabar grazi), bet pilnai siuti raumenys nuo pat virsaus iki apacios.
Jei butu pilna daryta, tai striju butu maziau like. Ant kiek man jos buvo dzin iki op, nes akis sterble bade, tai dabar visa vaizda gadina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DenimOnDenim: 16 kovo 2017 - 18:11
QUOTE(Aliunia333 @ 2017 03 16, 17:04)
shagrifa kaip ikelt foto i albuma, ar geriau tau atsiusti ? ;)

Sveika. Tavo nuotraukos yra albume, turetum ir slapuka tureti. Bet jei nori gali i pasta imest, as sukelsiu mirksiukas.gif

QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 03 16, 19:10)
Ant kiek man jos buvo dzin iki op, nes akis sterble bade, tai dabar visa vaizda gadina doh.gif

Neliktu striju, dar kazkas islystu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 03 16, 22:55)
Neliktu striju, dar kazkas islystu biggrin.gif

Greiciausiai biggrin.gif
Atsakyti

As su siuntimu dariausi, pilvo sienos isvarza diagnozuota buvo. Kompensavo dali, tiek kiek priklauso. Kita dali mokejau €.  Northway dirba su ligoniu kasom tai ten ir kompensavo. 

Ka reiskia, kad North dirba su ligoniu kasom? O kiti plastikai nedirba?  

Pasdalinkit, prasau, patirtim kaip ten su ligoniu kasom? Kodel vienos naudojasi, kitos gi ne? Turiu siuntima is seimos gyd pas plastika, tai nesuprantu rodyt ji ar net nerodyt  :unsure:  vaziuosiu pas VS ir TA.

Atsakyti
QUOTE(Bitute1977 @ 2017 03 16, 20:03)
dar ir i viena palatike pakliusit mazu  mirksiukas.gif

Na bus matyt. bet seip as tikiuosi, kad ten privatai. bent jau tikrai mania iki siol, kad guldo po viena:)
Atsakyti

Sayta. Na tada reik tiesiog sportuot nes aš kai atpalaiduoju tai kaip nėščia esu o kai sustangrinu raumenis viskas liuks tai aš sau pasakiau kad stebuklų nebūna reikia dirbt nes raumenų nėra tik pliurė :) bet va pabandžiau pilvui pratimus tai maudė visą vakarą kur siūti raumenukai. Kaip kitom? Man 2 mėn. po op.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenEyes: 17 kovo 2017 - 16:59
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 17, 13:23)
Na bus matyt. bet seip as tikiuosi, kad ten privatai. bent jau tikrai mania iki siol, kad guldo po viena:)

Nu as irgi galvoju kad bus privacios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 17, 17:06)
Nu as irgi galvoju kad bus privacios smile.gif

Yra ir dvivieciu G.Ch 4u.gif
Atsakyti

Ka reiskia, kad North dirba su ligoniu kasom? O kiti plastikai nedirba?   Pasdalinkit, prasau, patirtim kaip ten su ligoniu kasom? Kodel vienos naudojasi, kitos gi ne? Turiu siuntima is seimos gyd pas plastika, tai nesuprantu rodyt ji ar net nerodyt  :unsure:  vaziuosiu pas VS ir TA.
SV tikrai nedirba su ligoniu kasom. Daresi pas ji drauge tai klause ir jis nekompensavo nieko. Daro nuolaida jei dvi operacijas daraisi.  North kompensuoja tik dali pagal nustatytas valstybes kainas, ten reikia siuntimo. Siuntimo reikia jau su diagnozes kodu, gydytojas pasako koda. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sayta: 18 kovo 2017 - 11:13

Sayta. Na tada reik tiesiog sportuot nes aš kai atpalaiduoju tai kaip nėščia esu o kai sustangrinu raumenis viskas liuks tai aš sau pasakiau kad stebuklų nebūna reikia dirbt nes raumenų nėra tik pliurė :) bet va ūpabandžiau pilvui pratimus tai maudė visą vakarą kur siūti raumenukai. Kaip kitom? Man 2 mėn. po op.

As kai itraukiu raumenys tai irgi vaizdas grazus. Dabar sportuoju tai preso visiskai neskauda. Bet jug nevaiksciosiu itraukusi pilva. Dabar lauksiu kol numesiu 5 kg ir tada eisiu vel aiskintis jei nebus geriau. 

Atsakyti

SV tikrai nedirba su ligoniu kasom. Daresi pas ji drauge tai klause ir jis nekompensavo nieko. Daro nuolaida jei dvi operacijas daraisi.  North kompensuoja tik dali pagal nustatytas valstybes kainas, ten reikia siuntimo. Siuntimo reikia jau su diagnozes kodu, gydytojas pasako koda. 

Aciu! Ir TA nedirba. Na matysiu kokia bus kaina. O kaip North gal zinai? Kokybiskai daro? Negirdejus as nieko...

Atsakyti