Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 13 tema

QUOTE(Bitute1977 @ 2017 03 15, 11:39)
dar netenkina ir nežinau, kaip bus vėliau, kol kas aptirpę žem bambos ir raukšlelių yra, kažin, ar jos susitrauks...su rūbais atrodo gerai, be rūbų -  schmoll.gif , ką tu manai, tau gal greit viskas susitraukė?

Na, musu operacijos skirtingos, tai sunku lyginti
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2017 03 15, 22:14)
Na, musu operacijos skirtingos, tai sunku lyginti

nu jo...
Atsakyti
Sekmes Samsunge ir EmiCro 4u.gif
Ar daug odos pertekliaus yra?

Man siandien 6 sav., manau irgi mesiu dienai korseta del tos siknos keturgubos. Negi kitom tai nepasidaro? Nes skaiciau kad su mielu noru ilgiau nesioja. Siaip paciam pilvui su korsetu maloniau, kai drabuziai liecia ta aptirpusia oda nesmagu kazkaip dar...

Atsakyti

DenimonDenim, patenkinta rezultatu? Ar dar tinimas yr ir negali vertint?

Atsakyti
Blueta, toks pasiputimas pilvo apacioj vakare atsiranda, labai noriu greiciau sportuot, bet dar reik luktert menesiuka.
Siaip patenkinta, sterble nekaba, raumenys sutvarkyti, bet liko sonuose striju, kurios mane siaubingai nervuot pradejo, nors iki op nelabai kreipiau i jas demesi doh.gif
Atsakyti

Joooo, tos strijos, užknisantis reikalas, turiu ir aš.  

Bet pjūvis neerzina? Gražiai sugijo? Kokio ilgio? Pas tave pilna ar dalinė?

Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 15, 18:45)
As taip pat smile.gif pas V.K, o tu?

Ir as. idomiai, tai abi ta pacia diena ir pas ta pati gyd. koks tavo laikas? mano op 12:30, bet pries val sake jau but klinijoj. Mano turejo buti 20d, bet uzvakar paskambino ir paprase nukelti i 21d.
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 03 16, 00:44)
Sekmes Samsunge ir EmiCro 4u.gif
Ar daug odos pertekliaus yra?

As nuumetus nemazai svorio, plius abu vaikai buvo virs 4kg, tai pilvas mano pasitampes. kaip pasilenkiu, tai skura pradeda kabeti nuo krutines vos ne. Esu pripratus vaikscioti itraukus pilva tai tada puse velnio atrodo ir dauguma nesupranta, kam cia man reikia, bet kaip atpalaiduoju, tai toks kaip gelbejimo ratas gaunasi:) zodziu tokiuosi plokscio pilvo ir pajausti, ka reiskia vaikscioti neitraukus pilvo, o atsipalaidavus:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samsunge: 16 kovo 2017 - 13:26
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 16, 13:30)
Ir as. idomiai, tai abi ta pacia diena ir pas ta pati gyd. koks tavo laikas? mano op 12:30, bet pries val sake jau but klinijoj. Mano turejo buti 20d, bet uzvakar paskambino ir paprase nukelti i 21d

Va koks sutapimas:) mano operacija 09.30
Atsakyti
QUOTE(EmiCro @ 2017 03 16, 16:52)
Va koks sutapimas:) mano operacija 09.30

Tikrai sutapimas. tik man keista, kad taip viena paskui kita. na bet jie turbut zino ka daro:)) tai ka gulesim vienu metu. beje kiek laiko tau sake, kad teks prabuti klinikoj? Mane, kaip zadejo pirmadieni operuoti, tai namo sake,tik treciadieni but paleide.
Atsakyti

Labas, mergaites :) sveikinu visas kas jau turi ir tures grazius plivukus :) mano pilvukui jau 3 men , esu lb patenkinta , laiminga :) aisku dar patinsta pivo apacia, bet cia nebeda :) shagrifa kaip ikelt foto i albuma, ar geriau tau atsiusti ? ;)

Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 16, 14:59)
Tikrai sutapimas. tik man keista, kad taip viena paskui kita. na bet jie turbut zino ka daro:)) tai ka gulesim vienu metu. beje kiek laiko tau sake, kad teks prabuti klinikoj? Mane, kaip zadejo pirmadieni operuoti, tai namo sake,tik treciadieni but paleide.

Na turbut, dvi operacijos per diena jiems normalu. Reikia tiketis, kad viskas abiems praeis sekmingai smile.gif man sake, kad klinikoj dvi paros, tai ketvirtadieni namo.
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2017 03 16, 15:59)

Sveikos, nu kai aš gulėjau, tai eina mergičkos kaip konvejeriu kokiu...kam papuliai, kam nosikė, kam pilvas...nebent kokia sudėtingesnė op. ar komplikacija, tai gal ir užtrunka...
Atsakyti